Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου, 2024

Μπουρλότο στην οικογένεια επιφανούς άρχοντα της Τοπικής αυτοδιοίκησης στην Ήπειρο από τον...

Της... Πόπης στην Ηπειρο με άρχοντα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου

ΚΡΙΟΣ: Απ’ ό,τι φαίνεται, δεν έχετε σκοπό να αφήσετε...

Λένα Μαντά: «Θα είναι υπεραπαραγωγή η τηλεοπτική μεταφορά του βιβλίου “To σπίτι...

Καλεσμένη στην εκπομπή Super Κατερίνα και στην Κατερίνα Καινούργιου, ήταν το μεσημέρι της...

«Η κατάρα της Τζέλας Δελαφράγκα»: Πρεμιέρα Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου στις 21:00 με...

«Η κατάρα της Τζέλας Δελαφράγκα». Πρεμιέρα την Τρίτη 24...

Μπουρλότο στην οικογένεια επιφανούς άρχοντα της Τοπικής αυτοδιοίκησης στην Ήπειρο από τον απατημένο γαμπρό του!

Σούσουρο με το ροζ σκάνδαλο

Της… Πόπης στην Ηπειρο με άρχοντα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης που απειλείται ευθέως από τον κερατωμένο γαμπρό του, καθώς ο τελευταίος έπιασε επ’ αυτοφώρω τη σύζυγό του και κόρη του αυτοδιοικητικού παράγοντα καβάλα με τον εραστή της! Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της «Espresso», ο πολιτικός έκανε τα πάντα για να μη φθάσουν όλοι με τα… σεντόνια της αμαρτίας στο ισόγειο αστυνομικό τμήμα και προκληθεί σκάνδαλο. Η πέτρα του σκανδάλου πάντως, για να αποφύγει τα χειρότερα με τον μαινόμενο και απατημένο άντρα της, αξίωσε κλαίουσα αμέσως διαζύγιο, επειδή -όπως αφήνει να διαρρεύσει στο περιβάλλον της- κακοπερνάει!

Ελα όμως που ο απατημένος σύζυγος δεν θέλει επ’ ουδενί να απολέσει τον τίτλο του «γαμπρού», αφού απολαμβάνει πολλά «οφίτσια» εξαιτίας αυτής της στενής συγγενικής σχέσης. Και όχι μόνον αυτό, απ’ όταν το μαντάτο μαθεύτηκε σε όλη την Ηπειρο, συνηθίζει ο γαμπρός να πηγαινοέρχεται στις καφετέριες των Ιωαννίνων πίσω από το κτίριο της παλιάς νομαρχίας με κάτι φακέλους παραμάσχαλα, στέλνοντας σε κοινούς φίλους το δικό του μήνυμα προς πεθερό και σύζυγο: «Πέστε τους πως, αν τυχόν με διώξουν απ’ το σόι, θα τινάξω όλη την οικογένεια στον αέρα».

apati20094

Η αλήθεια πάντως είναι πως ο πολύ προβεβλημένος αιρετός άρχων τα τελευταία χρόνια έχει ξαφνικά πλουτίσει, φθάνοντας στο σημείο να επινοικιάζει μέχρι και βίλες στη Θεσπρωτία! Ο ίδιος σε μέλη της οικογένειάς του έχει παραχωρήσει και ξενοδοχεία σε όμορο νομό, που δεν είχε αποκτήσει προτού ασχοληθεί με την πολιτική. Η τελευταία αγορά έγινε μάλιστα πρόσφατα, όπου σε πλειστηριασμό «χτύπησε» παραδοσιακό ξενώνα αντί του ποσού του 1.000.000 ευρώ. Η οικογένεια πάντως του αιρετού έχει ποικίλες δραστηριότητες, με πληροφορίες της «Espresso» να θέλουν τον γιο του να έχει φτάσει μέχρι το αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ., διεκδικώντας μερίδιο απ’ την τροφοδοσία στα hotspots του Αιγαίου.

Φέρεται μάλιστα ότι διεκδίκησε μέχρι και το καφενείο της Βουλής αλλά εκεί προτιμήθηκε άλλος συντοπίτης του, που διατηρεί άψογες σχέσεις με τον πρόεδρο του Κοινοβουλίου. Ο αιρετός όμως, που έχει να λύσει και τα οικογενειακά προβλήματα εξαιτίας της απιστίας της άτακτης κόρης του, είχε απασχολήσει ξανά αρνητικά τα μέσα ενημέρωσης, όταν για την αγορά και τη μεταφορά εξοπλισμού, που προοριζόταν για τη δημιουργία προπονητικού κέντρου, τόνοι από σίδερα κατέληξαν στο… μαντρί του δεύτερου γιου του. Και όλα αυτά και άλλα πολλά τα γνωρίζει, βεβαίως, βεβαίως, εκ των έσω ο απατημένος γαμπρός, αφού και ο ίδιος λόγω αυτής της συγγενικής σχέσης έχει εξασφαλίσει κάμποσες «αργομισθίες», που έχουν να κάνουν με το περιβάλλον και εν γένει το… κυνήγι! Πάντως, μέχρι τώρα φαίνεται πως δεν έχουν τελεσφορήσει οι επαφές και οι κατ’ ιδίαν συναντήσεις με τον κουνιάδο του, που προσπαθεί να τον πείσει για «ήρεμο και συναινετικό» διαζύγιο!

Στάχτη στα μάτια

Το ωραίο είναι, πάντως, ότι τις προάλλες η κόρη και πέτρα του σκανδάλου νύφη για να θολώσει τα νερά ανέβασε στα social media μια γλυκιά φωτογραφία για την επέτειο του γάμου της με τον απατημένο σύζυγο! Τα πράγματα όμως δεν εξελίχθηκαν όπως θα περίμενε και τις επόμενες ημέρες, που συνέβη το ίδιο με τα γενέθλιά της, απουσίαζε απ’ το πλάνο ο γαμπρός, ενώ όλη η υπόλοιπη οικογένεια ήταν σύσσωμη, με τον αιρετό να εμφανίζεται τάχα περιχαρής για τα μάτια του κόσμου.

Τα παρατράγουδα όμως συνεχίστηκαν, όταν στα μέσα Ιουλίου τοποθετήθηκε για πρώτη φορά σε κεντρικό κόμβο, στην είσοδο, το έμβλημα της πόλης των Ιωαννίνων, ένας κατάμαυρος ταύρος. Κάποιοι «ασυνείδητοι» πήγαν νύχτα και στη βάση-στήριγμα του γλυπτού έγραψαν… δυσφημιστικά λόγια για το κέρατο που έβαλε η κόρη του αιρετού στον άντρα της! Οι κάτοικοι της πόλης όμως δεν είχαν τη δυνατότητα να μάθουν τα γραφόμενα, αφού ο τοπικός άρχων το πληροφορήθηκε άμεσα και το «σύνθημα», που ήταν με μαρκαδόρο, σβήστηκε από καλοπροαίρετο φίλο του

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τα δάκρυα του Ξαρχάκου μπροστά σε πρώην και νυν

Ανάμεσα στη γυναίκα του Ηρώ Σαΐα και την πρώην...

Στη γειτονιά των αγγέλων ο συνθέτης Αλέξης Παπαδημητρίου!

Την τελευταία του πνοή σε ηλικία 80 ετών άφησε...

Άγριο «κράξιμο» σε Ταμπακάκη για τους γκέι καουμπόηδες

Ακραία ομοφοβικά σχόλια δέχτηκε ο Μιχαήλ Ταμπακάκης με αφορμή...

Κοκάκιας και αλκοολικός ο πρίγκιπας της Νορβηγίας

Ο πιο διαβόητος πρίγκιπας της Νορβηγίας αναγκάστηκε να ομολογήσει...

Ιερέας κλείδωσε σε κρύπτη τη φοιτήτρια κόρη του για να τη… σωφρονίσει

Σε κόλαση μετέτρεψε τη ζωή της ίδιας του της...