Παρασκευή, 27 Σεπτεμβρίου, 2024

Ξεγύμνωσαν με Τεχνητή Νοημοσύνη Μελέτη και Μαριπόζα – Θύματα και άλλες διάσημες...

Σάλος έχει ξεσπάσει στην ελληνική showbiz, καθώς νέα διαδικτυακά...

Κλαούντια Ζαΐμη: Από τις ταινίες του Σειρηνάκη, στο «Power of love»

Αποκαλύψεις-φωτιά και με φωτογραφικά πειστήρια για το «ροζ» παρελθόν...

Ο Γιάννης Μόρτζος «έφυγε» με τη «μυρωδιά» της Αλίκης!

Δίνοντάς του κουράγιο νύχτα και μέρα για έναν ολόκληρο...

Κλαούντια Ζαΐμη: Από τις ταινίες του Σειρηνάκη, στο «Power of love»

Το παρελθόν της Κλαούντια Ζαΐμη πριν μπει στο «Power of love»

Αποκαλύψεις-φωτιά και με φωτογραφικά πειστήρια για το «ροζ» παρελθόν της παίκτριας του «Power of love» Κλαούντια Ζαΐμη, που ψάχνει και αυτή να βρει τον έρωτα μαζί με τις υπόλοιπες συμπαίκτριές της στο ριάλιτι που προβάλλεται στον Σκάι με παρουσιάστρια την Κατερίνα Καραβάτου!

Επειτα από πληροφορία που έφτασε στα αυτιά μας από φανατικό του… είδους δεν αργήσαμε, μετά το σχετικό ψάξιμο, να ανακαλύψουμε πως η 32χρονη παίκτρια, που έλκει την καταγωγή της από την Αλβανία, έχει εμπειρία στις κάμερες, με μια όμως σημαντική διαφορά: στο παρελθόν εμφανιζόταν μπροστά σε κάμεραμεν όχι με τα σέξι συνολάκια που φορά στη βίλα του ριάλιτι για να ξελογιάσει κάποιο υποψήφιο τηλεοπτικό boyfriend, αλλά εντελώς γυμνή, όπως τη γέννησε η μητέρα της!

Στην ερωτική πλατφόρμα

Η Κλαούντια Ζαΐμη, όπως μαρτυρά και το φωτογραφικό υλικό που δημοσιεύουμε, υπήρξε πορνοστάρ της εταιρίας παραγωγής ταινιών πορνό Sirina, ιδιοκτησίας του Δημήτρη Σειρηνάκη! Μετά την πληροφορία που είχαμε μπήκαμε, λοιπόν, στην ερωτική πλατφόρμα www.sirinaclub.com για να αρχίσουμε το ψάξιμο, μέχρι που πέσαμε πάνω στους τίτλους ταινιών στις οποίες έχει παίξει ακόμη και ως πρωταγωνίστρια η Ζαΐμη, χρησιμοποιώντας το ψευδώνυμο «Αλεξάνδρα’»! Εχοντας το μαλλί της σε κόκκινες αποχρώσεις και πιο μακρύ από ό,τι το έχει σήμερα και όπως τη βλέπουν με το καρέ και μαύρο haircut οι περίπου 200.000 τηλεθεατές του φετινού κύκλου του «Power of love», η Κλαούντια με σαφώς πιο νεανικό look (άρα συμπεραίνουμε ότι γύριζε πορνό πριν από αρκετά χρόνια) πρωταγωνιστεί σε τρεις ταινίες σκληρού πορνό! Μάλιστα, σε μία από αυτές με τον τίτλο «Η Μαρία Αλεξάνδρου και τα μοντέλα πολυτελείας», η Κλαούντια με το… καλλιτεχνικό ψευδώνυμο Αλεξάνδρα ξεδιπλώνει το… ταλέντο της ως συμπρωταγωνίστρια της γνωστής Αλεξάνδρου, που έχει γράψει… χιλιόμετρα στο παρελθόν στον χώρο του εγχώριου πορνό!

Οι άλλες δύο ταινίες στις οποίες έχει πρωταγωνιστήσει ανήκουν στην κατηγορία της Sirina με την ονομασία «ελληνικό ερασιτεχνικό», με την παίκτρια του φετινού «Power οf love» να παίζει στην ταινία «Ελληνικό ερασιτεχνικό Νο 50: 19χρονη Ελληνίδα κοκκινομάλλα» αλλά και στην παραγωγή «Ελληνικό ερασιτεχνικό Νο 64: Η Αλεξάνδρα και ο άστεγος», με την Κλαούντια Ζαΐμη να έχει μαύρα μαλλιά και να… παρηγορεί έναν μυώδη και προικισμένο Αφρικανό που έχει μείνει άστεγος!

DSC 8872

Και αν στο επίσημο βιογραφικό που είχε στείλει στους τηλεοπτικούς συντάκτες το κανάλι του Γιάννη Αλαφούζου για τη Ζαΐμη με αφορμή την είσοδό της στο «Power of love» διαβάζουμε ότι η νεαρή κοπέλα, που ζει στην Αθήνα και ασχολείται ενεργά με τον χώρο της εστίασης, έχει πάθος με το να βλέπει αγώνες ποδοσφαίρου, να ενημερώσουμε τους ιθύνοντες της παραγωγής πως η Κλαούντια ως Αλεξάνδρα παίζει μεγάαααλη μπάλα και στο σεξ μπροστά στις κάμερες της Sirina! Οσο για το ότι είναι «υπέρμαχος της διεκδίκησης και της τολμηρής προσέγγισης», σύμφωνα με το δελτίο Τύπου του καναλιού, όντως οι άνθρωποι της παραγωγής έχουν απόλυτο δίκιο! Η Ζαΐμη διεκδικεί και προσεγγίζει με τόλμη τα… μόρια των παρτενέρ της στις ταινίες πορνό του Σειρηνάκη. Οπως με την ίδια τόλμη προσεγγίζει και τις γυναίκες, μια και όπως διαπιστώσαμε έχει γυρίσει και λεσβιακές σκηνές!

8857

Με τόσο ταλέντο, πάντως, στις κάμερες η παραγωγή και ο Σκάι δεν θα πρέπει να χάσουν την Κλαούντια Ζαΐμη μέσα απο τα χέρια τους ακόμη και αν εκείνη δεν βρει τον έρωτα στο «Power of love» και δεν είναι η μεγάλη νικήτρια! Θα μπορούσε, για παράδειγμα, να κρατά ένα μικρόφωνο (ναι, ναι, μην πάει το μυαλό σας κάπου αλλού) και να κάνει ρεπορτάζ στην εκπομπή π.χ. του Πορτοσάλτε!

Να καταγράφει τις απόψεις του απλού κοσμάκη στον δρόμο για την ακρίβεια στα σούπερ μάρκετ, στο ρεύμα και ούτω καθεξής! Γιατί όχι; Μια χαρά τα λέει στο ριάλιτι, δεν θα μπορεί να τα πει και στον δρόμο σε παράθυρο με τον Πορτοσάλτε το κορίτσι; Αφήστε δε που γράφει και στον φακό!

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κλαούντια Ζαΐμη: Από τις ταινίες του Σειρηνάκη, στο «Power of love»

Αποκαλύψεις-φωτιά και με φωτογραφικά πειστήρια για το «ροζ» παρελθόν...

Γιάννης Μόρτζος: Έφυγε από τη ζωή ο πολυαγαπημένος ηθοποιός

Βαρύ πένθος στον καλλιτεχνικό χώρο από την απώλεια του...

Ανδρέας Ευαγγελόπουλος: Ο εθνικός σταρ παντρεύεται το αγόρι του

Επί σχεδόν τρεις δεκαετίες ο Ανδρέας Ευαγγελόπουλος απασχολούσε τις...

Μάγδα Τσέγκου: Ανακοίνωσε τον γάμο της

Η Μάγδα Τσέγκου ήταν καλεσμένη στη βάφτιση της εγγονής...

Εβελίνα Νικόλιζα: Πασίγνωστος τραγουδιστής της έστειλε υβριστικό μήνυμα

Στην εκπομπή «Πρωινό ΣουΣού» αναφέρθηκαν στο υβριστικό και άκρως...