Δευτέρα, 30 Σεπτεμβρίου, 2024

Σύλβια Παπαδάκη: Συνελήφθη η Playmate 2008 – Η δικαστική απόφαση για την...

Πασαρέλα στο κτίριο της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής με......

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου

ΚΡΙΟΣ: Οι προσπάθειες που καταβάλετε για να εξελιχθούν τα...

Ευτυχία Μελή: «Στη “Διάφανη αγάπη” υποδύομαι την Κατερίνα»

Λίγο πριν την πρεμιέρα της νέας αισθηματικής σειράς μυστηρίου...

Η Τζωρτίνα Σερπιέρη, ακοίμητη φρουρός στο πλευρό της μητέρας της, Μαρινέλλας στην...

Την ώρα που τα βλέμματα όλων είναι στραμμένα στο...

Σύλβια Παπαδάκη: Συνελήφθη η Playmate 2008 – Η δικαστική απόφαση για την επιμέλεια των παιδιών, η αρπαγή και το παρασκήνιο

Ήταν σε Αirbnb «κρυψώνα» για δέκα ημέρες με τους δύο γιους της

Πασαρέλα στο κτίριο της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής με… βραχιολάκια έκανε η πρώην Playmate Σύλβια Παπαδάκη, η οποία συνελήφθη προχθές το πρωί γιατί όχι μόνο δεν παρέδωσε, ως όφειλε, βάσει δικαστικής απόφασης, τα δύο παιδιά της στον πατέρα τους, αλλά για δέκα ολόκληρες ημέρες τα κρατούσε κλεισμένα σε ένα Airbnb προκειμένου να μην εντοπιστούν.

sylvia300942
Η Σύλβια Παπαδάκη με τον Denis Martens και τα δύο τους παιδιά

Η εστεμμένη Playmate έφυγε από το σπίτι της και κρυβόταν σε διαμέρισμα Airbnb στο κέντρο της Αθήνας μαζί με τα παιδιά της, παραβιάζοντας την απόφαση του δικαστηρίου, η οποία είχε δώσει την αποκλειστική επιμέλεια των δύο ανήλικων παιδιών στον πατέρα τους. Ο πρώην σύζυγός της Denis Martens, ιδιοκτήτης γνωστής αλυσίδας κοσμηματοπωλείων στο εξωτερικό, είχε προγραμματιστεί να πάρει τα παιδιά και να ταξιδέψει μαζί τους στο Λονδίνο. Σύμφωνα με την απόφαση για την επιμέλεια των παιδιών, οι πρώην σύζυγοι είχαν συμφωνήσει τα παιδιά να μένουν δεκαπέντε ημέρες με τη μητέρα τους και δεκαπέντε ημέρες με τον πατέρα τους, αλλά αποκλειστικά στον τόπο διαμονής του πατέρα, στο Λονδίνο, καθώς η επιμέλειά τους είχε περάσει αποκλειστικά στον πρώην σύζυγο και εκείνος δύναται να τα πάρει στο εξωτερικό, όπου διαμένει μόνιμα.

sylvia300941

Ομως, το πρώην μοντέλο παραβίασε αυτή τη συμφωνία. Ο πατέρας των παιδιών απευθύνθηκε στις αστυνομικές Αρχές, οι οποίες άρχισαν έρευνες για τον εντοπισμό και, τελικά, τη σύλληψη της πρώην εστεμμένης Playmate, λόγω παραβίασης της δικαστικής απόφασης που αφορά την επιμέλεια των παιδιών τους. Η μητέρα των παιδιών, που δεν ήθελε να απομακρυνθούν από κοντά της, νοίκιασε ένα διαμέρισμα Airbnb, στο οποίο έμενε μαζί τους τις τελευταίες δέκα ημέρες. Ομως, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων, με τη βοήθεια συναδέλφων τους στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, εντόπισαν τα ηλεκτρονικά της ίχνη στα social media και σε πλατφόρμες ενοικίασης διαμερισμάτων, φτάνοντας στο σπίτι όπου έμενε με τα παιδιά. Η συλληφθείσα μεταφέρθηκε στο Τμήμα Ανηλίκων στον όγδοο όροφο της ΓΑΔΑ, προκειμένου να οδηγηθεί σήμερα στον εισαγγελέα ώστε να απολογηθεί για την παραβίαση της δικαστικής απόφασης για την επιμέλεια των παιδιών. Τα δύο ανήλικα έχουν ήδη παραδοθεί στον πατέρα τους, ο οποίος έχει την αποκλειστική επιμέλεια και θα τα πάρει μαζί του στο εξωτερικό, όπως έχει αποφασιστεί από το αρμόδιο δικαστήριο. Μάλιστα, τα δύο παιδιά αναμένεται να γραφτούν σήμερα σε σχολείο στο Λονδίνο.

sylvia30094

Στη showbiz

Η Χανιώτισσα Σύλβια Παπαδάκη σπούδασε Γαλλική Φιλολογία στην Αθήνα, αλλά οι εντυπωσιακές της αναλογίες μάγεψαν τους κριτικούς και το κοινό στα Playmate 2008, όπου κέρδισε τον ομώνυμο τίτλο. Ακολούθησαν σέξι φωτογραφίσεις και τηλεοπτικές διαφημίσεις της, με πολλούς να… παραμιλούν για το όμορφο φυσικό στήθος της. Τα media είχαν ασχοληθεί μαζί της και για τις ερωτικές της σχέσεις με γόνους ισχυρών οικογενειών. Αποκορύφωμα ήταν η σχέση της με τον Βασίλη Μηλιώνη, βασικό κατηγορούμενο του σκανδάλου Energa – Hellas Power, με τον οποίο είχαν πάει για… ηλιοθεραπεία στις Μπαχάμες, ενώ φέρεται ότι έκαναν «ζημιά» 80.000 ευρώ σε λουλούδια στα μπουζούκια. Μετά τον χωρισμό τους το μοντέλο είχε μετακομίσει στη Νέα Υόρκη για να εργαστεί για λογαριασμό του πρακτορείου Images, ενώ τα τελευταία χρόνια ζούσε μόνιμα στο Λονδίνο, όπου γνώρισε τον πατέρα των παιδιών της.

sylvia300943
Με τον πρώην σύζυγό της Denis Martens

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κλαούντια Ζαΐμη: Από τις ταινίες του Σειρηνάκη, στο «Power of love»

Αποκαλύψεις-φωτιά και με φωτογραφικά πειστήρια για το «ροζ» παρελθόν...

Μουσικά Σχήματα 2024-2025 – Νυχτερινή Διασκέδαση στην Αθήνα

Ο χειμώνας του 2024-2025 πλησιάζει, και η νυχτερινή Αθήνα...

Ο XXL εφιάλτης του Γρηγόρη Αρναούτογλου

H μάχη του Γρηγόρη Αρναούτογλου για να χάσει κιλά...

Το ατύχημα του Κυριάκου Μητσοτάκη με… ποδήλατο που δεν έμαθε κανείς

Τι (sport) κοινό έχουν ο Κυριάκος Μητσοτάκης και ο...