Πέμπτη, 10 Οκτωβρίου, 2024

Ο Πάνος Μουζουράκης αποκαλύπτει ποιος θα είναι ο τραγουδιστής που θα βαφτίσει...

Ο Πάνος Μουζουράκης παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Πρωίαν...

Κατερίνα Γερονικολού: «Δεν με ενδιαφέρει η πρόταση κάποιας εκπομπής»

Με αφορμή την συμμετοχή της στην παράσταση «Η ληστεία της...

Τα αγόρια που έχουν μεγαλύτερα αδέλφια έχουν περισσότερες πιθανότητες να γίνουν ομοφυλόφιλοι

Ο άνδρας που έχει μεγαλύτερα αδέλφια, είτε αδελφές είτε...

Η παράσταση-αφιέρωμα στην αξέχαστη Βίκυ Μοσχολιού

Η μυθιστορηματική ζωή της αξέχαστης Βίκυς Μοσχολιού, που σφράγισε...

Ο Πλούταρχος πάει στα δικαστήρια 47χρονη θαυμάστρια που είναι εμμονικά «άρρωστη» μαζί του

Η «κατασκήνωση» έξω από το σπίτι του και τα ερωτικά ραβασάκια με γενετικό αποτύπωμα

Στη Δικαιοσύνη αναγκάστηκε να προσφύγει ο Γιάννης Πλούταρχος για να γλιτώσει από μια εμμονική θαυμάστρια, που είχε γίνει η «σκιά» του και η οποία φέρεται ότι τον παρενοχλούσε επί χρόνια στο σπίτι του, αφήνοντάς του ερωτικά ραβασάκια με… καραμελίτσες, δωράκια ή προσωπικά αντικείμενα!

  • Από τη Μαρία Μεϊμάρη

Μη αντέχοντας άλλο την πίεση από το ασφυκτικό πρέσινγκ της ερωτοχτυπημένης γυναίκας για να συνάψουν σχέση, το «καλύτερο παιδί» της πίστας κατέθεσε μήνυση σε βάρος της τον Απρίλιο του 2022, η εκδίκαση της οποίας έχει προγραμματιστεί για σήμερα.

Σύμφωνα με όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας και φέρεται ότι επιβεβαιώνονται από το περιβάλλον του τραγουδιστή, η 47χρονη stalker, η οποία κατηγορείται για διατάραξη οικιακής ειρήνης, προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας και παράνομη παρακολούθηση, επί χρόνια την έστηνε έξω από το σπίτι του λαϊκού τραγουδιστή στα νότια προάστια, χτυπούσε επανειλημμένα το κουδούνι και έμενε εκεί από το βράδυ έως τα ξημερώματα! Ακόμη, φέρεται ότι «έπεφτε» πάνω σε όποιο αυτοκίνητο έβγαινε από το σπίτι του τραγουδιστή και του άφηνε ερωτικά γράμματα, τα οποία συνόδευε με προσωπικά αντικείμενα και μικρά δώρα, αν και γνώριζε πολύ καλά ότι είναι παντρεμένος.

«Ατυχη συγκυρία»

Σύμφωνα με άλλες πληροφορίες, η ταυτότητά της αποκαλύφτηκε όταν εντοπίστηκε γενετικό υλικό της σε ένα από τα ερωτικά ραβασάκια, στο οποίο είχε γράψει: «Θέλω να κάνουμε έρωτα»! Σχολιάζοντας την αισχρή παρενόχληση σε βάρος του συζύγου της η Μαρία Παπαδοπούλου τόνισε ότι η κατάσταση είχε φτάσει στο απροχώρητο καθώς συνεχιζόταν επί χρόνια. Σε δηλώσεις της στην «Espresso» η δικηγόρος της κατηγορουμένης, Πωλίνα Βέλτση, ανέφερε ότι η πελάτισσά της έχει μετανιώσει ειλικρινά για τις πράξεις της και ότι δεν είχε σκοπό να βλάψει το «καλύτερο παιδί» της ελληνικής μουσικής σκηνής, διαψεύδοντας, ωστόσο, ότι η 47χρονη παρενοχλούσε επί χρόνια τον τραγουδιστή με… κατά μέτωπο «επιθέσεις» αγάπης.

Η δικηγόρος της 47χρονης Πωλίνα Βέλτση

Πρόσθεσε, δε, ότι η κατηγορούμενη «έχει ξαναφτιάξει τη ζωή της» εδώ και 18 μήνες και ότι ο τωρινός σύντροφός της είναι στο πλευρό της, στηρίζοντάς τη. «Ηταν μια άτυχη συγκυρία διάφορων γεγονότων που την ανάγκασαν να αναπτύξει αισθήματα για τον κ. Πλούταρχο. Δεν ήταν καθημερινή η παρενόχληση, έγιναν κάποιες επισκέψεις στο σπίτι του τραγουδιστή, διάρκειας της μιας ώρας η καθεμιά, για πολύ λίγες ημέρες του Απριλίου του 2022. Είναι λιγότερες από τα δάχτυλα του ενός χεριού

Φυσικά, οι επισκέψεις αυτές δεν έπρεπε να γίνουν» παραδέχτηκε η κυρία Βέλτση και πρόσθεσε: «Η εντολέας μου είναι σε πολύ κακή ψυχολογική κατάσταση. Δεν περίμενε ότι το θέμα θα έπαιρνε τόση δημοσιότητα. Εχει ξαναφτιάξει τη ζωή της εδώ και 18 μήνες, είναι πολύ καλά στη ζωή της, αλλά ντρέπεται πολύ. Παράλληλα νιώθει ότι είναι υπόλογη και ενώπιον του συντρόφου της γι’ αυτήν της την πράξη. Εκείνος είναι στο πλευρό της, αλλά σίγουρα έχει στενοχωρηθεί πολύ. Η εντολέας μου θέλει να δικαστεί, θέλει να αναλάβει τις ευθύνες της, έχει αντιληφθεί πλήρως τις συνέπειες των πράξεών της, όπως επίσης θέλει να διαλαλήσει ότι ήταν ερωτευμένη. Αλλωστε, με τον τρόπο που κινήθηκε δεν θα μπορούσε να πετύχει τον σκοπό της, να τον “κερδίσει” (σ.σ.: τον τραγουδιστή). Ομως, ήταν ερωτευμένη».

Ο Γιάννης Πλούταρχος με τη σύζυγό του Μαρία Παπαδοπούλου

Οπως επισήμανε ακόμη η συνήγορος της κατηγορουμένης, από την πλευρά τους έγιναν κάποιες προσεγγίσεις στον τραγουδιστή, προκειμένου να βρεθεί εξωδικαστική λύση και να μη φτάσουν στα δικαστήρια: «Εγιναν προσεγγίσεις, ακόμη και στο πλαίσιο των έγγραφων εξηγήσεων. Οπως γνωρίζετε, υπάρχουν κάποια ενδιάμεσα στάδια προτού μια υπόθεση οδηγηθεί στο ακροατήριο, όπως η εξωδικαστική επίλυση της διαφοράς. Από εκεί κι ύστερα, δεν είμαι δικηγόρος του μηνυτή, δεν μπορώ να γνωρίζω τι έχει γίνει…». Τέλος, εξέφρασε την ελπίδα ότι, έστω και την ύστατη στιγμή, ο καλλιτέχνης θα ανακαλέσει την έγκληση. «Με την έως τώρα πορεία του ο Γιάννης Πλούταρχος έχει δείξει ότι είναι ένας άνθρωπος χαμηλών τόνων… Αν πιστεύει πράγματι ότι η εντολέας μου δεν είχε πρόθεση να τον τρομοκρατήσει, θέλω να πιστεύω ότι θα προτιμήσει να της δώσει άφεση αμαρτιών» κατέληξε.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

O Παύλος Γερουλάνος «φύλακας άγγελος» της Σούλης Σαμπάχ!

Μπορεί ο Παύλος Γερουλάνος ως υποψήφιος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ...

Ο Πλούταρχος πάει στα δικαστήρια 47χρονη θαυμάστρια που είναι εμμονικά «άρρωστη» μαζί του

Στη Δικαιοσύνη αναγκάστηκε να προσφύγει ο Γιάννης Πλούταρχος για...

Ο εφοπλιστής δρ Γιάννης Κούστας και η σύζυγός του υποδέχτηκαν τον μικρό JJC!

«Welcome, JJC» έγραψαν στον προσωπικό τους λογαριασμό στο Instagram...

Τσιμτσιλή για Σεργουλόπουλο: «Έχεις πικράνει κόσμο αλλά επειδή πέρασαν 20 χρόνια δεν μετράει;»

Στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή σχολίασαν την συνέντευξη που...

Λύτρας και Παπαδοπούλου μιλούν πλέον ανοιχτά για τον έρωτά τους

Καινούργια αρχή στο πλευρό της νέας αγαπημένης του, μεσίτριας...

Οι followers αποθέωσαν τη 16χρονη κόρη του Ρουβά και της Ζυγούλη στα social media

Πληθώρα κολακευτικών σχολίων στο πρόσωπό της συγκέντρωσε η Αναστασία...