Πέμπτη, 10 Οκτωβρίου, 2024

«Σβήνει» η Καίτη Γκρέυ

Ενα εγκεφαλικό επεισόδιο, αφυδάτωση, χαμηλό αιματοκρίτη καθώς και μια...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Πέμπτη 10 Οκτωβρίου

ΚΡΙΟΣΑντί να πνίγετε τον ενθουσιασμό σας, δώστε τα όλα...

Ο Πάνος Μουζουράκης αποκαλύπτει ποιος θα είναι ο τραγουδιστής που θα βαφτίσει...

Ο Πάνος Μουζουράκης παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Πρωίαν...

Κατερίνα Γερονικολού: «Δεν με ενδιαφέρει η πρόταση κάποιας εκπομπής»

Με αφορμή την συμμετοχή της στην παράσταση «Η ληστεία της...

«Σβήνει» η Καίτη Γκρέυ

Με εγκεφαλικό στο Ιπποκράτειο!

Ενα εγκεφαλικό επεισόδιο, αφυδάτωση, χαμηλό αιματοκρίτη καθώς και μια λοίμωξη, η οποία έφερε δέκατα πυρετού, έχουν να αντιμετωπίσουν οι γιατροί για τη θρυλική εκατοντάχρονη Καίτη Γκρέυ, η οποία βρίσκεται χωρίς να έχει τις αισθήσεις της στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο.

  • Από τον Νίκο Νικόλιζα

Αν και η σπουδαία ερμηνεύτρια έχει καταφέρει να βγει παλικάρι από πολλά προβλήματα υγείας τα τελευταία χρόνια και να διαψεύσει όλη την ιατρική κοινότητα, αυτή τη φορά οι γιατροί επεσήμαναν στους οικείους της πως η κατάστασή της είναι κρίσιμη, καθώς τα πολλαπλά προβλήματα υγείας επιφέρουν συνεχώς νέα.

gkrei57888

Ηταν ξημερώματα Τετάρτης όταν ο πολυαγαπημένος της εγγονός Κώστας και η νύφη της Εφη Ηλιάδη, που βρίσκονται συνεχώς στο πλευρό της, διαπίστωσαν πως η μεγάλη τραγουδίστρια έχει δύσπνοια καθώς και δέκατα πυρετού, τα οποία δεν δικαιολογούνταν. Αμέσως σήμανε συναγερμός και μαζί με την οικονόμο της Βαλεντίνη (φύλακα άγγελό της) ειδοποίησαν το ΕΚΑΒ. Οι διασώστες, που αντιλήφθηκαν πως πρόκειται για τη γυναίκα-θρύλο του ελληνικού πενταγράμμου, επέσπευσαν τις διαδικασίες, έτσι ώστε να γίνουν όλες οι απαραίτητες εξετάσεις και από εκεί να μεταφερθεί στον 7ο όροφο του νοσοκομείου.

Αν και η εκατοντάχρονη τραγουδίστρια τον περασμένο Φεβρουάριο αντιμετώπισε για μια ακόμα φορά πολύ σοβαρά προβλήματα με την καρδιά της, με τους γιατρούς τότε να μιλούν για θαύμα και για πολύ γερό οργανισμό, ωστόσο πάλι δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή. Από την πρώτη στιγμή στο πλευρό της βρίσκονται οι επιστήθιοι φίλοι της Χρύσα Παπαϊωάννου, Μαίρη Βιντιάδου και Γιάννης Τζουαννόπουλος, οι οποίοι ενημερώθηκαν από τους γιατρούς πως τις επόμενες ημέρες θα γνωρίζουν την εξέλιξη της υγείας της, καθώς πρέπει να υποχωρήσει το αιμάτωμα του εγκεφαλικού που έχει υποστεί.

gkrey kazantzidis10645

Για την πολύ δύσκολη κατάσταση της υγείας της θρυλικής γιαγιάς της ενημερώθηκε και η εγγονή της Αγγελική Ηλιάδη, η οποία αναμένεται να βρεθεί στο πλευρό της και να μάθει περισσότερες πληροφορίες από τους θεράποντες γιατρούς της. Μόλις η είδηση για την υγεία της θρυλικής τραγουδίστριας έγινε γνωστή μέσα από την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», πλήθος καλλιτεχνών προσπάθησε να έρθει σε επαφή με το νοσοκομείο προκειμένου να μάθει νέα.

Τις τελευταίες ημέρες, το καλλιτεχνικό στερέωμα αντιμετώπισε άλλα δύο πολύ άσχημα περιστατικά αγαπημένων προσώπων, όπως το εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη η κορυφαία Μαρινέλλα και ο θάνατος του τεράστιου Μίμη Πλέσσα. Μάλιστα, βαθιά συγκινημένος, ο Χρήστος Δάντης, στην κηδεία του Μίμη Πλέσσα χθες στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών, ανέφερε πως η συνεργασία του με την Καίτη Γκρέυ τη δεκαετία του ’90 ήταν από τις σπουδαιότερες στην καριέρα του.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

O Παύλος Γερουλάνος «φύλακας άγγελος» της Σούλης Σαμπάχ!

Μπορεί ο Παύλος Γερουλάνος ως υποψήφιος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ...

Ο Πλούταρχος πάει στα δικαστήρια 47χρονη θαυμάστρια που είναι εμμονικά «άρρωστη» μαζί του

Στη Δικαιοσύνη αναγκάστηκε να προσφύγει ο Γιάννης Πλούταρχος για...

Ο εφοπλιστής δρ Γιάννης Κούστας και η σύζυγός του υποδέχτηκαν τον μικρό JJC!

«Welcome, JJC» έγραψαν στον προσωπικό τους λογαριασμό στο Instagram...

Τσιμτσιλή για Σεργουλόπουλο: «Έχεις πικράνει κόσμο αλλά επειδή πέρασαν 20 χρόνια δεν μετράει;»

Στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή σχολίασαν την συνέντευξη που...

Λύτρας και Παπαδοπούλου μιλούν πλέον ανοιχτά για τον έρωτά τους

Καινούργια αρχή στο πλευρό της νέας αγαπημένης του, μεσίτριας...

Οι followers αποθέωσαν τη 16χρονη κόρη του Ρουβά και της Ζυγούλη στα social media

Πληθώρα κολακευτικών σχολίων στο πρόσωπό της συγκέντρωσε η Αναστασία...