Σάββατο, 19 Οκτωβρίου, 2024

Μίνως Μάτσας: Από την οικογένεια με την Όλγα Κεφαλογιάννη, στις δημόσιες ερωτικές...

Η είδηση ότι η Ολγα Κεφαλογιάννη και ο Μίνως...

Θανάσης Κουρλαμπάς: «Για μένα είναι αυτονόητο ένας γονιός να αναγνωρίζει μια κλίση...

Ο Θανάσης Κουρλαμπάς, ο κοσμοπολίτης ξενοδόχος του «Άγιου έρωτα»...

«Kitchen Lab»: Τα πιο νόστιμα πιάτα που έχετε δοκιμάσει!

Ο Άκης Πετρετζίκης σήμερα Σάββατο 19 Οκτωβρίου παραδίδει ένα...

Γκαλά στο Λονδίνο με guests τη Φουρέιρα και την ανανεωμένη Τατιάνα Μπλάτνικ

Το Λονδίνο όπως κάθε Οκτώβριο έχει την τιμητική του,...

Μίνως Μάτσας: Από την οικογένεια με την Όλγα Κεφαλογιάννη, στις δημόσιες ερωτικές περιπτύξεις με την «πέτρα του σκανδάλου»

Το τρίτο πρόσωπο στον γάμο της υπουργού

Η είδηση ότι η Ολγα Κεφαλογιάννη και ο Μίνως Μάτσας βρίσκονται προ διαζυγίου ύστερα από τριάμισι χρόνια έγγαμης συμβίωσης και την απόκτηση των δίδυμων παιδιών τους είχε πέσει σαν κεραυνός εν αιθρία στους χώρους του θεάματος και της πολιτικής πριν από μερικές εβδομάδες. Η «Espresso» φέρνει σήμερα στο φως άγνωστες λεπτομέρειες για την 24χρονη πέτρα του σκανδάλου, για την οποία ο μουσικοσυνθέτης έβαλε «βόμβα» στον γάμο και στην οικογένεια που έφτιαξε με την υπουργό Τουρισμού!

matsas181042
Η νεαρή, που το μικρό της όνομα σκανδάλιζε ακόμη και στην αρχαιότητα, έχει γεμίσει το προφίλ της στο facebook

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της «Espresso», η νεαρά Ι.Σ., για την οποία ο συνθέτης και στιχουργός τίναξε στον αέρα τον γάμο του (μάλιστα, εμφανίζεται και ως βοηθός του), σπούδασε Μουσική και Καλές και Παραστατικές Τέχνες σε αμερικανικό κολέγιο της Αθήνας. Η αγάπη της στη μουσική και στις τέχνες είναι, άλλωστε, έκδηλη στο προφίλ της στο facebook, στο οποίο συχνά πυκνά «μοιράζεται» στιγμές από συναυλίες και καλλιτεχνικά δρώμενα που φέρουν την «υπογραφή» του παντρεμένου μέχρι πρότινος εραστή της, όπως η συναυλία που έγινε στο Ηρώδειο πριν από ενάμιση μήνα με τη συμμετοχή γνωστών τραγουδιστών.

matsas181043
H υπουργός Τουρισμού στα δικαστήρια της Ευελπίδων

Την ίδια ώρα, στην προσωπική σελίδα της νεαρής υπάρχουν φωτογραφίες που τη δείχνουν σε μικρότερη ηλικία να παίζει ντραμς ή να τραγουδάει εκστασιασμένη μπροστά από ένα μικρόφωνο (σ.σ.: στο παρελθόν είχε πάρει μέρος σε μουσικές παραστάσεις της σχολής της, παίζοντας ηλεκτρικά πλήκτρα και κάνοντας εφεδρικά φωνητικά), κάτι που μπορεί να σημαίνει πως ονειρευόταν να γίνει τραγουδίστρια. Ενα όνειρο που, όπως φαίνεται, δεν αποκλείεται να γίνει μια μέρα πραγματικότητα στο πλευρό του γνωστού μουσικοσυνθέτη, που δίχως να λογαριάσει τίποτα, ούτε την ίδια του την οικογένεια, τίναξε στον αέρα τον γάμο του με την υπουργό!

matsas181045

Στο αντίποδα, η Ολγα Κεφαλογιάννη, προσπαθώντας να μαζέψει τα συντρίμμια, της μετά το σκάνδαλο της παράνομης σχέσης του συζύγου της, προσπαθεί να διαφυλάξει τη δική της ψυχική ηρεμία, αλλά πρωτίστως των παιδιών τους. Η ίδια μάλιστα χθες εμφανίστηκε συνοδευόμενη από τους δικηγόρους της στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων, όπου επρόκειτο να συζητηθούν τα ασφαλιστικά μέτρα που κατέθεσε σε βάρος του «άμυαλου» μουσικοσυνθέτη, με τα οποία ζητά την αποκλειστική προσωρινή επιμέλεια των ανηλίκων.

Τα ασφαλιστικά μέτρα

Εκεί βρισκόταν και ο Μίνως Μάτσας, με τον οποίο φυσικά, μετά όσα της έκανε, δεν αντάλλαξε ούτε ματιά! Τελικά, η συζήτηση των ασφαλιστικών μέτρων αναβλήθηκε για την ερχόμενη Δευτέρα, με την υπουργό να δηλώνει νωρίτερα στις τηλεοπτικές κάμερες, με φωνή σπασμένη από τη συγκίνηση: «Σας παρακαλώ! Ακούστε, εγώ είμαι εδώ μόνο για τα παιδιά μου, σας παρακαλώ πολύ. Σας παρακαλώ πολύ, σεβαστείτε την ιδιωτικότητα και την οικογένειά μου, έχω δύο παιδιά ηλικίας τριών ετών και είμαι εδώ μόνο γι’ αυτά…» Παράλληλα, τόνισε ότι «οι διαφορές οικογενειακού δικαίου, όταν δεν μπορούν να λυθούν συναινετικά, οφείλουν να οδηγούνται ενώπιον της Δικαιοσύνης»!

matsas181044

Σύμφωνα με πληροφορίες, στα ασφαλιστικά μέτρα που υπέβαλε η Ολγα Κεφαλογιάννη, μεταξύ άλλων, κάνει λόγο για μία 24χρονη που μπήκε ανάμεσά τους και διαδραμάτισε σημαντικό ρόλο στον χωρισμό τους. «Στις 2 Σεπτεμβρίου είχε μία συναυλία (ενν.: τον εν διαστάσει σύζυγό της) κι εγώ ήμουν δίπλα του, όπως πάντα. Μετά το τέλος της συναυλίας ακολούθησε δεξίωση. Κατά τη διάρκεια αυτής της δεξίωσης ο Μίνως Μάτσας περιέφερε και σύστηνε την 24χρονη βοηθό του, την οποία είχε προσλάβει λίγους μήνες πριν, προκαλώντας εντύπωση στους παρευρισκομένους η υπέρμετρη οικειότητα που ο ίδιος της έδειχνε» αναφέρεται χαρακτηριστικά στην αίτηση ασφαλιστικών μέτρων, ενώ σε άλλο σημείο της περιγράφονται όσα έγιναν στην πρεμιέρα μίας ταινίας, στην οποία ο Μίνως Μάτσας πήγε χωρίς την Ολγα Κεφαλογιάννη, καθώς εκείνη αδυνατούσε να παρευρεθεί. Ωστόσο, την επομένη η υπουργός πληροφορήθηκε εμβρόντητη ότι ο μουσικοσυνθέτης συνοδευόταν από τη μελαχρινή βοηθό του!

matsas18104

«Την επόμενη ημέρα τον ενημέρωσα ότι γνωρίζω για την εξωσυζυγική σχέση που διατηρούσε με τη βοηθό του, την οποία εκείνος δεν αρνήθηκε. Σκέφτηκα τις ευθύνες απέναντι στα ανήλικα παιδιά μας και του ζήτησα να διακόψει αυτή τη σχέση και να προσπαθήσουμε να αποκαταστήσουμε τη δική μας» επισημαίνεται στα ασφαλιστικά μέτρα. Κατά τις ίδιες πληροφορίες, όσο η υπουργός βρισκόταν στο Τόκιο, ο Μίνως Μάτσας της ζήτησε μέσω sms να χωρίσουν και την ενημέρωσε ότι θα επικοινωνήσει με τον δικηγόρο του. Ερμηνεύοντας τη στάση του εν διαστάσει συζύγου της η Ολγα Κεφαλογιάννη αναφέρει ότι ο ίδιος επιθυμούσε όσο το δυνατόν ταχύτερα να αφιερωθεί στη νέα του σχέση, καθώς «αντιμετώπιζε πλέον την οικογένειά μας ως μία εκκρεμότητα, η οποία θα έπρεπε άμεσα να επιλυθεί», όπως τονίζει.

matsas1810411

Τέλος, υποστηρίζει πως είχε ζητήσει από τον Μίνωα Μάτσα, προτού φύγει για το ταξίδι στην Ιαπωνία, να σεβαστεί την ίδια και τα δίδυμα παιδιά τους, καθώς είχαν αρχίσει οι ψίθυροι για τη φερόμενη εξωσυζυγική του σχέση. Ωστόσο εκείνος κυκλοφορούσε απροκάλυπτα με τη νεαρή 24χρονη βοηθό του όσο απουσίαζε η ίδια. «Στην Κωνσταντινούπολη έμαθα ότι είχε διαρρεύσει η εξωσυζυγική του σχέση και έτσι αναγκάστηκα να προβώ σε ανακοίνωση» τονίζεται στην αίτηση. Τέλος, επισημαίνεται ότι «ο Μίνως Μάτσας εμφανιζόταν σε εστιατόρια της Αθήνας και επιδιδόταν σε ερωτικές περιπτύξεις με την ιδιαιτέρα του»!

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τζούλια Αλεξανδράτου: Call girl στα φανερά η πρώην πορνοστάρ!

Επιστροφή της Τζούλιας Αλεξανδράτου στη βιομηχανία του σεξ, όχι...

«Λουκέτο» στην Αρχελάου 5

Αυτό το τηλεοπτικό μπαρ στην Αρχελάου 5 θα κλείσει...

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος παντρεύτηκε τον σύντροφό του

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος και ο σύντροφός του παντρεύτηκαν στο...

Πατέλης σε gay όρκους αγάπης No2

Ζήλεψε τη δόξα του Στέφανου Κασσελάκη ο Αλέξης Πατέλης...

Θ. Μαυρομμάτης: Για party του χωρίς την… «Κασσάνδρα»

To Αγρίνιο στις 4 Οκτωβρίου χτυπιόταν από την «Κασσάνδρα»...

«Σύννεφο» η… αυτοϊκανοποίηση στο «GNTM»

Η αυτοϊκανοποίηση πήγαινε... σύννεφο στο «GNTM 2». Αυτή την...

Ζευγάρια και σόλο εμφανίσεις στο θέατρο Αργώ!

Ζευγάρια και solo παρουσίες της showbiz σε θεατρική πρεμιέρα....