Τετάρτη, 14 Μαΐου, 2025

Έξαλλη η Τζίμα με τον Πρετεντέρη: «Θα ασχοληθούμε με τα Τέμπη για...

Η Ράνια Τζίμα ήρθε σε αντιπαράθεση με τον Γιάννη...

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης ποζάρει αγκαλιά με τη μητέρα του

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης έχει μεγάλη αδυναμία στη μητέρα του...

Κοντά σε συνεργασία στο κέντρο Nox ο Χρήστος Μάστορας και Αντώνης Ρέμος

«Ψήνεται» συνεργασία ανάμεσα στον Χρήστο Μάστορα και τον Αντώνη...

Δώρο των Καταριανών στον Τραμπ ένα ιπτάμενο παλάτι

Χώροι που παραπέμπουν σε σουίτες ξενοδοχείων, ξύλινες επενδύσεις, δερμάτινα...

Πριγκιπικός εφιάλτης στη Νορβηγία

❱❱ Από σοβαρή ασθένεια των πνευμόνων με μικρό προσδόκιμο ζωής πάσχει η μέλλουσα βασίλισσα Μέτε ΜάριτΑντιμέτωπη με έναν εφιάλτη βρίσκεται η βασιλική οικογένεια της Νορβηγίας, καθώς, όπως ανακοινώθηκε, η μέλλουσα βασίλισσα της χώρας Μέτε Μάριτ διαγνώστηκε με σοβαρή εκφυλιστική ασθένεια των πνευμόνων.

Η 45χρονη γαλαζοαίματη, σύζυγος του διαδόχου του νορβηγικού θρόνου Χαακόν και μητέρα τριών παιδιών, αποκαλύφθηκε ότι πάσχει από χρόνια πνευμονική ίνωση, μια άκρως σοβαρή εκφυλιστική ασθένεια των πνευμόνων με μικρό προσδόκιμο ζωής.

«Η πριγκίπισσα υπεβλήθη σε εκτενείς ιατρικές εξετάσεις, στις οποίες ανιχνεύτηκε μια σπάνια μορφή ίνωσης στους πνεύμονές της» ανακοίνωσε ο θεράπων ιατρός της Κρίστιαν Μπγέρο, προσθέτοντας ότι μέχρι στιγμής δεν έχει διευκρινιστεί αν η πνευμονοπάθεια συνδέεται με μια πιο εκτεταμένη αυτοάνοση ασθένεια ή υπάρχουν υποκείμενα αίτια.

Η 45χρονη Μέτε Μάριτ πιστεύεται ότι βρίσκεται στα πρώτα στάδια της νόσου, κατά την οποία σχηματίζεται ουλώδης ιστός στους πνεύμονες, προκαλώντας αναπνευστική δυσχέρεια.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του παλατιού, θα υποβληθεί σε θεραπείες και περαιτέρω εξετάσεις, χωρίς ωστόσο να δίνονται περισσότερες πληροφορίες.

Η ίδια, πάντως, εξέφρασε μέσα από δική της ανακοίνωση την αποφασιστικότητά της να συνεχίσει να ζει όσο το δυνατόν πιο φυσιολογικά γίνεται. «Αν και μια τέτοια διάγνωση θα περιορίσει τη ζωή μου, είμαι χαρούμενη που η νόσος διαγνώστηκε τόσο νωρίς. Στόχος μου είναι να συνεχίσω να εργάζομαι και να συμμετέχω στο επίσημο πρόγραμμα, όσο το δυνατόν περισσότερο». Η πνευμονική ίνωση είναι μια νόσος που εκδηλώνεται συνήθως σε άτομα ηλικίας άνω των 70 ετών και δεν υπάρχει θεραπεία.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Χρόνια πολλά» του Μάτσα στην Κεφαλογιάννη με αγωγή για το «χρυσό» φιλέτο των παιδιών τους

Ενα ανέντιμο «δώρο», σε... συσκευασία αγωγής, επεφύλασσε, όπως αποκαλύπτει...

Ο μεγαλοδικηγόρος των Αθηνών συχνά «εκτροχιάζεται» και ξεσπάει τα νεύρα του στις συντρόφους του

Είναι κοινό μυστικό στον δικηγορικό κόσμο (το σούσουρο και...

Η Μαριάννα Κουράκου ποζάρει στα 84 της παρέα με τις κόρες της

Η Μαριάννα Κουράκου υπήρξε σπουδαία πρωταγωνίστρια του ελληνικού κινηματογράφου.Είχε...

Στο νοσοκομείο ο Πάνος Μιχαλόπουλος

Ο Πάνος Μιχαλόπουλος τη Δευτέρα πήγε στο νοσοκομείο μετά από ατύχημα που είχε. Τι συνέβη στον σπουδαίο ηθοποιό;

Κι όμως είναι γιαγιά! Ποια κυρία πήγε να διασκεδάσει στον Αργυρό με αποκαλυπτική εμφάνιση;

Η γνωστή κυρία «ντύθηκε» και πήγε να διασκεδάσει στο...
spot_img