Τετάρτη, 16 Απριλίου, 2025

Σενάριο για Δανάη σε νέα εκπομπή το weekend

Πολλά είναι τα σενάρια που διακινούνται τις τελευταίες ημέρες...

Τα μοναστήρια της Ελλάδας φανερώνονται στους «Πρωταγωνιστές»

Νύμφες του Χριστού που απαρνήθηκαν τον εαυτό τους μιλούν...

Γκριζομάλλης Ντεπ μετά το δικαστικό χάος

Με πάταγο επιστρέφει στο Χόλιγουντ ο Τζόνι Ντεπ στην...

«Ο Τιμωρός»: Η Έλλη αναγκάζεται να πει στη Μυρτώ όλη την αλήθεια

Όσα θα δούμε απόψε στο επεισόδιο της σειράς «Ο Τιμωρός».Η Έλλη αναγκάζεται να πει στη...

«Βέτο» Μουτσινά για το «Voice» που ξεκινάει γυρίσματα χωρίς… παρουσιαστή

Ακέφαλο το «The Voice», με τα live γυρίσματα να αρχίζουν στις 29 Ιανουαρίου, αλλά χωρίς… παρουσιαστή! Πανικός επικρατεί στον Σκάι και, σύμφωνα με πληροφορίες της «Espresso», ο Νίκος Μουτσινάς που είναι ο επικρατέστερος για την αντικατάσταση του Γιώργου Λιανού επιθυμεί να αναλάβει το «Voice» με τον όρο τού… one man show!

Με λίγα λόγια, η εναλλάξ εμφάνιση παρουσιαστών από τη Μαλέσκου, στη Δούκισσα και σε εκείνον στα επόμενα lives δεν τον κάνουν να πετάει και τη σκούφια του! Εδώ και καιρό λοιπόν το κεφάλαιο «Voice» συζητιέται στα γραφεία του καναλιού του Φαλήρου χωρίς όμως ακόμα να έχει βρεθεί η τελική λύση.

Όπως αποκάλυψε η εκπομπή του Star «Στη φωλιά των Κου Κου», το πρώτο πρόσωπο που δέχτηκε πρόταση για να αναλάβει αυτή τη θέση ήταν ο πολυσχιδής Γιώργος Καπουτζίδης, ο οποίος έχει περάσει στο παρελθόν από αυτή τη θέση με μεγάλη επιτυχία και γι’ αυτό θεωρήθηκε ο πλέον κατάλληλος για να το ξανακάνει. Ομως ο Καπουτζίδης είπε «όχι», μια και τον Μάρτιο θα κάνει πρεμιέρα στην κρατική τηλεόραση η εκπομπή του σχετικά με τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Τόκιο.

Ετσι το επόμενο όνομα που έπεσε στο τραπέζι ήταν αυτό του Νίκου Μουτσινά, όμως υπάρχουν τα εμπόδια που προαναφέραμε και τα οποία πρέπει να ξεπεραστούν για να ανέβει στη σκηνή του σόου «The Voice»!

Σε περίπτωση που δεν τα βρει με τον σταθμό, τότε θα ενεργοποιηθούν δύο εναλλακτικές λύσεις. Η μία είναι η παρουσίαση του σόου εκ περιτροπής ανάμεσα σε Ιωάννα Μαλέσκου και Δούκισσα Νομικού. Η άλλη πρόταση είναι κάθε live να το παρουσιάζουν κάθε φορά διαφορετικοί δημοφιλείς τραγουδιστές και όχι παρουσιαστές, μπας και γίνει μεγαλύτερος ντόρος.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τατιάνα τα μεσημέρια στον ΑΝΤ1

Πριν να «πάρει» το χρίσμα από τον Γιώργο Παπαδάκη...

«Γιος» αντιστάρ σε καρνέ κοκαΐνης

Αποκαλυπτικοί είναι οι διάλογοι του… ντίλερ της κοκαΐνης, πρώην...

Ζεύγος Τανιμανίδη: Συν γυναιξί και τέκνοις στη ζούγκλα των likes

Την ώρα που ο αγαπημένος τους κουμπάρος Μίλτος Καμπουρίδης...

«Τρυπώσαμε» στη βίλα της ακολασίας στα Γλυκά Νερά του νομού Αττικής!

Οσα θα αποκαλύψουμε σήμερα για τον τελικό προορισμό πολλών...
spot_img
spot_img