Πέμπτη, 27 Μαρτίου, 2025

«Mαμά μου!»: Ολοκλήρωση παραστάσεων την Τρίτη 8 Απριλίου

Η πρώτη επιτυχημένη σεζόν της παράστασης «Mαμά μου!», που...

Τέλος στην «καριέρα» θηλυκής συμμορίας που παραμόνευε έξω από τράπεζες!

Στη «φάκα» των διωκτικών Αρχών πιάστηκε θηλυκή συμμορία, τα...

«Grand Hotel»: Η Αλίκη μαθαίνει τι συνέβη ανάμεσα στους γονείς της

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Grand Hotel».Η Αλίκη μαθαίνει τι συνέβη...

«Ενώπιος Ενωπίω»: Ο Νίκος Χατζηνικολάου φιλοξενεί τον πρόεδρο του Ιδρύματος Ωνάση, Αντώνη...

Ο Νίκος Χατζηνικολάου φιλοξενεί στο «Ενώπιος Ενωπίω» τον πρόεδρο...

Καινούργιου, Χρηστίδου και ο «Μr Aρβύλα» με την ομάδα του θα συνεχίσουν και τη νέα σεζόν στο Οpen

Οι «Τρεις Σωματοφύλακες» όχι του συγγραφέα Αλέξανδρου Δουμά αλλά του Οpen!

Κατερίνα Καινούργιου, Αντώνη Κανάκη και Σίσσυ Χρηστίδου θα συνεχίσει να χτυπά γερά και σταθερά τον ανταγωνισμό την τηλεοπτική σεζόν 2021-2022 το κανάλι του Ιβάν Σαββίδη, αφού ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει! Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, κανείς από τους τρεις παρουσιαστές δεν πρόκειται να φύγει από τον σταθμό, αλλά και από τις ζώνες τους, στις οποίες φέρνουν πρωτιές!

Η Κατερίνα Καινούργιου, την οποία «φλερτάρουν» πολλοί σταθμοί, μένει κάτω από τη στέγη του Οpen. To κανάλι που της έδωσε βήμα με την πρωινή εκπομπή «Ευτυχείτε» εδώ και τρία χρόνια, από τον Οκτώβριο του 2018, από την πρώτη ημέρα που εξέπεμψε, πιστεύει πάρα πολύ τόσο στην ίδια όσο και στην ομάδα της. Δεν είναι τυχαίο που η Κατερίνα Καινούργιου είναι πρώτη από την αρχή της χρόνιας, αφήνοντας πίσω πολύ τον ανταγωνισμό. Μάλιστα, η τηλεθέασή της φτάνει πολλές φορές ακόμη και το 20%, κάνοντας τις παρουσιάστριες των άλλων σταθμών να έχουν χάσει τον ύπνο τους.

Το γυναικείο κοινό

Από την άλλη μεριά η Σίσσυ Χρηστίδου τα Σαββατοκύριακα με το «Ελα, χαμογέλα» κάνει δυνατές πρωτιές στα γυναικεία κοινά 25-44 ετών, αφού η τηλεθέαση εκτοξεύεται στο 19%. Η παρουσιάστρια, πάρα όσα γράφτηκαν για τη δήθεν μετεγγραφή της, μένει πιστή στο Open, ανταποδίδοντας την απεριόριστη εμπιστοσύνη που έχουν δείξει στο πρόσωπό της.

Με μέσο όρο τηλεθέασης σε κάθε εκπομπής τους το θεαματικό 23% στα δυναμικά κοινά, που φέρνει και την πρωτιά στη ζώνη των 8, απέναντι από τα κεντρικά δελτία ειδήσεων των άλλων καναλιών, οι «Ράδιο Αρβύλα» ψηφίζουν Open… δαγκωτό!

Ηταν 11 Ιανουαρίου του 2021 και ώρα 20.00 όταν βγήκε στον αέρα το «Ράδιο Αρβύλα», χτυπώντας στα ίσα τον ανταγωνισμό των καθιερωμένων δελτίων ειδήσεων. Επειτα από σχεδόν έναν μήνα και συγκεκριμένα στις 4 Μαρτίου άρχιζε το «Βινύλιο»! Και τα δύο προγράμματα μέχρι σήμερα πάνε σφαίρα στην τηλεθέαση, με το «Βινύλιο» να φτάνει και το 19%.

Οπως ήταν φυσικό, η επιτυχημένη συνεργασία θα συνεχιστεί και την τηλεοπτική σεζόν 2021-2022, με «Ράδιο Αρβύλα» και «Βινύλιο» σε μεγάλα κέφια!

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Gay bar «ναυάγιο» για διοικητή τμήματος της ΓΑΔΑ

Στο «βερολινέζικο» γκέι κλαμπ της κακόφημης πλατείας Βάθη, με...

Η «Espresso» τσάκωσε την Μπέττυ Αρβανίτη και τον σύζυγό της σε μεζεδοπωλείο στη Φωκίωνος Νέγρη

Βραδινή έξοδο με τον σύζυγό της Βασίλη Πουλαντζά πραγματοποίησε...

Πάταγος με το ντουέτο Φουρέιρα και Μάστορα

«Σαρώνει» το ντουέτο της Ελένης Φουρέιρα με τον Χρήστο...

Μέχρι και ο Ρέμος ενθουσιάστηκε από την άφιξη της sexy και ελεύθερης Θεοδωροπούλου στο NOX!

Μια σεξοβόμβα... έσκασε μύτη στο Nox κάνοντας πολλά ζευγάρια...

Ερωτας, μπακαλιάρος & μωράκι για Παυλίνα Βουλγαράκη

Με την οικογένειά της και τον σύντροφό της ζωής...