H «Madame Ginger» έρχεται στο Open με την πρώτη green μαγειρική εκπομπή της ελληνικής τηλεόρασης! H νέα καθημερινή παραγωγή ξεκινά στο Open τη Δευτέρα 14 Ιουνίου, στις 15.15, με νόστιμες, πρωτότυπες, υγιεινές και green συνταγές.
Τη Μαριλού Παντάκη -ή, αλλιώς, «Madame Ginger»- τη γνωρίσαμε μέσα από το blog της, madame ginger.com (το food blog με τη μεγαλύτερη απήχηση και επιδραστικότητα στο ελληνικό internet), από το κανάλι της στο YouΤube, αλλά και στο Ιnstagram, εκεί όπου μαγειρεύει για τα «gingerάκια» της εύκολες, γρήγορες, πολύ νόστιμες, vegetarian και vegan συνταγές.
Στο Open θα μαγειρεύει καθημερινά για όλους (ανεξάρτητα από τις διατροφικές τους συνήθειες) υγιεινές συνταγές, με απλά υλικά, προτείνοντας μια εντελώς νέα green φιλοσοφία, που βλέπουμε για πρώτη φορά στην ελληνική τηλεόραση. Ενας νέος κόσμος και μια διαφορετική αντίληψη για το πώς μπορούμε να προσέχουμε τον εαυτό μας, τους γύρω μας, αλλά και το περιβάλλον.
Καθημερινά, η «Madame Ginger» θα ετοιμάζει νόστιμες και δημιουργικές συνταγές, που θα δώσουν κάτι διαφορετικό σε αυτά που ξέρουμε μέχρι τώρα, με την ίδια να λέει ότι το αγαπημένο «φαγητό της γιαγιάς» μπορεί πολύ εύκολα να γίνει το νέο υγιεινό comfort food. Μουσακάς με μπεσαμέλ ολικής άλεσης και κιμά μελιτζάνας ή αφράτα φουρνιστά κεφτεδάκια από όσπρια θα ενθουσιάσουν όχι μόνο τους χορτοφάγους, αλλά και όλους όσοι θέλουν μια διαφορετική, πιο green εναλλακτική.
Η «Madame Ginger» θα δίνει επίσης χρήσιμα green tips που μπορεί να κάνουν τη διαφορά. Για παράδειγμα, πώς μπορούμε να μειώσουμε τη χρήση πλαστικού, να αξιοποιήσουμε το φαγητό που περίσσεψε από την προηγούμενη μέρα ή να φτιάξουμε μπισκότα για το κατοικίδιό μας με τρία μόνο υλικά! Αλλά οι προτάσεις της θα επεκτείνονται και εκτός μαγερικής, μια και θα δίνει έξυπνα tips για το πώς μπορούμε να φτιάξουμε καθαριστικά με φυσικά υλικά ή ακόμα πώς μπορούμε να έχουμε τον δικό μας μικρό κήπο με τα μυρωδικά μας. Στην ουσία, πρόκειται για απλούς τρόπους για έναν πιο βιώσιμο τρόπο ζωής, που σέβεται το περιβάλλον και προωθεί την ευζωία όλων.