Το αντίπαλον δέος βρέθηκε στον ΑΝΤ1! Ωραίοι, νέοι με βραβεία Μισελέν και χρυσούς σκούφους. Αν το Star έχει Κοντιζά, Κουτσόπουλο και Ιωαννίδη στο «MasterChef», το κανάλι του Αμαρουσίου ρίχνει στη μάχη από τη νέα σεζόν τους Αγγελο Λάντο, Ανταμ Κοντοβά και Βασίλη Μουρατίδη για το ριάλιτι μαγειρικής «Game Of Chefs»!
Ο πρώτος, ο Αγγελος Λάντος, αμέσως μετά το λύκειο άρχισε να εργάζεται ως σερβιτόρος, αλλά κατάλαβε ότι το ταλέντο του ήταν μέσα στην κουζίνα. Ετσι σπούδασε μαγειρική και στη συνέχεια εργάστηκε στο πολυβραβευμένο εστιατόριο της Αθήνας Σπονδή ως sous chef δίπλα στον Γάλλο chef Arnaud Bignon. Μετά την αποχώρηση του Bignon, το 2012, ανέλαβε επίσημα την κουζίνα του εστιατορίου! Εχει εργαστεί σε βραβευμένα με αστέρια Michelin εστιατόρια, όπως τα L’Enclume στην Αγγλία, Cheval Blanc στην Ελβετία και Flocons de Sel στη Γαλλία, ενώ έχει πάρει μέρος σε δεκάδες φεστιβάλ γαστρονομίας.
Ο δεύτερος, ο Ανταμ Κοντοβάς, είναι ο νεότερος σε ηλικία από τους τρεις διακεκριμένους σεφ και αποφάσισε να ασχοληθεί με τη μαγειρική στην ηλικία των 24 ετών. Μάλιστα εργάστηκε στην Ιρλανδία στο βραβευμένο εστιατόριο Danu at the Brehon και επιστρέφοντας στην Ελλάδα δούλεψε στο πολυβραβευμένο boutique hotel Amanzoe, στο Πόρτο Χέλι. Η αδυναμία του για πιάτα με ψάρια και θαλασσινά τον οδήγησε στις Βρυξέλλες και στο Sea Grill και στη συνέχεια ακολούθησαν το βραβευμένο Bar Restaurant Mylos στη Σαντορίνη και το βραβευμένο με τρία αστέρια Michelin Μaaemo στο Οσλο της Νορβηγίας.
Τέλος, ο Βασίλης Μουρατίδης έχει βραβευτεί με εφτά Χρυσούς Σκούφους. Ανακάλυψε την αγάπη του για τη μαγειρική ένα καλοκαίρι στο εστιατόριο ενός οικογενειακού φίλου στη Γερμανία και έτσι αποφάσισε να σπουδάσει τα μυστικά της. Αμέσως μετά βρέθηκε στο εξωτερικό, όπου εργάστηκε σε βραβευμένα με Michelin εστιατόρια, ενώ το 2010 επέστρεψε στη γενέτειρά του, τη Θεσσαλονίκη, για να προσγειωθεί στην κουζίνα του Squirrel, του πεντάστερου ξενοδοχείου «Danai Beach Resort & Villas» στη Χαλκιδική.
https://www.youtube.com/watch?v=yPp1Y1zLD7w&t=1s