Δευτέρα, 17 Μαρτίου, 2025

«Check in» τιμής!

Το οφίκιο του Αρχοντος Πρωτονοταρίου της Αγίας του Χριστού...

«After Dark»: Ο Θέμης Γεωργαντάς υποδέχεται τη Σοφία Βογιατζάκη και τη Νίκη...

O Θέμης Γεωργαντάς υποδέχεται στο «After Dark» τη Σοφία...

«Μάγισσα – Φλεγόμενη καρδιά»: Τα βήματα του Ανδρέα και του Φρανσουά φτάνουν...

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Μάγισσα – Φλεγόμενη καρδιά».Μάνη 1910: Τα...

H Σοφία Παυλίδου «καλωσόρισε» τον Μάρτιο με βουτιές στη Μάνη

Η Σοφία Παυλίδου βρήκε την ευκαιρία τις προηγούμενες ημέρες...

Η Καραβάτου τα είπε έξω από τα δόντια στο φινάλε της – «Έκλαψα, πέρασα τόσο άσχημα που δεν μπορώ να σας πω καν»

«Δεν πρέπει να με κοιτάτε με αγωνία γιατί εγώ είμαι ένας πάρα πολύ αξιοπρεπής άνθρωπος»

Η Κατερίνα Καραβάτου αποχαιρέτησε τους τηλεθεατές καθώς έριξε αυλαία η εκπομπή «Στη φωλιά των κούκου» και έκανε μια εξομολόγηση on camera που κανείς δεν περίμενε.

«Δεν πρέπει να με κοιτάτε με αγωνία γιατί εγώ είμαι ένας πάρα πολύ αξιοπρεπής άνθρωπος, ο οποίος τιμά τη δουλειά του, τους εργοδότες του, τους συνεργάτες του και πορεύεται με αγάπη ακόμα και όταν δεν την εκλαμβάνει.

Μια μικρή αναδρομή στο παρελθόν μου θα σας θυμίσει ότι και ξέρω να φέρομαι και ξέρω να εκτιμώ. Ξέρω να αντιμετωπίζω τις δυσκολίες και τις δικές μου και των άλλων. Ξέρω να σηκώνομαι όταν πέφτω. Μέρος της κρητικής μου καταγωγής μου έχει δώσει αυτήν την καλώς εννοούμενη περηφάνια. Λέει μια μαντινάδα «Καλοχαιρέτα τους πεζούς όταν καβαλικέψεις για να σε χαιρετούν κι αυτοί όταν θα ξεπεζέψεις». Η συνέπεια, η ταπεινότητα, η σεμνότητα, οι καλοί τρόποι, δεν είναι αδυναμία, είναι υποχρέωση.

Πέρασα πάρα πολλά στάδια τις τελευταίες μέρες, ας μη γελιόμαστε, και όχι μόνο τις τελευταίες μέρες, το τελευταίο πάρα πολύ μεγάλο διάστημα. Η χρονιά που πέρασε ήταν αρκούντως σκληρή και διδακτική, με λάθη από όλους μας, με γενναίες συγγνώμες και απολογίες -τουλάχιστον από μένα και τον Κρατερό Κατσούλη. Μια χρονιά πολύ εποικοδομητική, πολύ δημιουργική, πολύ ευφάνταστη και πολύ πλούσια Κάθε αποχωρισμός είναι ένας μικρός θάνατος κι εγώ βίωσα αυτή την κατάσταση έτσι ακριβώς όπως σας το λέω. Στην αρχή δεν το πίστεψα, έκανα ότι δεν καταλαβαίνω, προσπάθησα να με πείσω ότι είναι ψέματα, έκλαψα, πέρασα πάρα πολύ άσχημα, τόσο άσχημα που δεν μπορώ να σας πω καν! Πένθησα! Υπήρξα απαρηγόρητη. Στάθηκα δυνατή και μετά κατάλαβα τι ήμουν. Ήμουν πάρα πολύ θυμωμένη».

Και πρόσθεσε: «Έρχομαι σήμερα εδώ με ψηλά το κεφάλι ως η Κατερίνα που γνωρίζετε για να αποχαιρετήσω την Κατερίνα Καραβάτου της Φωλιάς των Κου Κου. Και ήρθα εδώ για να μοιραστώ μαζί σας τα πλεονεκτήματα του να μη θυμώνουμε. Θέλω να ζητήσω συγγνώμη από μένα και θέλω να συγχωρέσω όσο πιο γρήγορα μπορώ όλους τους ανθρώπους που κατά τη γνώμη μου θα έπρεπε για να μπορέσω να συνεχίσω μπροστά.

Κατέληξα σε αυτό που ήξερα πάρα πολύ καιρό και ήταν εδώ μπροστά μου. Ξέρετε ποιο ήταν αυτό; Ότι είναι σίγουρο πως το χειρότερο από το να φας ένα μήλο και να βρεις ένα σκουλήκι μέσα, είναι να φας ένα μήλο και να βρεις μισό σκουλήκι μέσα».

https://www.youtube.com/watch?v=Xnug6fwumy0&t=43s

«Θέλω να σας ευχηθώ ένα πολύ καλό καλοκαίρι. Θέλω να ευχηθώ σε αυτό το σπίτι μου, από τα θεμέλια μέχρι την κορυφή, να είναι γερό και δυνατό. Να πάνε όλα όπως τα υπολογίζουν, τα εύχομαι και τα φαντάζονται και ευχαριστούμε το κοινό με τον Κρατερό ιδιαιτέρως γι’ αυτά τα τέσσερα χρόνια, ήσασταν πραγματικά καταπληκτικοί. Θα τα πούμε σύντομα, ευχαριστούμε πολύ για όλα».

https://www.youtube.com/watch?v=WAGTn7-shlQ&feature=emb_title

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Γιώργος Ζαμπέτας junior: Ο εγωιστής θείος μου «κύριος Νταλάρας»

Το 2025 δεν είναι μόνο Ετος Μίκη Θεοδωράκη, αλλά...

Χωμενίδης στον ΑΝΤ1 με τη «Νίκη»

Η ελληνική λογοτεχνία εμπνέει την ελληνική τηλεόραση! Και τρίτο...

Ο ΑΝΤ1 βάζει στον… πάγο τον Τανιμανίδη

Aποχωρεί ο Σάκης Τανιμανίδης από τον ΑΝΤ1; Μόνο την...

Ραπουνζέλ με μεταλιζέ μπότες η χήρα Καρύδα

Comeback στα κοσμικά σουαρέ για τη Βικτώρια Καρύδα. Με...

Η Klavdia βγάζει το… μάτι των φαβορί

Ανοδική τάση στα στοιχήματα της Eurovision παρουσιάζει τις τελευταίες...