Παρασκευή, 9 Μαΐου, 2025

Ξέσπασε σε λυγμούς η Νικολέττα Ράλλη on air – Η αμηχανία της...

Η Νικολέττα Ράλλη καλεσμένη της εκπομπής «Bungiorno», έβαλε τα...

Λαμπερά εγκαίνια με ξεχωριστές γεύσεις στην Ερμού

Μια ξεχωριστή γαστρονομική εμπειρία έζησαν όσοι παρευρέθησαν στο grand...

Γιάννης Πάριος: Μπαίνει στο στούντιο και ηχογραφεί καινούργιο δίσκο

Είκοσι τρία χρόνια μετά την κυκλοφορία του εμβληματικού δίσκου...

Η Δανάη Μπάρκα μαζί με τη μητέρα της στην τελευταία εκπομπή

Η Δανάη Μπάρκα την τελευταία ημέρα της εκπομπής της...

«Idols» – Απόψε το δεύτερο μέρος του αφιερώματος στην Αλίκη Βουγιουκλάκη

Γρηγόρης Βαλτινός: «Δούλευε πάρα πολύ σκληρά. Δεν χάρηκε πολλά. Θα είχε και εκείνη τις σκοτεινές πλευρές της».

Ο Σάκης Ρουβάς αναζητά τα είδωλα μιας άλλης εποχής στη σειρά ντοκιμαντέρ Idols, κάθε Παρασκευή στις 21.00, στον ΣΚΑΪ.

Την Παρασκευή 19 Νοεμβρίου θα παρακολουθήσουμε το Β’ Μέρος από το αφιέρωμα στην Αλίκη Βουγιουκλάκη.

Οι εξετάσεις στο Εθνικό Θέατρο, η καλλιτεχνική της πορεία, οι δεκάδες ταινίες και θεατρικές παραστάσεις, η τεράστια καριέρα. Μεγάλη θεατρίνα πάνω στη σκηνή, παλληκάρι κάτω από αυτήν. Λένε ότι το star system είναι αυτό που γεννά τους stars. Η Αλίκη Βουγιουκλάκη ήταν όμως αυτή που γέννησε το star system στην Ελλάδα. Η οικογένειά της, η σχέση της με τη μητέρα της, τους αδερφούς τους, τους φίλους και συνεργάτες της. Η δύσκολη εγκυμοσύνη, η χαρά της μητρότητας, η αγάπη της στο γιο της, οι άντρες της ζωής της και το δύσκολο τέλος.

Ο Τάκης Ζαχαράτος επισημαίνει πως «ήξερε τι έλειπε από την αγορά και είπε ότι αυτό θα κάνει. Βρήκε τον τρόπο να επιβληθεί. Η διαδρομή της θα έπρεπε να διδάσκεται στο Πανεπιστήμιο της Τέχνης».

Ο Γιάννης Παπαμιχαήλ τονίζει ότι «έθεσε το πλαίσιο για καλύτερες αμοιβές των ηθοποιών. Πρωτοπόρα σε ότι κι αν έκανε. Ο τέλειος επαγγελματίας. Κανείς δεν ήθελε να είναι μπροστά όταν κάτι δεν πήγαινε καλά στις πρόβες. Με τη μάνα μου ήμουν μέσα σε μια φούσκα ασφαλείας. Η Αλίκη, σ’ έφερνε κοντά με το χαμόγελό της.»

Δημήτρης Παπάζογλου: «Ήθελε να σε σηκώσει και να σε φέρει στο φως. Μαζί της. Μεγάλη γενναιοδωρία».

Γρηγόρης Βαλτινός: «Δούλευε πάρα πολύ σκληρά. Δεν χάρηκε πολλά. Θα είχε και εκείνη τις σκοτεινές πλευρές της». 

Η ίδια έλεγε «ότι πάντοτε ήμουν ένα ανένταχτο κοριτσάκι. Ερχόμουν από αλλού. Δεν θέλησα να ζω με τα τραύματα του παρελθόντος. Θέλησα να φτιάξω μαγικό κόσμο».

Ο Σάκης Ρουβάς αναζητά τα είδωλα μιας άλλης εποχής

IDOLS – Κάθε Παρασκευή στις 21:00 στον ΣΚΑΪ

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Γνωστός τραγουδιστής βίαζε καμαριέρες με συνεργό τη σύζυγό του

Η αγωγή, με την οποία οι γυναίκες διεκδικούν από τον τραγουδιστή αποζημίωση πάνω από 44.000.000 ευρώ,

Η «ωραία των Αθηνών» ταξίδεψε στο χθες!

Αρωμα από το ελληνικό «The crown» είχε η εκδήλωση...

«Τσακώσαμε» τον Λευτέρη Πανταζή με την εντυπωσιακή, 30χρονη σύντροφό του

«Φωτιά» έβαλε στα media ο Λευτέρης Πανταζής μετά την...

Τα πήρε όλα κι… έφυγε η Αθηνά Πολίτη

Από το Eliott Music House, στο θέατρο Παλλάς. H...

Το φλερτ στην Αθηναΐδα Νέγκα από καλεσμένο της: «Σε κοίταγα και λίγο χάθηκα»

Ποιος γνωστός κύριος της σόουμπιζ σε συνέντευξή του έκανε αυτές τις δηλώσεις σχετικά με το πού βρίσκει τη χαρά στη ζωή του

Βάσω Λασκαράκη: Δείτε τη να διασκεδάζει με τους γονείς της μερικά χρόνια πριν

Πρόσφατα η Βάσω Λασκαράκη σε συνέντευξή της αναφέρθηκε στους...
spot_img