Τρίτη, 13 Μαΐου, 2025

Μαρίνα Βλαχάκη: «Η ιστορία μου απαξιώνεται από τα παιδιά του Στράτου Διονυσίου»

Συνέντευξη στην εκπομπή «Super Κατερίνα» έδωσε η Μαρίνα Βλαχάκη....

Eurovision 2025: Η Klavdia περπάτησε στο μεγαλύτερο χαλί στην ιστορία του θεσμού

Αντίστροφη μέτρηση για τον φετινό διαγωνισμό της Eurovision! Το......

Φώτης Μεταξόπουλος: Έγινε 90 ετών «ο Νουρέγιεφ του ελληνικού σινεμά»

Εχοντας στο πλευρό του τα τρία παιδιά του ο...

Οι swingers που είχαν μαζευτεί στην Κρήτη επισκέφτηκαν την ιστορική Μονή Αρκαδίου...

Ενα... οργιαστικό τριήμερο πολυεθνικών διαστάσεων έζησαν τα «ανοιχτόμυαλα» ζευγάρια...

Ξέσπασε η Σίσσυ Χρηστίδου για τα σχόλια περί στημένης συνέντευξης του Ρουβά για τις δηλώσεις για τον Λιγνάδη

Η Σίσσυ Χρηστίδου ξέσπασε on air μετά τα σχόλια που δέχτηκε για τη συνέντευξη που έδωσε στην εκπομπή της ο Σάκης Ρουβάς όπου μίλησε για τον Δημήτρη Λιγνάδη.

«Επειδή μέσα στην εβδομάδα ακούστηκαν υπονοούμενα και ξεκάθαρα άφησαν να εννοηθούν κάποιοι στις τηλεοπτικές εκπομπές σχετικά με τη συνέντευξη που έδωσε ο Σάκης Ρουβάς στη δική μας εκπομπή, ότι όλο αυτό μπορεί να ήταν στημένο, σκηνοθετημένο, κανονισμένο σε σχέση με τη δίκη.

Διαβάστε επίσης: Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Ο Σάκης Ρουβάς έπρεπε να είναι πιο προσεχτικός»

Σε σχέση με τη συνέντευξη ακούω την κριτική. Σέβομαι το γεγονός ότι δεν σας άρεσε ο τρόπος που έκανα τη συνέντευξη, παρόλο που εγώ ένιωσα ότι έκανα πολύ καλά τη δουλειά μου, το ομολογώ. Θεώρησα ότι αυτό που οφείλω να κάνω είναι την ερώτηση που κανείς δεν του έχει κάνει εδώ και έναν χρόνο. Νομίζω ότι αυτό ήταν το σωστό.

Διαβάστε επίσης: «Ο Σάκης Ρουβάς να κάτσει στο σπιτάκι του και να μην ανακατεύεται»

lignadis rouvas diloseis salos

Ήρθαμε σε επαφή με την ομάδα του Σάκη Ρουβά σχετικά με την επερχόμενη συναυλία του. Ο Σάκης εκείνη την εβδομάδα είχε δώσει άλλες δύο συνεντεύξεις, τη μία στην Ναταλία Γερμανού μέσω Skype και άλλη μία που πήγε στο πλατό του Νίκου Μουτσινά. Ήταν λοιπόν να φιλοξενηθεί στην εκπομπή μας και λέγαμε έχει ήδη εμφανιστεί δυο φορές ο Σάκης, τι άλλο να πούμε; Πού να ξέραμε ότι θα βρίσκαμε! Δέχτηκε με μεγάλη χαρά να έρθει στο πλατό. Και εμείς χαρήκαμε γιατί γνωρίζουμε ότι δεν εμφανίζεται πολύ συχνά στο πλατό.

Πριν τη συνέντευξη κάναμε μια μικρή συζήτηση, τύπου να πούμε λεπτομέρειες για τη συναυλία. Από εκεί και πέρα δεν μου δόθηκε καμία οδηγία στο τι να ρωτήσω, πώς να το ρωτήσω και πως θα καθοδηγήσω. Εγώ είχα στο μυαλό μου να κάνω αυτή την ερώτηση γιατί μου έκανε τρομερή εντύπωση το ότι κανείς δεν τον ρωτάει, ρώτησα, απάντησε ο άνθρωπος εκτενώς με τον τρόπο που απάντησε και μπορεί ο καθένας να κρίνει και να αξιολογήσει την απάντηση που έδωσε.
Απλά για να μην υπονοείται ότι υπάρχει ένα σύστημα ότι μεθοδευμένα ήρθε μετά την διακοπή της δίκης του Λιγνάδη και όλες αυτές τις βλακείες που ακούω. Ήθελα να το ξεκαθαρίσω, αυτή ήταν η ροή. Δέχτηκε ο άνθρωπος να έρθει και δεν μου τέθηκε κανένας περιορισμός σε αυτά που ήθελα να ρωτήσω».

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Χρόνια πολλά» του Μάτσα στην Κεφαλογιάννη με αγωγή για το «χρυσό» φιλέτο των παιδιών τους

Ενα ανέντιμο «δώρο», σε... συσκευασία αγωγής, επεφύλασσε, όπως αποκαλύπτει...

Ο μεγαλοδικηγόρος των Αθηνών συχνά «εκτροχιάζεται» και ξεσπάει τα νεύρα του στις συντρόφους του

Είναι κοινό μυστικό στον δικηγορικό κόσμο (το σούσουρο και...

Στο νοσοκομείο ο Πάνος Μιχαλόπουλος

Ο Πάνος Μιχαλόπουλος τη Δευτέρα πήγε στο νοσοκομείο μετά από ατύχημα που είχε. Τι συνέβη στον σπουδαίο ηθοποιό;

Παπαδάκης σε νέες… περιπέτειες

Ο Γιώργος Παπαδάκης μπορεί να κουνάει οσονούπω το μαντίλι...

Κι όμως είναι γιαγιά! Ποια κυρία πήγε να διασκεδάσει στον Αργυρό με αποκαλυπτική εμφάνιση;

Η γνωστή κυρία «ντύθηκε» και πήγε να διασκεδάσει στο...

Η Μαριάννα Κουράκου ποζάρει στα 84 της παρέα με τις κόρες της

Η Μαριάννα Κουράκου υπήρξε σπουδαία πρωταγωνίστρια του ελληνικού κινηματογράφου.Είχε...
spot_img