Δευτέρα, 12 Μαΐου, 2025

Διαδηλωτής από κούνια ο Αρης Τζανακόπουλος

Από μικρός στα βάσανα ο Αρης Τζανακόπουλος, γιος της...

Κατερίνα Λέχου: «Για χρόνια ένιωθα αμηχανία με την τρυφερότητα του άλλου»

Η Κατερίνα Λέχου παραχώρησε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στο περιοδικό...

Παπαδάκης σε νέες… περιπέτειες

Ο Γιώργος Παπαδάκης μπορεί να κουνάει οσονούπω το μαντίλι...

Η Χριστίνα Μπόμπα αποκαλύπτει: «Μου πήρε ένα χρόνο να αισθανθώ ξανά σεξουαλικό...

Στο νέο επεισόδιο του podcast της BeWell, η Χριστίνα...

«Survivor»: Αυτοί είναι οι δύο νέοι παίκτες που θα κάνουν είσοδο στο ριάλιτι επιβίωσης

Νέα δυναμική αποκτούν οι δύο ομάδες του «Survivor» με την προσθήκη 2 νέων παικτών. Αυτό το Σάββατο, ο Γιώργος Λιανός υποδέχεται στο Survivor, τους:

ΣΤΑΘΗΣ ΣΧΙΖΑΣ – ΟΜΑΔΑ ΔΙΑΣΗΜΩΝ

Είναι 30 ετών και γεννήθηκε στην Αθήνα. Ο αθλητισμός κατέχει μεγάλο κομμάτι στη ζωή του. Από μικρή ηλικία ασχολήθηκε με το ποδόσφαιρο και μεγαλώνοντας έπαιξε σε ομάδες Β’ Εθνικής ως επαγγελματίας ποδοσφαιριστής. Την καρδιά του, όμως, την «κέρδισε» το kick boxing, στο οποίο κατέχει αρκετές διακρίσεις σε εγχώριους αγώνες. Οι περισσότεροι τον γνωρίζουν μέσα από τις επιχειρήσεις του στο χώρο της εστίασης, κι όχι μόνο.
Στο SURVIVOR θα του λείψει περισσότερο από όλα, η 8χρονη κόρη του. Δηλώνει «ερωτευμένος» μαζί της, αφού είναι ο μοναδικός άνθρωπος που μπορεί να τον κάνει να κλάψει. Στον Άγιο Δομίνικο έρχεται όχι απλά για να… επιβιώσει, αλλά γιατί γνωρίζει πως η νίκη είναι δική του.

ΤΖΟ ΜΑΡΙΔΑΚΗ – ΟΜΑΔΑ ΜΑΧΗΤΩΝ

Η μικρότερη σε ηλικία παίκτρια του φετινού Survivor γεννήθηκε το 2002 στην Κρήτη. Σπουδάζει στο Τμήμα Κτηνιατρικής της Σχολής Επιστημών Υγείας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας. Ασχολείται με το στίβο και πιο συγκεκριμένα με τις αποστάσεις 3 χλμ. και 5 χλμ. και παρά το νεαρό της ηλικίας της, κατέχει αρκετές διακρίσεις σε πανελλήνιο επίπεδο.
Έρχεται στο SURVIVOR γιατί δεν φοβάται απολύτως τίποτα και κανέναν, αλλά κυρίως γιατί θέλει να «κλείσει» τα στόματα κάποιων που πιστεύουν πως δεν θα τα καταφέρει.

Το αθλητικό της μότο είναι «είτε κερδίζεις, είτε μαθαίνεις» και η λέξη «ήττα» δεν υπάρχει στο λεξιλόγιό της. Την ίδια ώρα δηλώνει πως λειτουργεί άριστα ως… μονάδα και όχι ως ομάδα!
Με την επιμονή και το πείσμα της θέλει και πιστεύει πως θα «κλείσει» τον κύκλο του SURVIVOR ως η φετινή νικήτρια.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Χρόνια πολλά» του Μάτσα στην Κεφαλογιάννη με αγωγή για το «χρυσό» φιλέτο των παιδιών τους

Ενα ανέντιμο «δώρο», σε... συσκευασία αγωγής, επεφύλασσε, όπως αποκαλύπτει...

Ο Παύλος Βαρδινογιάννης με νέο έρωτα!

Σχεδόν οκτώ χρόνια μετά το -κάθε άλλο παρά «βελούδινο»-...

Γνωστός τραγουδιστής βίαζε καμαριέρες με συνεργό τη σύζυγό του

Η αγωγή, με την οποία οι γυναίκες διεκδικούν από τον τραγουδιστή αποζημίωση πάνω από 44.000.000 ευρώ,

Ο μεγαλοδικηγόρος των Αθηνών συχνά «εκτροχιάζεται» και ξεσπάει τα νεύρα του στις συντρόφους του

Είναι κοινό μυστικό στον δικηγορικό κόσμο (το σούσουρο και...

«Arrivederci» από Βουλγαράκη σε Λιάγκα για χάρη του έρωτα

Ετοιμη να πει «Arrivederci» όχι μόνο στον Γιώργο Λιάγκα...
spot_img