Τρίτη, 1 Απριλίου, 2025

Με γυναίκες οι πρώτες σχέσεις της Αλεξανδράκη

«Πικάντικες» αποκαλύψεις από τη Δήμητρα Αλεξανδράκη. Απαντώντας σε αδιάκριτες...

«Μπαμ» χωρισμού: O Μπισμπίκης έφυγε από το σπίτι της Βανδή και μένει...

Σαν βόμβα έσκασε στα αγαπημένα τους πρόσωπα η είδηση...

Η Φιλιππινέζα και ο βίαιος mr Οnirama

Δεν έχει τέλος ο «πόλεμος» ανάμεσα στη Σίσσυ Χρηστίδου...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τρίτη 01 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Οσο απόλυτοι και αν είστε στις απόψεις σας,...

Έξαλλος ο δικηγόρος του Φιλιππίδη – Απείλησε on air με αγωγές δημοσιογράφο του «Πρωινού»

Ο δικηγόρος του Πέτρου Φιλιππίδη, Μιχάλης Δημητρακόπουλος ξέσπασε κατά του δημοσιογράφου της εκπομπής «Το πρωινό», Τάσου Τεργιάκη.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο δημοσιογράφος σύμφωνα με πληροφορίες που είχε έκανε λόγο για μάρτυρα «κλειδί» στη δίκη που είναι γνωστός γυναικολόγος. Ακούγοντας αυτές τις δηλώσεις ο δικηγόρος του ηθοποιού έγινε έξαλλος και απειλούσε με αγωγές.

«Αισθάνομαι πολύ άσχημα ακούγοντας όσα έλεγε πριν ο συνάδελφός σας… Αυτός ο συνάδελφός σας κάνει ρεπορτάζ δικαστικό, αναφέρεται σε έναν γυναικολόγο που πρέπει να ξέρετε πώς όταν οι παθούσες θέλουν να φέρουν στο δικαστήριο έναν μάρτυρα, υπάρχει μια συγκεκριμένη διαδικασία έγγραφη, εξώδικη, την οποία εμένα πρέπει να μου γνωστοποιήσουν ποιοι θα είναι οι μάρτυρες για υποστήριξη της κατηγορίας. Μέσα σε αυτούς δεν υπάρχει κανένας γυναικολόγος.

Το να έρχεται αυτή τη στιγμή εντελώς αντιθεσμικά ένας δημοσιογράφος να σας λέει ότι θα έρθει ένας γυναικολόγος ο οποίος θα καταγγέλλει τον Πέτρο Φιλιππίδη για γεγονότα εδώ και πάρα πολλά χρόνια, λυπάμαι που το λέω αλλά όλα αυτά είναι ποινικά αδικήματα. Δεν είναι σωστό να μεταδίδει ειδήσεις, οι οποίες είναι ψευδείς. Υπάρχουν και κάποια όρια. Είναι ποινικό αδίκημα. Εάν εξακολουθήσετε να μεταδίδετε ειδήσεις, οι οποίες είναι ψευδείς, πλέον εγώ δεν μπορώ να κάνω τίποτε άλλο παρά να προσφύγω στη Δικαιοσύνη.

Διαβάστε επίσης: Δεν θα παραστεί ο Φιλιππίδης στη δικαστήριο αύριο – Ο δικηγόρος του θα ζητήσει διακοπή της δίκης

Είμαι δικηγόρος σας, είμαι φίλος σας, αλλά υπάρχουν και κάποια όρια. Παράλληλη τηλεδίκη με τηλεεισαγγελέα τον δικός σας συνάδελφο, ο οποίος είναι και τηλεδικαστής και θα βγάλει και απόφαση σε λίγο…».

Με τον Τάσο Τεργιάκη να προσπαθεί να εξηγήσει: «Αν είναι ψευδείς οι πληροφορίες θα αποδειχθούν, αλλά μη με λέτε τηλεδικαστή».

Με τον Μιχάλη Δημητρακόπουλο να προσθέτει: «Δεν μπορεί να γίνεται παράλληλα μια τηλεοπτική παράγκα. Αυτό που κάνετε εσείς δεν το κάνει καμία άλλη εκπομπή. Μετεφέρετε έναν οχετό συκοφαντιών». «Δεν είναι οχετός, έχουν ονοματεπώνυμο. Δεν είμαι τηλεδικαστής, είμαι δημοσιογράφος ταπεινός και μεταδίδω αυτά που μαθαίνω. Μένει να αποδειχθούν όλα αυτά», είπε ο δημοσιογράφος.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=69&v=UP_Xnjd9ptQ&feature=emb_title

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Happy end» στο… θρίλερ με «Το σόι σου»

Φαμίλια ενωμένη, ποτέ νικημένη. Οι οικογενειακές ιστορίες λείπουν από...

Αρπακτικά του σεξ γύρω από την κόρη της Καίτης Χωματά

Η Ιουλία Μαυρομάτη, κόρη της σπουδαίας ερμηνεύτριας του Νέου...

Με ρόλο στους «Weekenders» η σύζυγος του Βαρθακούρη

Ηρθε το πλήρωμα του χρόνου για την ανανεωμένη Αντελίνα...

Δημόσια καυτά φιλιά για τον «ξεχασμένο» Κασσελάκη και τον Τάιλέρ του

Στην «ασταμάτητη αγάπη του», στον έρωτα της ζωής του,...

Αθηνά Ωνάση: Αποστεωμένη και γερασμένη η «χρυσή» κληρονόμος σε γκαλά στην πόλη του φωτός

Μια σπάνια δημόσια εμφάνιση, που αδιαμφισβήτητα τράβηξε την προσοχή...

Κρυφός λεσβιακός έρωτας στη showbiz

Μπορεί τα μάτια της κοινής γνώμης και της εγχώριας...

Ευαγγελία Δομάζου: Όσα συνέβαιναν πίσω από τις κλειστές πόρτες των «Ελλήνων Μπέκαμ των 60s»

Εχουν περάσει τρεις μήνες από τότε που ο «στρατηγός»...