Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024

Εκτός από τον νέο κύκλο του «GNTM» η Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Εκτός η Ηλιάνα Παπαγεωργίου από το «GNTM», αλλά και...

Το γαμήλιο πάρτι στο Γκάζι για Τσακαλώτο και Νάσση, οι οποίοι ...

«Παντρεύτηκε» ο... μπαμπάς, όχι τη Σκάρλετ Γιόχανσον ή την...

Διακοπές στο Αιγαίο για τον ηθοποιό Τζέισον Στέιθαμ και το μοντέλο Ρόζι...

Ο Τζέισον Στέιθαμ και η Ρόζι Χάντινγκτον διαφημίζουν την...

Στεφανία Γουλιώτη: «Έχω περάσει από μεγάλα σκοτάδια και πολλή θλίψη»

Η Στεφανία Γουλιώτη παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Πρωίαν...

Η μάχη των πανελλαδικών στο Φάληρο! Σκορδά και Μπακοδήμου έκλεισαν τους συνεργάτες τους

Αποκλειστικά γυναικεία υπόθεση για τη Φαίη, 50-50 για τη Μαρία

«Σκάνε» τα πάνελ στον Σκάι το ένα μετά το άλλο και όλα πλέον έχουν πάρει την τελική μορφή τους πρoτού βγουν στον αέρα οι καινούργιες εκπομπές του σταθμού του Νέου Φαλήρου, λίγες εβδομάδες πριν από την έναρξή τους.

Γυναίκες ενωμένες… ποτέ νικημένες! Μετά την επίσημη ανακοίνωση της μεταγραφής της Φαίης Σκορδά στον Σκάι, όπως ακούγεται, έκλεισε και το πάνελ της εκπομπής της που, όπως φαίνεται, θα είναι αποκλειστικά γυναικεία υπόθεση, με την παρουσία της Ελενας Χριστοπούλου να προκαλεί -αν μη τι άλλο- αίσθηση!

Φ3 ΞΕΓΥΡ 5

Έτσι, εκτός από την Ελεάνα Τρυφίδου που αναλαμβάνει την αρχισυνταξία της εκπομπής, μπροστά από τις κάμερες, στο πλευρό της Σκορδά, θα βρεθούν η Αφροδίτη με την οποία είχαν ξανασυνεργαστεί στον ΑΝΤ1 στο «Πρωινό», αλλά και η Ελένη Φωτοπούλου, η οποία επιστρέφει στην τηλεόραση έπειτα από χρόνια απουσίας, από τότε που βρισκόταν στο πλευρό της Ελένης Μενεγάκη και χώρισαν τα τσανάκια τους επεισοδιακά, αν και μετά τα ξαναβρήκαν!

202002181121580

Να σημειωθεί ότι η Ελένη Φωτοπούλου είναι η σύζυγος του δημοσιογράφου Ακη Παυλόπουλου, με τον οποίο έχει αποκτήσει δύο παιδιά, και οι δυο τους θα είναι στην ίδια τηλεοπτική στέγη, μια και θα τον δούμε και αυτόν από τον Σεπτέμβριο στη νέα ενημερωτική πρωινή εκπομπή του καναλιού, μετά την αποχώρησή του από το Open.

H μεγάλη έκπληξη, όπως γράψαμε παραπάνω, είναι ότι στην καθημερινή εκπομπή θα βρεθεί και η Ελενα Χριστοπούλου, η οποία αποτελεί προσωπική επιλογή της Σκορδά. Παράλληλα, μπροστά από τις κάμερες θα εμφανίζονται και άλλοι δημοσιογράφοι που έκλεισαν με την εκπομπή για την παρουσίαση των θεμάτων τους.

papag

Μάλιστα, η μάνατζερ της Ηλιάνας Παπαγεωργίου βρισκόταν εδώ και καιρό σε επαφή με τα στελέχη του Σκάι τόσο για το… πουλέν της όσο και για την ίδια, καθώς είχε κάνει επαφές για να βρεθεί εκ νέου στο «My style rocks» που θα βγει στον αέρα στο δεύτερο μισό της τηλεοπτικής σεζόν από Ιανουάριο. Η συμμετοχή της στην καθημερινή ψυχαγωγική εκπομπή του καναλιού του Νέου Φαλήρου δεν αποκλείει φυσικά τη συμμετοχή της και στο ριάλιτι μόδας.

8311 ILIANA PAPAGEORGIOY ELENA XRISTOPOYLOY 2632022

Αλλά και η Μαρία Μπακοδήμου στελέχωσε το δυναμικό της εκπομπής της. Η παρουσιάστρια ετοιμάζεται για τη μεσημεριανή ζώνη του Σαββατοκύριακου παρουσιάζοντας μια νέα εκπομπή ψυχαγωγικού περιεχομένου. Ποιοι θα είναι, όμως, αυτοί που θα την πλαισιώσουν στη νέα της εκπομπή;

mpakodimou

Δίπλα στην παρουσιάστρια, λοιπόν, θα βρίσκονται η δημοσιογράφος Μαριλού Ρεπαπή, ο αθλητικογράφος, λάτρης του ποδοσφαίρου και μετρ των σπορ Θέμης Καίσαρης (γιος του θρυλικού «αποδυτηριάκια» στον «Φίλαθλο» Κώστα Καίσαρη), αλλά και η μπριόζα ηθοποιός που τα σπάει φέτος το καλοκαίρι στο θέατρο Αλσος στην επιθεώρηση «Τι ζούμε, ρε;;;», Παρθένα Χοροζίδου. Την ομάδα της νέας εκπομπής συμπληρώνει και ο Κωνσταντίνος Αρτσίτας, ο οποίος την περασμένη σεζόν ήταν στο «Love it». Τέλος, την αρχισυνταξία της εκπομπής αναλαμβάνει η Χριστιάνα Βαξεβάνη.

Η πρεμιέρα αναμένεται να πραγματοποιηθεί στις αρχές της νέας τηλεοπτικής σεζόν, δηλαδή τον Σεπτέμβριο, μαζί με την έναρξη και των υπόλοιπων ψυχαγωγικών εκπομπών.

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ντόπα και κόκα από «σφίχτη» γκουρού! – Οι περιπέτειες με το νόμο του ιντερνετικού Mr Fitness

«Στα πράσα» πιάστηκε γνωστός ινσταγκράμερ, που εμφανίζεται ως «γκουρού»...

Εκτός από τη σύζυγο νάρκωνε και την κόρη του για να τη βιάσουν άνδρες

Σε κατάσταση σοκ οι Γάλλοι παρακολουθούν τις καταιγιστικές εξελίξεις...

Η κόρη της Ντενίση, Μαριτίνα, έβγαλε στη… φόρα τον σύντροφό της

Η κούκλα κόρη της Μιμής Ντενίση μεγάλωσε και είναι...

Η βίλα καταφύγιο του «Ιωσήφ» Κεϊτζ

Μπορεί για ενάμιση μήνα ο χολιγουντιανός σταρ Νίκολας Κέιτζ...

Η Καινούργιου στο πλευρό του αγαπημένου της που ανοίγει μαγαζί στο Παγκράτι

Φουλ ερωτευμένη η Κατερίνα, έχει γίνει βράχος για τον...

Φώτης Μεταξόπουλος: «Καλύτερα να μεγαλώσει ένα παιδί σε ίδρυμα παρά από ομόφυλα ζευγάρια»

Ο Φώτης Μεταξόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στο περιοδικό Λοιπόν....

Η αμηχανία της Έλλης Κοκκίνου όταν ο Ηλίας Ψινάκης ανέφερε τον πρώην σύντροφό της, Γιώργο Μπόγρη

Καλεσμένη του Ηλία Ψινάκη στην διαδικτυακή του εκπομπή βρέθηκε...