Πέμπτη, 24 Απριλίου, 2025

Ο Πέτρος Λαγούτης μίλησε για τον νέο ρόλο του ως παρουσιαστής του...

Για τον νέο τηλεοπτικό του ρόλο, ως παρουσιαστής του...

Συγκλονιστικός Νίνο για τον χαμό του μπαμπά του

Δεν δίνει συχνά συνεντεύξεις, όμως αυτή τη φορά αποφάσισε...

Ηλιάνα με μπικίνι στο Πήλιο

Κάψωσε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και έκανε «hot» εμφάνιση με...

Tips για τέλειο κορμί μέχρι το καλοκαίρι

Θες το τέλειο κορμί για το καλοκαίρι.. Ακολούθησε τα...

Το ξέσπασμα της Καινούργιου κατά του Τσαλίκη και τα δάκρυα του Γκουντάρα

«Δεν δέχομαι για τον Γρηγόρη να ακούσω το μισό αρνητικό. Δεν έχω γνωρίσει πιο κύριο σε όλα αυτά τα χρόνια που δουλεύω»

Έξαλλη έγινε η Κατερίνα Καινούργιου με τον Γιώργο Τσαλίκη.

Ο τραγουδιστής έκανε για μια ακόμα φορά δηλώσεις κατά των Γκουντάρα – Κάκκαβα με την παρουσιάστρια να γίνεται έξαλλη on air.

«Στην αρχή μίλησε ότι διδάσκει την αγάπη και το καλό. Όταν διδάσκεις την αγάπη και το καλό και βγάζεις τοξικότητα και λες για έναν άνθρωπο… Ο Γρηγόρης εδώ δεν είναι πάνελ και όλοι οι άνθρωποι που έχω εδώ.

Αν δεν ήταν όλοι αυτοί εγώ θα έκανα μηδέν. Είναι μαζί μου γιατί με αγαπάνε. Το ότι εγώ φέτος είμαι καλύτερη και η εκπομπή πάει πολύ καλά, το χρωστάω στον Γρηγόρη.

Είναι ο πιο σημαντικός συνεργάτης μου όλα αυτά τα χρόνια. Τι δουλειά έχει ο Τσαλίκης να το αναφέρει όλο αυτό και να το συνεχίζει; Με ενόχλησε πάρα πολύ. Δεν είχε καμία δουλειά ο Γρηγόρη να πάρει τον Τσαλίκη. Ήταν φίλος του; Ο μόνος που είχε ενημερώσει ο Γρηγόρης ήμουν εγώ. Δεν δέχομαι για τον Γρηγόρη να ακούσω το μισό αρνητικό. Δεν έχω γνωρίσει πιο κύριο σε όλα αυτά τα χρόνια που δουλεύω».




{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Οι γνωστοί θαμώνες στο νησί των ανέμων, γλέντι με Λε-Πα μέχρι το ξημέρωμα

Σούβλες με φόντο τη θάλασσα, βόλτες στα κοσμικά Ματογιάννια...

Γιατί «έσκασε» έπειτα από χρόνια από τον θάνατο της Σωτηρίας Μπέλλου δικαστικό θρίλερ με τη διαθήκη της!

Δικαστικό θρίλερ 28 ετών της μεγάλης ρεμπέτισσας Σωτηρίας Μπέλλου...

«Καλύτερα να είχα καεί κι εγώ μαζί τους»

Συντετριμμένος εμφανίστηκε στην απολογία του ο Ουκρανός οδηγός της...

Από την Πάρο στην Αίγινα μετακόμισε η Σοφία Αλιμπέρτη

Νέα ζωή στην Αίγινα για τη Σοφία Αλιμπέρτη. Μπορεί...

Δεν τους… χωρούσε η Ελλάδα και «την έκαναν»

Το πρώτο τους Πάσχα ως ζευγάρι πέρασαν στη Νέα...
spot_img
spot_img