Κυριακή, 13 Απριλίου, 2025

Η… μονίμως sold out παράσταση της Ράντου θα συνεχιστεί για 4η χρονιά

Το πράσινο φως για ακόμα μία σεζόν πήρε η...

Οι… Φαραώ «χόρεψαν» τον «Ζορμπά»

Μπαίνοντας στην πτήση Αθήνα - Κάιρο για να γιορτάσουμε...

Ο Τάσος Δούσης και οι «Εικόνες» ταξιδεύουν στη Ναυπακτία

Το επεισόδιο ξεκινάει με ατελείωτες βόλτες στο Ενετικό Λιμάνι...

O Kώστας Τσαρούχας «απασφάλισε»: Τηλεπαρουσιάστριες στα πρόθυρα της… πορνείας

Ατάκες σκέτο δηλητήριο για τηλεπαρουσιάστριες από το στόμα του...

Έξαλλος ο Λιάγκας on air: «Είναι κακός ο ομοφυλόφιλος, κι εσύ που βίαζες ένα 12χρονο κοριτσάκι είσαι ο καλός;»

«Καταλάβατε, λοιπόν, όλους αυτούς τους ελληναράδες; Αληταράς!»

Ο Γιώργος Λιάγκας κάθε μέρα γίνεται πιο έξαλλος με όσα έρχονται στο φως της δημοσιότητας για την υπόθεση βιασμού της 12χρονης.

Αφορμή στάθηκαν κάποια ποστ με εθνικιστικές και ρατσιστικές αναρτήσεις του του 39χρονου κατηγορούμενου.

«Να φοβάστε τους ανθρώπους που κρατάνε τις μεγαλύτερες σημαίες, που κάνουν τους μεγαλύτερους σταυρούς, τους ανθρώπους που είναι πιο κοντά σε αυτό που λέμε «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» εγώ τους φοβάμαι να ξέρετε. Το πόσο ελληναράς και φιλέλλην είναι κάποιος δεν αποδεικνύεται ούτε από τους σταυρούς που κάνεις, ούτε από το να πας στην εκκλησία χίλιες φορές ούτε να έχεις μεγάλες βυζαντινές σημαίες και σημαίες της Ελλάδος στα μπαλκόνια σου.

“Άτομα αμφιβόλου φύλου… Δηλαδή, συγγνώμη ρε μεγάλε για να σε ρωτήσω κάτι. Το “αμφιβόλου φύλου” σημαίνει ομοφυλόφιλος. Είναι ένας ομοφυλόφιλος, λοιπόν, ο οποίος έχει σχέση με έναν άντρα και καλά κάνει.

Αυτός για σένα είναι ο κακός Έλλην κι εσύ που βίαζες ένα 12χρονο κοριτσάκι είσαι ο καλός; Καταλάβατε τι λέμε τώρα; Ο άνθρωπος αυτός που κουνάει το δάχτυλο και λέει ότι ένας ομοφυλόφιλος είναι κατ’ ανάγκη κακός, ο ίδιος βίασε 3 φορές ένα 12χρονο κοριτσάκι. Καταλάβατε, λοιπόν, όλους αυτούς τους ελληναράδες; Αληταράς!».

https://www.youtube.com/watch?v=TbqmdXqDHtI&feature=emb_title

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σκλάβες του sex με μάγισσα «μαντάμ»

Νεαρές «σκλάβες του σεξ» που «μαρτύρησαν» στα χέρια της...

Ερωτευμένη η Καϊλή με τα Εμιράτα

Στο Αμπού Ντάμπι η Εύα Καϊλή, που παρά τα...

Η Τάμτα, ο γάμος στα 14 της και ο Κασιδόκωστας

Μια σπάνια εξομολόγηση για τη σχέση της με τον...
spot_img
spot_img