Παρασκευή, 11 Απριλίου, 2025

«Πέφτει η νύχτα με… ΡΥΘΜΟ»: Ο Θοδωρής Φέρρης και ο Σταμάτης Γονίδης...

Απόψε στις 00:30 στον ΑΝΤ1, ο Θοδωρής Φέρρης και...

Σκλάβες του sex με μάγισσα «μαντάμ»

Νεαρές «σκλάβες του σεξ» που «μαρτύρησαν» στα χέρια της...

Κατερίνα Καινούργιου: Περπατάει και λάμπει από ευτυχία

Με ποιον μιλούσε άραγε στο τηλέφωνο η Κατερίνα Καινούργιου...

Ιωάννα Μαλέσκου: Έβαλε οριστικό τέλος στις φήμες περί διαζυγίου

Οριστικό τέλος στις φήμες περί διαζυγίου έβαλε η Ιωάννα...

Το «My Style Rocks»… πνίγεται στη θάλασσα της τηλεθέασης

Ο Λάκης Γαβαλάς αρνήθηκε να δώσει το φιλί της ζωής στο show

Πάει από το κακό στο χειρότερο και θα πρέπει να αναζητηθεί άμεση λύση ή στις παίκτριες ή στους κριτές!

Σε αντίθεση με το ριάλιτι στον Αγιο Δομίνικο «All Star Survivor», που επιβιώνει στους πίνακες τηλεθέασης της Nielsen, το τηλεπαιχνίδι μόδας «My Style Rocks» αναδεικνύεται σε αδύναμο κρίκο του ημερήσιου προγράμματος του Σκάι με 8,4% στο δυναμικό κοινό και 7% στο σύνολο, παρά τις φιλότιμες προσπάθειες της Κατερίνας Καραβάτου, που τολμά κάτι τελείως διαφορετικό στην καριέρα της ομολογουμένως.

Το ριάλιτι μόδας, αν και επιχείρησε ριζική ανανέωση σε επίπεδο προσώπων, δεν κατάφερε να κεντρίσει το ενδιαφέρον των τηλεθεατών. Τώρα αναζητούνται λύσεις που θα δώσουν την απαραίτητη ώθηση ώστε το πρόγραμμα να περάσει σε διψήφια ποσοστά τηλεθέασης, κάτι που απαιτεί πλέον μανιωδώς και ο Τούρκος τηλεοπτικός παραγωγός Ατζούν Ιλιτζαλί.

Η λύση που προκρίνεται είναι η παρουσία γκεστ κριτών, που ενδέχεται βέβαια σε δεύτερο χρόνο να «μονιμοποιηθούν», ανάλογα με τη χημεία τους με την υπόλοιπη επιτροπή (Δημήτρης Σκουλός, Στέλιος Κουδουνάρης, Ηλιάνα Παπαγεωργίου), η οποία δείχνει πως έχει «δέσει» παρά τα χαμηλά ποσοστά τηλεθέασης.

Ηδη, σύμφωνα με πληροφορίες, έγιναν δύο τηλεφωνήματα στον ειδικό της μόδας Λάκη Γαβαλά για κάποιες έκτακτες συμμετοχές, όμως αρνήθηκε την πρόταση. Απόλυτα λογικό, καθώς ο πρώην επιχειρηματίας μόδας απορρίφθηκε για το «My Style Rocks», και μάλιστα σε δύο μεγάλα δοκιμαστικά που είχαν γίνει, ώστε να αποφασιστεί η τελική σύνθεση της επιτροπής.

Ο Λάκης Γαβαλάς

Πάντως, δεν είναι λίγοι στον Σκάι αυτοί που αναπολούν τα νούμερα τηλεθέασης που έφερνε η ναζιάρα Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στο σόου, αποδεικνύοντας ότι η Ροδίτισσα παρουσιάστρια είχε δώσει και την ψυχή της στη συγκεκριμένη παραγωγή μόδας.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Χριστοπούλου – Παπαγεωργίου: Μαματζερ με… μώλωπες!

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στη δικαστική διαμάχη που έχει...

Ερωτευμένη η Καϊλή με τα Εμιράτα

Στο Αμπού Ντάμπι η Εύα Καϊλή, που παρά τα...

Tο ελληνικό σεξοπάζαρο του Ντουμπάι

Μπορεί η ελληνική παροικία στο εμιράτο της χλιδής και...

Η απάντηση της Τοπαλίδου στον Λιάγκα: «Εμένα ο καθρέφτης μου με δείχνει όμορφη»

Στον καναπέ της εκπομπής «Το Πρωινό» κάθισε η Ελένα...

Το Εφετείο έβγαλε από τη φυλακή τον Τζώρτζη Κουτσολιούτσο

Εκτός φυλακής βρίσκεται πλέον ο Τζώρτζης Κουτσολιούτσος, βασικός κατηγορούμενος...
spot_img