Πέμπτη, 10 Απριλίου, 2025

Αθανασιάδης και Γκουγκούση στην πρεμιέρα του VΟX Athens Club

Στην έναρξη του VOX Athens Club βρέθηκε ένα από...

Ηλικιωμένος σκότωσε τον νέο ιδιοκτήτη του σπιτιού του και αυτοκτόνησε

Στιγμές βγαλμένες από ταινία θρίλερ εκτυλίχθηκαν στη Χαλκίδα προχθές...

Παπαδημητρίου – Γεροντιδάκης και Σαμαρά – Παπασπηλιόπουλος στο φινάλε της παράστασης «Μαμά...

Σπάνια εμφάνιση για δύο ζευγάρια της showbiz στην τελευταία...

Για σεζόν στην Κέρκυρα ο γιος του Πέτρου, Δημήτρης, αφού δεν προέκυψε...

Σε μπαρ στην Κέρκυρα σχεδιάζει να εργαστεί ο Δημήτρης...

«Στοργή»: «Πρέπει να αγαπήσουμε τον εαυτό μας, για να μας αγαπήσουν οι γύρω μας»

Τα παιδικά μας χρόνια είναι η αφετηρία μας και μερικές φορές γίνεται επώδυνο όταν επιστρέφουμε σε αναμνήσεις που μας πλήγωσαν βαθιά

Τα παιδικά μας χρόνια είναι η αφετηρία μας και μερικές φορές γίνεται επώδυνο όταν επιστρέφουμε σε αναμνήσεις που μας πλήγωσαν βαθιά.

Το να μοιραζόμαστε όμως αυτές τις αναμνήσεις με κάποιον που μας καταλαβαίνει, είναι η καλύτερη θεραπεία. Αυτό κάνουν οι ασθενείς της Γιατρού (Μαρία Ναυπλιώτου) στο νέο επεισόδιο της «στΟργής», την Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου στις 21.00.


Η Αγνή (Σοφία Πριόβολου) ήταν ένα συναισθηματικά παραμελημένο παιδί, που είχε τα πάντα αλλά δεν ήταν ευτυχισμένο. Άφησε τους φόβους της να την οδηγήσουν στη ζωή και στο τέλος, να την παραλύσουν. «Ήρθε η ώρα να αγαπήσει τον εαυτό της για να μπορέσει να αγαπηθεί».

Ο Χρήστος (Γιωργής Τσουρής) διηγείται το παρελθόν του· τα φτωχά παιδικά του χρόνια, τους αυστηρούς γονείς του, τη σκληρή αντιμετώπιση των πλούσιων γειτόνων του και τη δύσκολη προσπάθεια να ανέβει κοινωνικά και οικονομικά. Στο πρόσωπο της Αγνής βρήκε την ευκαιρία για να «εκδικηθεί γι’ αυτό το επώδυνο παρελθόν».


Η Καίτη (Νεφέλη Κουρή) είναι σε ένα σκοτεινό τούνελ και δεν μπορεί να βγει. Ανακαλεί στη μνήμη της τον πατριό της και την κακοποίηση που δέχτηκε από αυτόν, αλλά και τη μητέρα της που δεν την πίστεψε και την έδιωξε από το σπίτι, επιλέγοντας τον άντρα της και όχι την ίδια της την κόρη. Η Καίτη «δεν μπορεί να αγαπήσει τον εαυτό της, γιατί δεν αγαπήθηκε ποτέ από τη μητέρα της».


Επεισόδιο 21 – «Η αλήθεια πληγώνει»

Στο γραφείο της Γιατρού, η Αγνή μαθαίνει να αγαπά ξανά τον εαυτό της για να πάρει πίσω τη ζωή της. Η τυχαία συνάντησή της με τον Ορέστη την αναστατώνει, αλλά την κάνει να συνειδητοποιήσει πολλά. Στο μεταξύ, ο άντρας της, ο Χρήστος, νιώθει την ανάγκη να μιλήσει ο ίδιος με τη Γιατρό. Η Καίτη ξαναζεί τις αναμνήσεις που την πλήγωσαν βαθιά, όταν αποφασίζει ως μικρό παιδάκι να μιλήσει στη μητέρα της για την κακοποίηση που δέχεται από τον πατριό της. Εκείνη όχι μόνο δεν την πιστεύει, αλλά την διώχνει από το σπίτι. 

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Τιμωρός»: Είναι δυνατόν, ο Φίλιππος να είναι γιος του Μάρκου;

Όσα θα δούμε απόψε στο επεισόδιο της σειράς «Ο Τιμωρός».Η Έλλη οργανώνει με τον Αλέξη...

Το «θηρίο» της Συγγρού & ο mr. Manessis Travel

Στον ιδιοκτήτη της γνωστής εταιρίας τουρισμού Manessis Travel Ανδρέα...

Η εξομολόγηση μοντέλου που είχε ρίξει στο κρεβάτι πασίγνωστες stars

Για την κατρακύλα του στα ναρκωτικά και στο αλκοόλ,...

Tο ελληνικό σεξοπάζαρο του Ντουμπάι

Μπορεί η ελληνική παροικία στο εμιράτο της χλιδής και...

Συγκλονίζει η Εριέττα Κούρκουλου: «Έμαθα από την τηλεόραση για τον θάνατο του πατέρα μου»

Η Εριέττα Κούρκουλου παραβρέθηκε στο πλατό της εκπομπής «The...

Τσακώσαμε τον Παύλο Ντε Γκρες στο κέντρο της Αθήνας

Ο φακός της Espresso τσάκωσε τον Παύλο Ντε Γκρες...
spot_img