Πέμπτη, 27 Μαρτίου, 2025

Μετά τα απανωτά «όχι», ο Σκάι «βλέπει» τον Πέτρο Λαγούτη για την...

Επικρατέστερο όνομα αυτό το διάστημα για το «Big Brother»...

Ο Λεβεντογιάννης ως πιτσιρικάς!

Μια αναδρομή στο παρελθόν του, συγκεκριμένα στα παιδικά του...

«Παιχνίδια εκδίκησης»: Ο Άγης ζητάει εξηγήσεις από τη Στέλλα

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Παιχνίδια εκδίκησης».Ο Άγης ζητάει εξηγήσεις από...

Με την ευχή της Ιβάνκα!

Με ένα σχόλιο στο Instagram η Ιβάνκα Τραμπ έδωσε...

Απασφάλισε η Φαίη Σκορδά για τα Τέμπη: «Υπάρχουν δημοσιογράφοι που δεν θα έπρεπε να υπάρχουν»

«Κάποια πράγματα είναι μόνο για τα δελτία ειδήσεων και από συγκεκριμένους δημοσιογράφους... κάποιοι δεν θα έπρεπε να υπάρχουν»

Η Φαίη Σκορδά ξέσπασε κατά δημοσιογράφων και όσων καπηλεύονται την εθνική τραγωδία των Τεμπών.

Μέσα από την εκπομπή της θέλησε να πει δυο λόγια το πρωί της Τρίτης.
«Καταλαβαίνετε τι κάνει η τηλεόραση; Πραγματικά μέσα από την καρδιά μου το λέω, είναι το πώς αγγίζεις αυτά τα θέματα. Γι’ αυτό επιμένω και ξαναλέω ότι πρέπει να γίνονται δημοσιογραφικά. Είναι κάποια θέματα που παρότι είναι στο αίμα μας και αγγίζουν όλη την κοινωνία και παρότι δεν μπορείς να τα ξεπερνάς. Και εμείς χθες παίξαμε κι άλλα θέματα στην εκπομπή, είναι ο τρόπος που το κάνεις, φαίνεται στα μάτια του άλλου, τελεία και αν προσβάλλεις.

Διαβάστε επίσης: Δικηγόρος πολυτραυματία επιμένει να μάθει γιατί ο σταθμάρχης δεν αντιλήφθηκε την πορεία των δύο τρένων


Πρέπει να υπάρχει ένα συγκεκριμένο πλαίσιο. Το πλαίσιο για μένα είναι του δελτίου. Τελείωσε. Δεν μπορείς από τη μία να είναι αυτό, και από την άλλη να μπαίνουν οι τραγουδιστές και οι ηθοποιοί. Δεν είναι ωραίο, δεν υπάρχει μέτρο για το πένθος και τον πόνο του άλλου. Δεν μπορείς να μετατοπίζεις αυτό που είναι τόσο σοβαρό και πρέπει να σιωπούμε σε κάτι άλλο που αφορά στο lifestyle και αν πήγε ο Τσαλίκης να τραγουδήσει.

Διαβάστε επίσης: Αψήφησαν την εθνική τραγωδία των Τεμπών και ανέβηκαν στις πίστες

Παραμένει το γεγονός ότι έφυγαν τόσα παιδιά και άνθρωποι και εμείς συζητάμε επειδή τέλειωσαν τα θέματα γύρω γύρω για τους τραγουδιστές και τους ηθοποιούς που πήγαν να τραγουδήσουν, λες και αυτοί οι άνθρωποι δεν έχουν στεναχωρηθεί. Λες και η Πάολα πήγε να τραγουδήσει, αλλά λες και είναι κακιά γυναίκα και δεν στενοχωρέθηκε για τα παιδιά; Αλλάζουμε το θέμα, την ουσία. Γι’ αυτό κάποια πράγματα είναι μόνο για τα δελτία ειδήσεων και για συγκεκριμένους δημοσιογράφους, γιατί υπάρχουν και κάποιοι που δεν θα έπρεπε να υπάρχουν».

Διαβάστε επίσης: Γιατρός στο Νοσοκομείο Βόλου υπέγραψε άδεια ενός μήνα για τον επιθεωρητή του ΟΣΕ λίγες ώρες μετά το πολύνεκρο δυστύχημα

Διαβάστε επίσης: Κανάκης κατά Πορτοσάλτε: «Γ@@μ@ τις γράβατες σας, τη μούρη που πουλάτε, έγκριτοι δημοσιογράφοι»




{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ερχεται… lifting στους «Weekenders»

Μένουν στον ΑΝΤ1 ο Θανάσης Πάτρας και ο Δημήτρης...

Gay bar «ναυάγιο» για διοικητή τμήματος της ΓΑΔΑ

Στο «βερολινέζικο» γκέι κλαμπ της κακόφημης πλατείας Βάθη, με...

«Kitchen Lab»: Πώς «μεταμορφώνει» ο Άκης τον κλασικό μπακαλιάρο σκορδαλιά;

Ο Άκης Πετρετζίκης, εκτάκτως σήμερα, παραδίδει ένα επεισόδιο «Kitchen...

Η «Espresso» τσάκωσε την Μπέττυ Αρβανίτη και τον σύζυγό της σε μεζεδοπωλείο στη Φωκίωνος Νέγρη

Βραδινή έξοδο με τον σύζυγό της Βασίλη Πουλαντζά πραγματοποίησε...

Ο… Ιούδας του Στεφανάκου και ο Ουκρανός πολέμαρχος!

Κέρδος μέχρις εσχάτων! Η μάνικα στάζει χρυσό αλλά και...