Πέμπτη, 8 Μαΐου, 2025

Ο Κώστας Αρζόγλου «συναντά» τον άγιο Νεκτάριο

Ο άγιος του αιώνα μας στο θέατρο! Ο άγιος...

Eurovision 2025: Η Μαρίνα Σάττι συναντά 4 Eurostars – Το πρώτο ελληνικό...

Η Μαρίνα Σάττι στην ευρωπαϊκή πεντάδα που δίνει τον...

Ελένη Μενεγάκη: Η βόλτα σε εμπορικό κέντρο του Αμαρουσίου και το μήνυμά...

Η Ελένη Μενεγάκη πήγε για ψώνια σε γνωστό εμπορικό...

Ζωζώ Σαπουντζάκη: Η «βασίλισσα» ξεπόρτισε για τον Ζάχο της

Με τη Ζωζώ Σαπουντζάκη να τον αποθεώνει συγκινημένη έκανε...

Τα πρώτα «κλικ» από τα γυρίσματα της «Μάγισσας» του ΑΝΤ1

«Η μάγισσα» έχει κερδίσει το ενδιαφέρον διεθνών μέσων

Η ενδιαφέρουσα και φιλόδοξη παραγωγή της JK Productions και του ΑΝΤ1 «Η μάγισσα» έχει κερδίσει το ενδιαφέρον διεθνών μέσων, καθώς πρώτη φορά τηλεοπτική σειρά έχει φόντο την περίοδο της Εθνικής Παλιγγενεσίας.

Τα γυρίσματα της ιστορικής σειράς άρχισαν και… έσκασαν μύτη και οι πρώτες φωτογραφίες από τα γυρίσματα. Σε μία από αυτές απαθανατίζεται το ζεύγος Γερακάρη, ο Σπήλιος (Τάσος Νούσιας) και η Γερακίνα (Μαρκέλλα Γιαννάτου), σε ένα από τα πρώτα γυρίσματα της σειράς.

Ο Σπήλιος (Τάσος Νούσιας) και η Γερακίνα (Μαρκέλλα Γιαννάτου)

Το άλλο βασικό πρωταγωνιστικό ζευγάρι, αυτό των Λασκαραίων, ενσαρκώνουν ο Γιώργος Γάλλος (καπετάν Μιχαήλ) και η Κατερίνα Λέχου (Δαμιανή), ενώ τη «μάγισσα» Θεοφανώ θα υποδυθεί η Ελλη Τρίγγου. Η ηθοποιός θα ενσαρκώσει την υπηρέτρια της μιας οικογένειας. Η ηρωίδα βλέπει το όραμα με το παιδί στο ποτάμι. Ενημερώνει την οικογένεια και όλοι τρέχουν προς το μέρος που είδε η κοπέλα, αλλά το αγόρι είναι νεκρό.

Η υπηρέτρια συλλαμβάνεται και κατηγορείται για τον πνιγμό του βρέφους. Τα στοιχεία αποδεικνύουν την αθωότητά της, αφήνεται ελεύθερη, αλλά το μεγάλο μαρτύριο έχει αρχίσει για την ίδια… Είναι πράγματι μάγισσα; Βλέπει το μέλλον; Στις υπόλοιπες φωτογραφίες που είδαν το φως της δημοσιότητας από τα γυρίσματα βλέπουμε ένα καράβι της εποχής αλλά και τον πύργο που κατέχει μία από τις δύο οικογένειες – ουσιαστικά πρόκειται για φέουδο.

Ο πύργος που κατέχει μία από τις δύο οικογένειες

Τη σειρά υπογράφουν η Μελίνα Τσαμπάνη και ο Πέτρος Καλκόβαλης, ενώ τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο έμπειρος Λευτέρης Χαρίτος. Η σειρά δικαιολογημένα έχει δημιουργήσει προσδοκίες σε μεγάλη μερίδα του τηλεοπτικού κοινού, καθώς οι δημιουργοί της είναι οι βασικοί συντελεστές των «Αγριων μελισσών», ανεβάζοντας έτσι τον πήχη της ποιότητας στην εγχώρια παραγωγή και μυθοπλασία.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η «ωραία των Αθηνών» ταξίδεψε στο χθες!

Αρωμα από το ελληνικό «The crown» είχε η εκδήλωση...

Πόπη Λάζου: Δείτε πώς είναι σήμερα η μοιραία γυναίκα του ελληνικού κινηματογράφου

Η Πόπη Λάζου υπήρξε η μοιραία γυναίκα του ελληνικού...

Τα πήρε όλα κι… έφυγε η Αθηνά Πολίτη

Από το Eliott Music House, στο θέατρο Παλλάς. H...

Η δήλωση του Ανδρέα Μικρούτσικου για το πρόωρο τέλος του «Πάμε Δανάη»

Η κάμερα της εκπομπής «Πρωινό ΣουΣου» συνάντησε τον Ανδρέα...

Βάσω Λασκαράκη: Δείτε τη να διασκεδάζει με τους γονείς της μερικά χρόνια πριν

Πρόσφατα η Βάσω Λασκαράκη σε συνέντευξή της αναφέρθηκε στους...

Δέσποινα Βανδή – Βασίλης Μπισμπίκης: Η μετακόμιση στο νέο σπίτι και το υψηλό ενοίκιο

Η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης μετακόμισαν στο...

Η κομψή κυρία είναι μητέρα Ελληνίδας πρωταγωνίστριας

Η κομψή κυρία της φωτογραφίας είναι μητέρα Ελληνίδας ηθοποιού. Πρόσφατα είχε τα γενέθλιά της και η κόρη της ήθελε ν
spot_img