Πέμπτη, 18 Δεκεμβρίου, 2025

Η υπευθυνότητα ως δέσμευση των παρόχων τυχερών παιγνίων και ως στάση ζωής...

Το μήνυμα που έστειλαν οι συμμετέχοντες στην Ημερίδα Υπεύθυνου...

Ορθάνοιχτες οι πόρτες για συνεργασία Καγιά με Σκάι

Στον αέρα του Σκάι θα κάνει την επόμενη εμφάνισή...

Βράβευση για την Παλιοσπύρου και τη γιατρό της Μαρία Καλοφώνου

Eνα βραβείο που της δίνει δύναμη για να συνεχίσει...

Μαρία Καβογιάννη: Απόλαυσε τη φίλη της Ορνέλα Λούτη στη σκηνή

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους θεατές του θεάτρου Εν...

Οι εθνικές εκλογές βάζουν προσωρινά στον πάγο τις ψυχαγωγικές εκπομπές

«Ψαλίδι» λόγω κάλπης

Οι εθνικές εκλογές κάνουν μια… χαψιά την ψυχαγωγία και μάλιστα από αύριο Παρασκευή 19 Μαΐου! Με πολλές αλλαγές συνεχίζεται το πρόγραμμα των καναλιών τις επόμενες ημέρες λόγω των εθνικών εκλογών του 2023.

Αρκετές εκπομπές δεν θα προβληθούν, καθώς η πολιτική επικαιρότητα έχει τον πρώτο λόγο για όλους τους τηλεοπτικούς σταθμούς, οι οποίοι έχουν αποφασίσει να διαφοροποιήσουν το πρόγραμμά τους, και κυρίως τις ψυχαγωγικές εκπομπές, και να δώσουν βαρύτητα στην ενημέρωση.

Πρώτος ο Σκάι έχει ανακοινώσει ότι η εκπομπή της Φαίης Σκόρδα «Πρωινό μας» δεν θα προβληθεί αύριο 19 Μαΐου. Στη θέση της θα δούμε μια έκτακτη ενημερωτική εκπομπή για τις εκλογές. Αυτή δεν είναι άλλη από τους «Αταίριαστους» που επιστρέφουν, έστω και για μία μέρα, στην παλιά τους ώρα. Στον αέρα δεν θα βγει ούτε η εκπομπή του Νίκου Μουτσινά «Καλό μεσημεράκι». Αναφορικά με το «Γεια σου», της Μαρίας Μπακοδήμου, θα προβληθεί μόνο το Σάββατο στις 12.00.

Φαίη Σκορδά

Στην πλευρά του Alpha τώρα, την Παρασκευή θα δούμε κανονικά την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, παρά τις φήμες που την ήθελαν να παίρνει ρεπό η «Super Κατερίνα».

Η επικαιρότητα

Αλλαγές, ωστόσο, θα δούμε το Σάββατο, καθώς το μουσικό σόου «Just the 2 of us» δεν θα μεταδοθεί. Η Ναταλία Γερμανού έχει αποδείξει ότι μπορεί να καλύψει την επικαιρότητα κι έτσι θα βγει ζωντανά με το «Καλύτερα δε γίνεται!» κι ενώ την Κυριακή θα τροποποιήσει τη σκαλέτα της εκπομπής της.

Και στο Mega θα υπάρχουν αλλαγές. Μία από αυτές είναι η μείωση της διάρκειας της εκπομπής «Πάμε Δανάη!», με τη Δανάη Μπάρκα, με σκοπό την προβολή των διακαναλικών συνεντεύξεων. Θύμα των εκλογών και η αισθηματική σειρά «Μαύρο ρόδο», η οποία ανανεώνει το ραντεβού της με τους τηλεθεατές τη Δευτέρα 22 Μαΐου. Επίσης, η εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου θα προβληθεί μόνο το Σάββατο και όχι την Κυριακή, ενώ το «Σπίτι με το Mega», με τη Ρούλα Κορομηλά, θα μεταδοθεί κανονικά. Ο ANT1 αποτελεί ένα από τα κανάλια που δεν θα δούμε ιδιαίτερες αλλαγές στο πρόγραμμά του λόγω των εθνικών εκλογών του 2023, παρά μόνο την Κυριακή.

Νίκος Μουτσινάς

Ωστόσο, η εκπομπή της Ελίνας Παπίλα δεν θα μεταδοθεί και τη θέση της θα πάρει η Formula 1, της οποίας τα δικαιώματα τα έχει πάρει ο σταθμός. Να σημειωθεί ότι δεν θα υπάρχει καμία αλλαγή για τον Γιώργο Λιάγκα και το «Πρωινό». Κανονικά θα βγει στον αέρα η εκπομπή της Ελένης Τσολάκη «Open Weekend» το Σάββατο 20 Μαΐου, ενώ την Κυριακή θα δώσει τη θέση της σε έκτακτη ενημερωτική εκπομπή. Επίσης, κανονικά θα προβληθεί την Παρασκευή 19 και τη Δευτέρα 22 Μαΐου η εκπομπή της Μπέττυς Μαγγίρα.

Ελίνα Παπίλα

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κατερίνα Λέχου και Καλλιόπη Χάσκα έγιναν άνω κάτω στο πάρτι του Νίκου Ψαρρά

Μπορεί στη θρυλική «Μάγισσα» του ΑΝΤ1 να ένωσαν τις...

Το πάρτι που οργάνωσε η Αννα Βίσση για τα γενέθλια της αδελφής της

Γενέθλια, ντουέτα και γλεντοκόπι έως τα ξημερώματα. Μια ξεχωριστή...

Βγαίνει στο σφυρί γράμμα της Νταϊάνα σε Τσιγγάνα μέντιουμ

Στο σφυρί βγαίνει χειρόγραφη επιστολή που έγραψε «από καρδιάς»...

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί

Νέες μπίζνες στη Σκιάθο για Ντάνο

Για τη μετακόμισή τους στη Σκιάθο και το μαγαζί...




Μποζουκια Αθηνα