Τετάρτη, 7 Μαΐου, 2025

Δέσποινα Βανδή – Βασίλης Μπισμπίκης: Η μετακόμιση στο νέο σπίτι και το...

Η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης μετακόμισαν στο...

«Διάφανη αγάπη» spoiler: Νεκρή η Ελένη σε τροχαίο

Συγκλονιστικές οι εξελίξεις στη σειρά «Διάφανη αγάπη».Ένα βράδυ, κατά...

Η τρομερή ομοιότητα της «Ιουλίας» από τα «Παιχνίδια εκδίκησης» με γνωστή τραγουδίστρια

Η Δάφνη Αλεξάντερ έχει κερδίσει τις εντυπώσεις με την...

Η δήλωση του Ανδρέα Μικρούτσικου για το πρόωρο τέλος του «Πάμε Δανάη»

Η κάμερα της εκπομπής «Πρωινό ΣουΣου» συνάντησε τον Ανδρέα...

Λιάγκας σε Πατέρα: «Επειδή είδα χθες έκανες μία δήλωση εξερχόμενη» – Αμήχανη η αστρολόγος

«Μπερδεμένα είναι τα πράγματα»

Πάγωσε το αίμα της Λίτσας Πατέρα μόλις μπήκε στην εκπομπή για να ξεκινήσει τις προβλέψεις των ζωδίων, αφού ο Γιώργος Λιάγκας της είπε: «Επειδή είδα χθες έκανες μία δήλωση εξερχόμενη… Κάτσε, μη με κοιτάς περίεργα».

Αφορμή για την ατάκα του Γιώργου Λιάγκα, ήταν οι χθεσινές δηλώσεις της δημοφιλούς αστρολόγου σε δημοσιογράφους που την περίμεναν έξω από τα γραφεία του σταθμού. Ενώ οι ερωτήσεις που της έκαναν στην αρχή αφορούσαν την αποχώρηση της Μαρίας Κορινθίου από την εκπομπή, στην συνέχεια την ρώτησαν αν θα παραμείνει την επόμενη τηλεοπτική σεζόν στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα.

Η ερώτηση των δημοσιογράφων για την παραμονή ή όχι της Λίτσας Πατέρα στην εκπομπή «Το Πρωινό» ήταν που εξόργισε τον Γιώργο Λιάγκα και συνέχισε να λέει: «Κάποιοι προσπαθούν να πλήξουν κάποιους άλλους ανθρώπους και ανακαλύπτουν διάφορα πράγματα και κάποια μυθεύματα και ιστορίες για να δημιουργήσουν προβλήματα εκεί που δεν υπάρχουν. Θέλει λίγο σοβαρότητα. Είναι ντροπή να βάζετε ένα μαρκούτσι μπροστά στη κα Λίτσα Πατέρα αν θα είναι του χρόνου στην εκπομπή. Ρωτήστε εμένα αν θα είμαι του χρόνου στην εκπομπή. Η Λίτσα Πατέρα όσο υπάρχει πρωινό στον ΑΝΤ1 δεν πρόκειται να την κουνήσει κανένας. Η Λίτσα είναι θεσμός στην εκπομπή, δεν γίνεται να υπάρχει πρωινό χωρίς Λίτσα.

Είναι για μένα ασέβεια και την βάζετε σε μια δύσκολη θέση να πει τι; Ρωτήστε εμένα. Εγώ κάποια στιγμή δεν θα είμαι, δεν ξέρω πότε. Η Λίτσα θα είναι. Όταν εκείνη αποφασίσει θα σταματήσει μόνη της. Δεν είναι ωραία να την ρωτάμε. Δεν έχει τεθεί θέμα ότι δεν θα είναι, άρα γιατί το κάνουμε θέμα ξαφνικά;».

Αμέσως μετά, η Λίτσα Πατέρα, πήρε τον λόγο και απάντησε: «Εγώ συνήθως μένω να απαντάω. Από τη μία είναι ορισμένες ερωτήσεις που σε φέρνουν σε δύσκολη θέση, από την άλλη τα παιδάκια πρέπει κάτι να πούνε. Δεν πειράζει παιδιά, όλα καλά. Μπερδεμένα είναι τα πράγματα, τι να κάνουμε τώρα;».

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η «ωραία των Αθηνών» ταξίδεψε στο χθες!

Αρωμα από το ελληνικό «The crown» είχε η εκδήλωση...

Πόπη Λάζου: Δείτε πώς είναι σήμερα η μοιραία γυναίκα του ελληνικού κινηματογράφου

Η Πόπη Λάζου υπήρξε η μοιραία γυναίκα του ελληνικού...

Νεκρός στο σπίτι του ο «Μήτση» της Μαρινέλλας

Η είδηση, βγαλμένη από το αστυνομικό ρεπορτάζ για το...

Η δήλωση του Ανδρέα Μικρούτσικου για το πρόωρο τέλος του «Πάμε Δανάη»

Η κάμερα της εκπομπής «Πρωινό ΣουΣου» συνάντησε τον Ανδρέα...

Σάλος για τη συναυλία του Χρήστου Μάστορα στη Χειμάρρα – «Είναι προδότης»

«Ντροπή του. Θα γράψετε ότι η μάνα του Κατσίφα...

Η Νία Βαρντάλος μίλησε για την υπόθεση του Αλέξη Γεωργούλη

Η Νία Βαρντάλος παραβρέθηκε στο πλατό της εκπομπής «Τετ...
spot_img