Πέμπτη, 27 Μαρτίου, 2025

Μέχρι και ο Ρέμος ενθουσιάστηκε από την άφιξη της sexy και ελεύθερης...

Μια σεξοβόμβα... έσκασε μύτη στο Nox κάνοντας πολλά ζευγάρια...

Το μελόδραμα του Μπιμπίλα για τον Γιώργο Καρκά

Στη χθεσινή δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη ο Σπύρος Μπιμπίλας...

Φιλιππίδης σε Μπιμπίλα: «Κουκούλωσες βρόμικη υπόθεση»

Πιπεράτες αποκαλύψεις για την προσωπική και τη σεξουαλική ζωή...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Πέμπτη 27 Μαρτίου

ΚΡΙΟΣ: Μπορεί στον εργασιακό σας χώρο να υπάρχουν προβλήματα,...

Τσιμτσιλή για Μαγγίρα: «Της τέθηκαν ζητήματα περιεχομένου στις τελικές συζητήσεις και την ενόχλησε»

«Η Μπέττυ θέλει να έχει αυτό το πιο χιουμοριστικό πλαίσιο»

Μετά το οριστικό τέλος της Μπέττυς Μαγγίρα από το OPEN, όλες οι εκπομπές έχουν ως πρώτο θέμα συζήτησης τις αιτίες αυτού του διαζυγίου.

Διαβάστε επίσης: Τέλος η Μπέττυ Μαγγίρα από το OPEN – Οι λεπτομέρειες που οδήγησαν σε ρήξη των σχέσεών τους

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή και οι συνεργάτες της, μιλούσαν για τους λόγους που ήρθε σε ρήξη η συμφωνία της Μπέττυς Μαγγίρα και του OPEN, με την γνωστή παρουσιάστρια να αποκαλύπτει ότι έκανε αρκετά τηλεφωνήματα και έμαθε ποιος ήταν ο κύριος λόγος του διαζυγίου.

«Έκανα κι εγώ κάποια τηλέφωνα. Όντως η Μπέττυ Μαγγίρα ήταν σε μία κατάσταση που συζητούσε με τον έναν άνθρωπο κι εκεί που έλεγε “έχω κλείσει τα θέματά μου, μένω”, έφευγε αυτός ο άνθρωπος. Τα ξανασυζητούσε με έναν άλλον… Εγώ κατάλαβα ότι αυτό που την ενόχλησε στις τελικές συζητήσεις με την υπάρχουσα διοίκηση που λέγεται Barkingwell και Κοκλώνης είναι ότι της τέθηκαν σοβαρά ζητήματα για το περιεχόμενο.

Η Μπέττυ έχει βάλει κάποιες κόκκινες γραμμές, ότι “ναι κάνω gossip αλλά όπως το νομίζω εγώ”. Με πλάκα, με σκετσάκια. Εμένα αυτό που μου είπαν ότι ο βασικός λόγος για να πει ότι θα φύγει και δεν θα μακροημερεύσει όπως φαντάζεται, ήταν η εμπλοκή στο περιεχόμενο. Όπως μου είπαν δικοί της άνθρωποι, αυτό που ειπώθηκε στη Μπέττυ στη σύσκεψη είναι “για να κάνεις μεγαλύτερα νούμερα, δες τι κάνει π.χ. η Κατερίνα Καινούργιου, ο Γιώργος Λιάγκας.

Γίνε λίγο πιο ανταγωνιστική σε ό,τι έχει να κάνει με το περιεχόμενο”. Η Μπέττυ θέλει να έχει αυτό το πιο χιουμοριστικό πλαίσιο, να μην μπαίνει καθόλου σε θέματα που μπορεί να της φανούν άκομψα και άβολα» αποκάλυψε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Gay bar «ναυάγιο» για διοικητή τμήματος της ΓΑΔΑ

Στο «βερολινέζικο» γκέι κλαμπ της κακόφημης πλατείας Βάθη, με...

Η «Espresso» τσάκωσε την Μπέττυ Αρβανίτη και τον σύζυγό της σε μεζεδοπωλείο στη Φωκίωνος Νέγρη

Βραδινή έξοδο με τον σύζυγό της Βασίλη Πουλαντζά πραγματοποίησε...

Πάταγος με το ντουέτο Φουρέιρα και Μάστορα

«Σαρώνει» το ντουέτο της Ελένης Φουρέιρα με τον Χρήστο...

Ερχεται… lifting στους «Weekenders»

Μένουν στον ΑΝΤ1 ο Θανάσης Πάτρας και ο Δημήτρης...