Παρασκευή, 9 Μαΐου, 2025

Ιζαμπέλα Κογεβίνα: Στα δικαστήρια με τον πρώην άντρα της για τα παιδιά...

Η Ιζαμπέλα Κογεβίνα βρίσκεται στα δικαστήρια με τον πρώην...

«Παιχνίδια εκδίκησης» spoiler: Ο Άγης επιστρέφει Ελλάδα αλλά ο γιος του δε...

Πολλές οι εξελίξεις των νέων επεισοδίων της σειράς «Παιχνίδια...

«Να με λες μαμά»: Το τρέιλερ της νέας δραματικής σειράς του Alpha

«Είμαστε μαζί κι οι δύο». Δύο χέρια που κρατιούνται...

«Καρφί» Λιάγκα για Δανάη Μπάρκα: «Μη λέμε ότι είναι ηθοποιός, δεν ήταν...

Ο Γιώργος Λιάγκας τις τελευταίες ημέρες αναφερόμενος στη διακοπή...

Κατερίνα Γερονικολού: Πέρασε το δοκιμαστικό στην ΕΡΤ την προηγούμενη εβδομάδα

Παιχνίδι με Γερονικολού

Μπορεί αυτή την περίοδο να μας κερνάει «Βότκα Μολότοφ» στην καλοκαιρινή κωμωδία του Νιλ Σάιμον, στο Αίθριο Θέατρο του Κέντρου Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος», και παράλληλα να κάνει τα γυρίσματα της νέας κινηματογραφικής ταινίας του Γιάννη Τσιμιτσέλη «Κουραμπιέδες από χιόνι», αλλά η τύχη της… γυρίζει και στη μικρή οθόνη.

Σε τηλεπαιχνίδι θα δούμε ως οικοδέσποινα την όμορφη Κατερίνα Γερονικολού, η οποία έκλεψε τις εντυπώσεις, όπως ακούγεται, στο δοκιμαστικό που έκανε για το νέο τηλεπαιχνίδι της ΕΡΤ.

Η ηθοποιός είναι αδιαμφισβήτητα ένα από τα πιο φωτογενή και ταλαντούχα πρόσωπα της νέας γενιάς ηθοποιών. Οι ιθύνοντες της δημόσιας τηλεόρασης, μετά την εξαιρετική συνεργασία που είχαν μαζί της στην κομεντί «Κι όμως είμαι ακόμα εδώ», τη σκέφτηκαν και για την παρουσίαση του νέου καθημερινού τηλεπαιχνιδιού γνώσεων που θα προβάλλεται από τη νέα σεζόν. Η ηθοποιός πέρασε με επιτυχία το δοκιμαστικό που έγινε την περασμένη εβδομάδα.

Γλυκιά, γελαστή, με έξυπνη ατάκα, φάνηκε να απολαμβάνει τον νέο ρόλο που κλήθηκε να αναλάβει. Παρ’ όλα αυτά, τίποτα δεν έχει «κλειδώσει» ακόμα για την παρουσίαση, παρότι η Κατερίνα φαίνεται να υπερτερεί όσων πέρασαν επίσης από δοκιμαστικό. Οι αποφάσεις θα παρθούν μέχρι τα τέλη Ιουλίου. Φήμες θέλουν το τηλεπαιχνίδι να ξεκινά στις 19.00, δηλαδή αμέσως μετά το κεντρικό δελτίο ειδήσεων στις 18.00, στην ΕΡΤ1, και θα τιτλοφορείται «Switch». Από το κάστινγκ για την παρουσίαση πέρασαν κυρίως ηθοποιοί, άνδρες και γυναίκες.

Να σημειωθεί ότι δεν είναι η πρώτη φορά που το όνομα της Κατερίνας Γερονικολού πέφτει στο τραπέζι για παρουσίαση, αφού, όπως η ίδια έχει αποκαλύψει, κάποιοι την είχαν σκεφτεί και ως τηλεοπτικό δίδυμο σε μαγκαζίνο με τον άνδρα της καρδιάς της, τον συνάδελφο και σύντροφό της Γιάννη Τσιμιτσέλη.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Γνωστός τραγουδιστής βίαζε καμαριέρες με συνεργό τη σύζυγό του

Η αγωγή, με την οποία οι γυναίκες διεκδικούν από τον τραγουδιστή αποζημίωση πάνω από 44.000.000 ευρώ,

Η «ωραία των Αθηνών» ταξίδεψε στο χθες!

Αρωμα από το ελληνικό «The crown» είχε η εκδήλωση...

Τα πήρε όλα κι… έφυγε η Αθηνά Πολίτη

Από το Eliott Music House, στο θέατρο Παλλάς. H...

«Τσακώσαμε» τον Λευτέρη Πανταζή με την εντυπωσιακή, 30χρονη σύντροφό του

«Φωτιά» έβαλε στα media ο Λευτέρης Πανταζής μετά την...

Το φλερτ στην Αθηναΐδα Νέγκα από καλεσμένο της: «Σε κοίταγα και λίγο χάθηκα»

Ποιος γνωστός κύριος της σόουμπιζ σε συνέντευξή του έκανε αυτές τις δηλώσεις σχετικά με το πού βρίσκει τη χαρά στη ζωή του

Βάσω Λασκαράκη: Δείτε τη να διασκεδάζει με τους γονείς της μερικά χρόνια πριν

Πρόσφατα η Βάσω Λασκαράκη σε συνέντευξή της αναφέρθηκε στους...
spot_img