Τρίτη, 1 Απριλίου, 2025

Ιωάννα Μαλέσκου: Η απάντηση στον Βαγγέλη Περρή

Η κάμερα της εκπομπής «Happy Day» συνάντησε την Ιωάννα...

Το «αντίο» της Σαλαμπάση στη «Μάγισσα»

Ολοκλήρωσε τα γυρίσματα στον πρώτο της πρωταγωνιστικό ρόλο, με...

Τα «ιδιαίτερα» κλικ 900.000 ανθρώπων στα χέρια χάκερ

Σε πανικό βρίσκονται εκατοντάδες χιλιάδες χρήστες εφαρμογών γνωριμιών για...

«Ο Τιμωρός»: Η Έλλη χάνει τη γη κάτω από τα πόδια της...

Όσα θα δούμε απόψε στο επεισόδιο της σειράς «Ο Τιμωρός».Η Έλλη χάνει τη γη κάτω...

«Σασμός»: Αυτή η γυναίκα έρχεται και φέρνει τα πάνω κάτω στις ζωές των ηρώων

Στόχος της και σκοπός της ζωής της είναι να εκδικηθεί

Ο τρίτος κύκλος της σειράς «Σασμός» ξεκινάει στις 25 Σεπτεμβρίου. Μία γυναίκα θα μπει στις ζωές των ηρώων και θα φέρει τα πάνω κάτω.

Ο λόγος για τη Πηνελόπη Τσιλίκα. Η Εύα Αβραμίδη είναι  η αδελφή του Ευθύμη Φαρμάκη, μια επιτυχημένη επαγγελματίας, δυναμική που ξέρει να διεκδικεί αυτό που θέλει. Είναι η γυναίκα με τα δύο πρόσωπα: το πρόσωπο που βγάζει προς τα έξω είναι μιας μειλίχιας, ευγενικής, συμπαθητικής κοπέλας, άψογης επαγγελματία, που γίνεται σύντομα αγαπητή στο χωριό.

Ωστόσο κρύβει το εκδικητικό της προφίλ, αφού η εκδίκηση είναι αυτή που την οδήγησε στην Άνω Ποριά. Στόχος της και σκοπός της ζωής της είναι να εκδικηθεί για το θάνατο του αδελφού της.

Όταν πέθαναν οι γονείς τους, τον Ευθύμη τον πήρε ένας θείος του στην Κρήτη και η Εύα υιοθετήθηκε από μια πλούσια οικογένεια Ελλήνων στο εξωτερικό, που την αγάπησαν, την μεγάλωσαν με άνεση και την σπούδασαν.

Η Εύα είναι αρχιτεκτόνισσα. Μετά τον θάνατο του Ευθύμη, κλείνει τις δουλειές της και έρχεται στο χωριό για να βρει αυτόν που σκότωσε τον αδερφό της. Εμφανίζεται σε όλους ως επαγγελματίας, που ήρθε να ασχοληθεί με τον αγρο-τουρισμό, αγοράζοντας οικόπεδα με σκοπό να φτιάξει αγροκτήματα με πέτρινα σπίτια, για επισκέπτες που θα κάνουν διακοπές, συμμετέχοντας σε αγροτικές εργασίες. Εγκαθίσταται στο χωριό και γίνεται συμπαθής σε όλους.

Ο Παύλος είναι ο μόνος που την γνωρίζει και η Εύα καταφεύγει σ’ αυτόν, πιστεύοντας πως ήταν κάτι σαν πατέρας για τον Ευθύμη. Ενώ δεν πρόκειται για έναν κακό άνθρωπο, ο πόνος της για τον χαμό του αγαπημένου της αδερφού την κάνει να βάλει σκοπό στη ζωή της την εκδίκηση. Το πρόσωπο που βγάζει προς τα έξω είναι μίας μειλίχιας, ευγενικής, συμπαθητικής κοπέλας, άψογης επαγγελματία, που γίνεται σύντομα αγαπητή στο χωριό.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Happy end» στο… θρίλερ με «Το σόι σου»

Φαμίλια ενωμένη, ποτέ νικημένη. Οι οικογενειακές ιστορίες λείπουν από...

Αρπακτικά του σεξ γύρω από την κόρη της Καίτης Χωματά

Η Ιουλία Μαυρομάτη, κόρη της σπουδαίας ερμηνεύτριας του Νέου...

«Μπαμ» χωρισμού: O Μπισμπίκης έφυγε από το σπίτι της Βανδή και μένει σε ξενοδοχείο

Σαν βόμβα έσκασε στα αγαπημένα τους πρόσωπα η είδηση...

Με ρόλο στους «Weekenders» η σύζυγος του Βαρθακούρη

Ηρθε το πλήρωμα του χρόνου για την ανανεωμένη Αντελίνα...

Δημόσια καυτά φιλιά για τον «ξεχασμένο» Κασσελάκη και τον Τάιλέρ του

Στην «ασταμάτητη αγάπη του», στον έρωτα της ζωής του,...