Παρασκευή, 22 Αυγούστου, 2025

Γενέθλια για την Αγγελική Δαλιάνη – Δείτε πόσο χρονών έγινε

Η Αγγελική Δαλιάνη γιόρτασε τα γενέθλιά της με την οικογένεια και φίλους.

Επιστροφή στην κανονικότητα – Γύρισε από διακοπές και ξεκίνησε τις δουλειές στο...

Η γνωστή κυρία της σόουμπιζ επέστρεψε από τις διακοπές της και προσπαθεί να προσαρμοστεί στην καθημερινότητά της.

Αλίνα Κωτσοβούλου: Με γείωσε, μου έδωσε ένα γερό χαστούκι

Η Αλίνα Κωτσοβούλου σε συνέντευξή της αναφέρθηκε στα απαιτητικά ωράρια εργασίας της και στα όνειρα που κάνει για το μέλλον.

Στη Σκιάθο ο μεγιστάνας Ρούπερτ Μέρντοχ με την πέμπτη σύζυγό του

Ένας από τους ισχυρότερους ανθρώπους του πλανήτη μαζί με...

«Το προξενιό της Ιουλίας»: Όσα αποκάλυψαν οι πρωταγωνιστές λίγες ώρες πριν την πρεμιέρα

Η κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» βρέθηκε στα γυρίσματα της νέας σειράς εποχής «Το προξενιό της Ιουλίας» με τους πρωταγωνιστές να μιλούν λίγο πριν τη μεγάλη πρεμιέρα της σειράς.

Ο Μελέτης Ηλίας υποδύεται τον Γιωργίκη Προβιό: «Χαίρομαι γιατί είναι μια πολύ ωραία δουλειά και περιμένουμε να την αγαπήσει ο κόσμος όπως κι εμείς. Ο ρόλος μου είναι λίγο μυστήριος, λίγο περίεργος, δεν είναι πολύ στα καλά του».

Η Ελισάβετ Μουτάφη ως Στάσα Σκούταρη: «Η Στάσα είναι η μαμά της Ιουλίας και έχουν μια παράλληλη πορεία. Έχει παντρευτεί από προξενιό, όμως ήταν πολύ τυχερή γιατί παντρεύτηκε έναν άνθρωπο που ήταν πολύ γλυκός. Αλλά υπάρχει κάτι πίσω από αυτό που έχει ζήσει και δεν μπορώ να προδώσω, το οποίο συνδυάζεται και με τον έρωτα που έχει η κόρη της για το γιο του Στράτου Ραζίνη».

Η Ευγενία Ξυγκόρου είναι η Ιουλία Σκούταρη: «Είναι πρόκληση για εμένα η Ιουλία γιατί είναι ένας δύσκολος ρόλος, με καθημερινά γυρίσματα και δύσκολες σκηνές οπότε η κάθε ημέρα είναι μια περιπέτεια. Η Ιουλία δε θέλει το προξενιό, είναι ερωτευμένη με τον Γρηγόρη, που υποδύεται ο Δημήτρης Σέρφας, αλλά το πώς θα την αναγκάσει η ζωή, για το τί απόφαση πρέπει να πάρει, θα το δούμε».

Ο Δημήτρης Γκουτζαμάνης είναι ο Σωτηράκης: «Στις ιστορίες του Σωτηράκη θα ‘χει χαμόγελο. Ο Σωτηράκης είναι ο χαρακτήρας που κολλά σε όλες, είναι ο μόρτης είναι και λίγο αλητάκος, είναι και του “σαλονιού και του αλωνιού”. Είναι πολύ ωραία περίπτωση και προσωπικά μου αρέσει πάρα πολύ αυτός ο ρόλος».

Η Λίλλυ Μελεμέ είναι η Κερασίνα: «Είναι μια πραγματικά πολύ προσεγμένη δουλειά, προσεγμένη στη λεπτομέρειά της και αυτό μας κάνει να αισθανόμαστε όλοι ασφαλείς. Έχουμε την ελευθερία να παίξουμε, να ερμηνεύσουμε και νομίζω ότι όντως θα είναι μια δουλειά αξιοπρόσεκτη».

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το ροζ σκάνδαλο που κατέληξε σε κλινική – Η ξανθιά της Περιφέρειας, ο βιομήχανος και το κάταγμα

Ο κόσμος σε κομβική Περιφέρεια το ‘χει βούκινο και αυτή κρυφό καμάρι!

Διαμαντής Καραναστάσης: Δείτε την πρώην σύζυγό του και τα παιδιά τους

Ο Διαμαντής Καραναστάσης πέρα από ηθοποιός είναι και βουλευτής...

Διακοπές στο Μπαλί με τον κατά 13 χρόνια μικρότερο σύντροφό της έκανε γνωστή Ελληνίδα

Διακοπές στο μαγευτικό Μπαλί κάνει γνωστή κυρία της σόουμπιζ με τον κατά 13 χρόνια νεότερό της σύντροφο, Νίκο

Κι όμως η μικρούλα της φωτό είναι γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός

Το κοριτσάκι της φωτογραφίας είναι γνωστή ηθοποιός που πρόσφατα έγινε μανούλα.

Το μήνυμα της Κατερίνας Καινούργιου μετά τη σύλληψη του αδελφού της: «Με κάνει να νιώθω…»

Η παρουσιάστρια δημοσίευσε φωτογραφίες και έγραψε ένα μήνυμα όλο νόημα σχετικά με το πώς νιώθει αυτή την περίοδο

Βασιλική Μιλλούση – Λευτέρης Πετρούνιας: Αυτό είναι το εντυπωσιακό τους σπίτι

Η Βασιλική Μιλλούση και ο Λευτέρης Πετρούνιας μένουν με τις κόρες τους σε μια μοντέρνα και μεγάλη μεζονέτα.

Ο Ορφέας Αυγουστίδης ποζάρει με τον πατέρα του στις διακοπές τους

Ο Ορφέας Αυγουστίδης είναι από τους πιο ταλαντούχους ηθοποιούς...