Δευτέρα, 17 Μαρτίου, 2025

«Check in» τιμής!

Το οφίκιο του Αρχοντος Πρωτονοταρίου της Αγίας του Χριστού...

«After Dark»: Ο Θέμης Γεωργαντάς υποδέχεται τη Σοφία Βογιατζάκη και τη Νίκη...

O Θέμης Γεωργαντάς υποδέχεται στο «After Dark» τη Σοφία...

«Μάγισσα – Φλεγόμενη καρδιά»: Τα βήματα του Ανδρέα και του Φρανσουά φτάνουν...

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Μάγισσα – Φλεγόμενη καρδιά».Μάνη 1910: Τα...

H Σοφία Παυλίδου «καλωσόρισε» τον Μάρτιο με βουτιές στη Μάνη

Η Σοφία Παυλίδου βρήκε την ευκαιρία τις προηγούμενες ημέρες...

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος ξέρει το… Password του Alpha

Βασικός παρουσιαστής στον Alpha;

Αναμφισβήτητα είναι πολύ ωραίος και με γκελ στο γυναικείο κοινό, οπότε γιατί να είναι εκτός μικρής οθόνης και να μη γίνει και βασικός παρουσιαστής; Ο Κωνσταντίνος Βασάλος εξετάζεται, όπως ακούγεται, για το τηλεπαιχνίδι «Password» στον Alpha!

Το «Password» είχε μεταδοθεί και παλαιότερα μέσα από τη συχνότητα του Alpha και συγκεκριμένα το 2008 με παρουσιαστή τον τραγουδιστή Γιώργο Τσαλίκη. Ο Alpha θέλει να βάλει ένα καινούργιο τηλεπαιχνίδι στο πρόγραμμά του και το «Password» με Βασάλο one man show είναι μια ωραία πρόταση!

Το concept του παιχνιδιού έχει ως εξής: Οι παίκτες καλούνται να μαντέψουν μέσα σε 30 δευτερόλεπτα τις λέξεις-κλειδιά και να διεκδικήσουν ένα μεγάλο χρηματικό ποσό. Μαζί τους θα συμμετέχουν γνωστά ονόματα από τον χώρο της showbiz. Ο επώνυμος καλεσμένος λέει στον παίκτη συνώνυμα ή κοντινές λέξεις έτσι ώστε να τον βοηθήσει να μαντέψει τη λέξη-κλειδί που έχει δοθεί. Αν ο παίκτης δεν μπορεί να βρει τη λέξη, λέει «πάσο» για να περάσει στην επόμενη και να μη χάσει πολύτιμο χρόνο. Ο παίκτης που θα καταφέρει να βρει τις περισσότερες λέξεις-κλειδιά περνά στον τελικό και διεκδικεί το έπαθλο.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Γιώργος Ζαμπέτας junior: Ο εγωιστής θείος μου «κύριος Νταλάρας»

Το 2025 δεν είναι μόνο Ετος Μίκη Θεοδωράκη, αλλά...

Χωμενίδης στον ΑΝΤ1 με τη «Νίκη»

Η ελληνική λογοτεχνία εμπνέει την ελληνική τηλεόραση! Και τρίτο...

Ο ΑΝΤ1 βάζει στον… πάγο τον Τανιμανίδη

Aποχωρεί ο Σάκης Τανιμανίδης από τον ΑΝΤ1; Μόνο την...

Ραπουνζέλ με μεταλιζέ μπότες η χήρα Καρύδα

Comeback στα κοσμικά σουαρέ για τη Βικτώρια Καρύδα. Με...

Δύσκολοι καιροί για… Μουτσινάδες

Θολό είναι το τηλεοπτικό μέλλον του Νίκου Μουτσινά. Οριστικά...