Πέμπτη, 21 Αυγούστου, 2025

Δάφνη Λαμπρόγιαννη – Βλαδίμηρος Κυριακίδης: Παντρεύτηκε ο γιος τους από τη «Μουρμούρα»

Ο Χρήστος Κοντογεώργης υποδυόταν τον γιο της Μαρίνας (Δάφνη...

Ιωάννα Μαλέσκου: «Σίγουρα δε θα επιδίωκα να συναντήσω την Ελένη Μενεγάκη»

Η Ιωάννα Μαλέσκου δήλωσε σε συνέντευξή της πως κουράστηκε να τη συγκρίνουν με την Ελένη Μενεγάκη και εξομολογήθηκε πως δε θα επιδίωκε να τη συναντήσει.

Ο Νικήτας Τσακίρογλου αποκαλύπτει το πρόβλημα υγείας της Χρυσούλας Διαβάτη

Το πρόβλημα υγείας που ταλαιπωρεί τη Χρυσούλα Διαβάτη, κρατώντας...

Αγκαλιά στις διακοπές μετά την πρόταση γάμου

Πριν από λίγο καιρό ο επιχειρηματίας έκανε πρόταση γάμου στην παρουσιάστρια και σύντομα θα φάμε κουφέτα.

Γυναικοκτονία: Ο φερόμενος δολοφόνος της Γεωργίας «σπάει» τη σιωπή του μέσα από τη φυλακή

«Δεν θα παραδεχτώ κάτι που δεν έκανα, ό,τι άλλο έκανα στο παρελθόν το έχω παραδεχτεί»

Ο σύντροφος της άτυχης Γεωργίας κατηγορείται πως είναι ένας εκ των δολοφόνων της αν και εκείνος δεν ομολογεί.

Μέσα από τη φυλακή «σπάει» τη σιωπή του και μιλάει για όσα τον κατηγορούν. «Δεν υπάρχει περίπτωση να δεχτώ καμία κατηγορία. Δεν έχω κάνει κανένα κακό στη Γεωργία, δεν θα ομολογήσω κάτι που δεν έχω κάνει ποτέ. Για μένα δεν υπάρχει ούτε το κίνητρο της ληστείας που ισχυρίζεται ο έτερος κατηγορούμενος της υπόθεσης. Είχαμε κοινά οικονομικά με τη Γεωργία. Εγώ της είχα δώσει λεφτά, ήξερα τι είχε στο πορτοφόλι της», είπε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».

Όσο για το βίντεο που της δείχνει να περπατούν χεράκι χεράκι με τη Γεωργία είπε: «Σαχλαμαρίσαμε λίγο, πήρα τα φάρμακά μου και έπεσα για ύπνο. Όπως προκύπτει και από την έρευνα της αστυνομίας, δεν υπάρχει τίποτα, ούτε ίχνη πάλης, πέρα από ένα-δυο πράγματα τα οποία δεν μπορούν να προσδιοριστούν σε χρόνο».

Διαβάστε επίσης: Γυναικοκτονία – Αυτός είναι φερόμενος συνεργός του συντρόφου της – Οι γονείς του ξεσπούν

Ενώ αναφέρθηκε και στον συγκρατούμενό του και σε όσα τον κατηγορεί. «Σύντομα θα αποδομηθούν όλα, υπάρχουν κενά σε όσα λέει. Αυτός έχει πει πάρα πολλά. Κάποια από αυτά δεν τα επαληθεύει ούτε ο ιατροδικαστής. Δεν θα παραδεχτώ κάτι που δεν έκανα, ό,τι άλλο έκανα στο παρελθόν το έχω παραδεχτεί».

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Διακοπές στο Μπαλί με τον κατά 13 χρόνια μικρότερο σύντροφό της έκανε γνωστή Ελληνίδα

Διακοπές στο μαγευτικό Μπαλί κάνει γνωστή κυρία της σόουμπιζ με τον κατά 13 χρόνια νεότερό της σύντροφο, Νίκο

Μαρίνα Καλογήρου για τον πατέρα του γιου της: «10 χρόνια από τότε που ο Τάσος ταξίδεψε στο Φως»

Η Μαρίνα Καλογήρου υπήρξε σύντροφος του Τάσου Ζαφειρόπουλου. Η ηθοποιός και ο αείμνηστος διευθυντής φωτογραφίας απέκτησαν έναν γιο αλλά χώρισαν και το 2015 εκείνος έφυγε από τη ζωή.

Το μήνυμα της Κατερίνας Καινούργιου μετά τη σύλληψη του αδελφού της: «Με κάνει να νιώθω…»

Η παρουσιάστρια δημοσίευσε φωτογραφίες και έγραψε ένα μήνυμα όλο νόημα σχετικά με το πώς νιώθει αυτή την περίοδο

Η Δώρα Χρυσικού πέταξε το μαγιό και πόζαρε στην παραλία μόνο με το άρωμά της

Η Δώρα Χρυσικού μετά την αποχώρησή της από τη σειρά «Η γη της ελιάς» έκανε τις διακοπές της καθώς χρειαζόταν ξεκούραση και χαλάρωση.

Ξαπλωμένη στα βράχια φορώντας μπικίνι αναστατώνει η 57χρονη κυρία της σόουμπιζ

Έβαλε το μπικίνι που τονίζει το καλλίγραμμο σώμα της και έκανε τις βουτιές της αναστατώνοντας τους λουόμενους.

Το ροζ σκάνδαλο που κατέληξε σε κλινική – Η ξανθιά της Περιφέρειας, ο βιομήχανος και το κάταγμα

Ο κόσμος σε κομβική Περιφέρεια το ‘χει βούκινο και αυτή κρυφό καμάρι!

Ερωτεύτηκαν στα γυρίσματα και τώρα ζουν τον έρωτά τους στην Κρήτη

Ο έρωτάς τους γεννήθηκε στα γυρίσματα της σειράς που πρωταγωνιστούσαν και η σχέση τους καλά κρατεί.