Κυριακή, 11 Μαΐου, 2025

Το «πλήρωμα» του ιπτάμενου «Μανόλο»

Κοσμοσυρροή στο Κολλέγιο Αθηνών για την παρουσίαση του βιβλίου...

Μάρκος Σεφερλής: «Μακάρι να μου έμοιαζαν σαν άνθρωπο, έχω βοηθήσει κόσμο»

Ένα απόσπασμα από το νέο επεισόδιο του podcast «Unblock»...

Γιώργος Μουκίδης: «Αυτό που έγινε με τον Light είναι για τα πανηγύρια»

Ο Γιώργος Μουκίδης παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Το...

Οι κυρίες πίσω από τις… χρυσές στέκες!

Την ώρα που σήμερα οι μεγαλύτεροι παίκτες μπιλιάρδου στον...

Ο Ατζούν Ιλιτζαλί  δίνει πολλά χρήματα στον ΣΚΑΙ για να πάρει τις απογευματινές ζώνες

Από το κανάλι του Φαλήρου, αν και το εξέτασαν το θέμα, δεν υπάρχει ακόμη κάποια απάντηση προς τον Ιλιτζαλί

Ο Ατζούν Ιλιτζαλί θέλει να επενδύσει στον ΣΚΑΙ και να ρίξει χρήμα! Μεγάλος ντόρος γίνεται στην τηλεοπτική αγορά με τις επεκτατικές προθέσεις του Τούρκου τηλεοπτικού παραγωγού και τις δελεαστικές προτάσεις που κάνει συχνά πυκνά στον τηλεοπτικό σταθμό του Φαλήρου.

Ο Ατζούν σκέφτεται το επόμενο βήμα του μετά το «Survivor» και έχει προτείνει μια πληθώρα νέων ριάλιτι στον ΣΚΑΙ, στο πλαίσιο της μακροχρόνιας και επικερδούς συνεργασίας τους. Μάλιστα, λέγεται ότι ο Τούρκος τηλεοπτικός παραγωγός ζητάει, λίγο πολύ, να αναλάβει ολόκληρες ζώνες από το πρόγραμμα του καναλιού και να τις τροφοδοτήσει με ψυχαγωγικές παραγωγές.

Στην τηλεοπτική πιάτσα είναι γνωστό ότι ο ισχυρός άνδρας των media πριν από περίπου δύο μήνες πρότεινε στη διοίκηση του σταθμού να αναλάβει πλήρως τη βραδινή ζώνη του ΣΚΑΙ και να την εμπλουτίσει με ριάλιτι. Η πρόταση αυτή, όμως, απορρίφθηκε από το κανάλι, καθώς η συγκεκριμένη ζώνη έχει πολλά διαφημιστικά έσοδα τα οποία θέλει το κανάλι να εισπράξει.

Ατζούν Ιλιτζαλί

Ο Ατζούν δεν πτοήθηκε και επέστρεψε ρίχνοντας νέα χαρτιά στο τραπέζι. Τα τελευταία 24ωρα λέγεται ότι διεκδικεί την απογευματινή ζώνη της προσεχούς σεζόν και ζητάει συγκεκριμένα είτε το τρίωρο 15.00-18.00 είτε το τρίωρο 16.00-19.00. Θα μπορούσε μέσα σ’ αυτό το τρίωρο να πλασάρει παραγωγές εφάμιλλες με το «My style rocks».

Από το κανάλι του Φαλήρου, αν και το εξέτασαν το θέμα, δεν υπάρχει ακόμη κάποια απάντηση προς τον Ιλιτζαλί. Ωστόσο, αυτό που αφήνουν να βγει προς τα έξω είναι πως επιθυμούν τη μείωση στο κόστος ψυχαγωγίας με πιο φθηνά προγράμματα. Από την άλλη μεριά, ο Σκάι σκέφτεται να ενισχύσει την ενημέρωση αυξάνοντας τις εκπομπές έρευνας, τα δελτία και τα πολιτικά talk shows.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Χρόνια πολλά» του Μάτσα στην Κεφαλογιάννη με αγωγή για το «χρυσό» φιλέτο των παιδιών τους

Ενα ανέντιμο «δώρο», σε... συσκευασία αγωγής, επεφύλασσε, όπως αποκαλύπτει...

Ο Παύλος Βαρδινογιάννης με νέο έρωτα!

Σχεδόν οκτώ χρόνια μετά το -κάθε άλλο παρά «βελούδινο»-...

Γνωστός τραγουδιστής βίαζε καμαριέρες με συνεργό τη σύζυγό του

Η αγωγή, με την οποία οι γυναίκες διεκδικούν από τον τραγουδιστή αποζημίωση πάνω από 44.000.000 ευρώ,

«Arrivederci» από Βουλγαράκη σε Λιάγκα για χάρη του έρωτα

Ετοιμη να πει «Arrivederci» όχι μόνο στον Γιώργο Λιάγκα...

«Τσακώσαμε» τον Λευτέρη Πανταζή με την εντυπωσιακή, 30χρονη σύντροφό του

«Φωτιά» έβαλε στα media ο Λευτέρης Πανταζής μετά την...

Πώς πρώην υπουργός έπιασε τον Μάη με σύζυγο και ερωμένη

Μια ιδιαίτερη Πρωτομαγιά αποφάσισε να κάνει ο αμετανόητος πρώην...

Ιζαμπέλα Κογεβίνα: Στα δικαστήρια με τον πρώην άντρα της για τα παιδιά τους

Η Ιζαμπέλα Κογεβίνα βρίσκεται στα δικαστήρια με τον πρώην...
spot_img