Κυριακή, 23 Μαρτίου, 2025

Νέα στοιχεία για το κύκλωμα στη Ρόδο: Η «λαίδη» της βρόμικης πολεοδομίας

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις που αφορούν το σκάνδαλο διαφθοράς...

«VIΠ – Καλά γεράματα»: «Ο bodyguard της Λουκίας»

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «VIΠ – Καλά γεράματα».Η...

Pan Pan: Το νέο, ανατρεπτικό track του δημιουργού με τίτλο «Το νιώσιμο»

Μπορεί το τραγούδι του Pan Pan «Ανισόπεδη ντίσκο» να...

Λευτέρης Κρίκης: Εντυπωσιάζει το music video του νέου του τραγουδιού!

Ο Λευτέρης Κρίκης θεωρείται ως το next big think...

Καρέκλα για τρεις σεφ στο Φάληρο

Αμοιβές για χρυσούς σκούφους... στον Σκάι!

Αμοιβές για χρυσούς σκούφους… στον Σκάι! Τρεις διάσημοι σεφ θα πάρουν τις κουτάλες τους στον σταθμό του Νέου Φαλήρου και θα αρχίσουν τα μαγειρέματα από το καλοκαίρι. Ετσι, σύμφωνα με πληροφορίες, τρεις θα είναι οι κριτές που θα στελεχώσουν το «Cash Kitchen» και αυτοί θα είναι ο Δημήτρης Σκαρμούτσος, ο Εκτορας Μποτρίνι και ο Βασίλης Καλλίδης!

Μετά την κάλπη για την Ευρωβουλή θα αρχίσει στη συχνότητα του Σκάι το νέο μαγειρικό ριάλιτι «Cash Kitchen». Το ριάλιτι, που θα προβάλλεται κατά πάσα πιθανότητα στη ζώνη των 21.00, δεν εστιάζει τόσο στην υψηλή γαστρονομία, αλλά στην έξυπνη μαγειρική με λίγα υλικά και με μεγάλη φαντασία. Το ριάλιτι θα έχει έναν παρουσιαστή και τρεις κριτές. Ετοιμος να βάλει την τζίφρα του στο τηλεπαιχνίδι είναι ο Δημήτρης Σκαρμούσος, ο οποίος ανήκει στο δυναμικό τού Σκάι ποικιλοτρόπως. Ο σεφ έχει διπλή παρουσία στον σταθμό του Φαλήρου, τόσο στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά «Fay’s Τime» όσο και στη δική του εκπομπή «Γειτονιές στο πιάτο».

Μια εκπομπή που έχει αγαπηθεί από το κοινό, αφού μας παρουσιάζει τις περιοχές της πρωτεύουσας και τα εστιατόρια και τα ζαχαροπλαστεία του. Η εκπομπή έχει φανατικό κοινό, γι’ αυτό και η γαστρονομική περιήγηση του σεφ στις γειτονιές της Αθήνας θα συνεχιστεί και την επόμενη σεζόν. Το ραντεβού, λοιπόν, του Δημήτρη Σκαρμούτσου με τον Σκάι θα γίνει σύντομα και, εφόσον ο σεφ αποδεχθεί την πρόταση, επιστρέφει σε ριάλιτι μαγειρικής ύστερα από επτά χρόνια.

Να θυμίσουμε ότι ο Σκαρμούτσος ήταν κριτής στους δύο πρώτους κύκλους του «MasterChef», που προβλήθηκαν μέσα από τη συχνότητα του Mega, αλλά και κριτής στον πρώτο κύκλο του ίδιου παιχνιδιού στο Star, όταν το μαγειρικό ριάλιτι βγήκε πρώτη φορά στη συχνότητα του καναλιού της Κηφισιάς, το 2017. Ακόμα δύο ονόματα ακούγονται για την επιτροπή του «Cash Kitchen». Του βραβευμένου Εκτορα Μποτρίνι, ο οποίος θα συνεχίσει επίσης την επόμενη σεζόν να έχει παρουσία στον Σκάι, στην εκπομπή του Μάρκου Σεφερλή «Η μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα απ’ τη δική σου», αλλά και του πολυσχιδούς σεφ Βασίλη Καλλίδη.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η Kαλογήρου στον δρόμο του Παϊσιου

Αγνώριστοι (για τις ανάγκες των ρόλων τους) σταρ της...

Σκύλος αξίας 5.250.000 ευρώ

Τα μαλλιά της κεφαλής του πλήρωσε Ινδός για να...

Κόλαση η ζωή των κατοίκων γύρω από το Γ’ Νεκροταφείο, με τους τάφους να έχουν φτάσει στις εισόδους των σπιτιών

Μια εκκωφαντική «κραυγή» αγωνίας υψώνεται από τις γειτονιές γύρω...

Το ζευγάρι Ελλήνων που… παράτησε τη Σαντορίνη και συστήνει στους Νεοζηλανδούς το ελληνικό σουβλάκι

Το ελληνικό επιχειρηματικό δαιμόνιο θριαμβεύει στη μακρινή Νέα Ζηλανδία,...