Σάββατο, 7 Σεπτεμβρίου, 2024

Το γαμήλιο πάρτι στο Γκάζι για Τσακαλώτο και Νάσση, οι οποίοι ...

«Παντρεύτηκε» ο... μπαμπάς, όχι τη Σκάρλετ Γιόχανσον ή την...

Διακοπές στο Αιγαίο για τον ηθοποιό Τζέισον Στέιθαμ και το μοντέλο Ρόζι...

Ο Τζέισον Στέιθαμ και η Ρόζι Χάντινγκτον διαφημίζουν την...

Στεφανία Γουλιώτη: «Έχω περάσει από μεγάλα σκοτάδια και πολλή θλίψη»

Η Στεφανία Γουλιώτη παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Πρωίαν...

Μάριο Καλντερόνε: Ο Λαρισαίος Αλέν Ντελόν της σικελικής Μαφίας

Η «νόσος των αρχιμαφιόζων», όπως του Ιταλού «νονού των...

ΑΝΤ1: Το κανάλι του Αμαρουσίου παρουσίασε το τηλεοπτικό πρόγραμμα της επόμενης σεζόν

Χωρίς την αστρολόγο Λίτσα Πατέρα έπειτα από 34 χρόνια η πρωινή εκπομπή του καναλιού

Στο Φάληρο, σε μια από τις ωραιότερες τοποθεσίες των νοτίων προαστίων, με πανοραμική θέα της πόλης, χθες το πρωί ο διευθυντής Προγράμματος του ΑΝΤ1 Νίκος Χριστοφόρου και ο ισχυρός άνδρας του ομίλου Γιώργος Λεβέντης καλωσόρισαν στο κέντρο εκδηλώσεων Ploes Floating Venue τους δημοσιογράφους προκειμένου να τους ανακοινώσουν αναλυτικά τον προγραμματισμό του καναλιού για τη σεζόν 2024-2025.

ANT1180742
«Grand Hotel»

Η τηλεοπτική χρονιά που έρχεται θα είναι, όπως όλα δείχνουν, αρκετά επιτυχημένη για τον ΑΝΤ1, μια και θα δούμε νέες εκπομπές αλλά και αρκετή μυθοπλασία. Το κανάλι ετοιμάζεται από τέλη Σεπτεμβρίου να μπει πολύ δυναμικά και να προσφέρει πλούσιο και ολοκληρωμένο πρόγραμμα για όλη την οικογένεια. Η «Espresso» παρευρέθηκε στη συνέντευξη Τύπου ΑΝΤ1 και σας δίνει μια πρώτη γεύση.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού παραμένει ο Νίκος Χατζηνικολάου, ενώ στο μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων εναλλάσσονται η Μαρία Σαράφογλου, ο Γιώργος Κούρος και ο Νικόλας Βαφειάδης. Η εκπομπή που αγαπήθηκε στο Star επιστρέφει στις οθόνες μας μέσα από τον ΑΝΤ1 και παρουσιαστή τον Νίκο Χατζηνικολάου. Πρόκειται για την εκπομπή «Στον ενικό», που θα φιλοξενεί καλεσμένους από τον χώρο της πολιτικής, της οικονομίας και της κοινωνίας, αλλά και πολίτες που θα παρεμβαίνουν με ερωτήσεις στους προσκεκλημένους. O Νίκος Χατζηνικολάου συνεχίζει ωστόσο και την παρουσίαση της εκπομπής «Ενώπιος ενωπίω». Το πράσινο φως δόθηκε και στην εκπομπή «Υγεία πάνω απ’ όλα» με τη Φωτεινή Γεωργίου. Το καμάρι του ΑΝΤ1, ο Γιώργος Παπαδάκης, θα δίνει το τέμπο στην πρωινή ενημέρωση κρατώντας το τιμόνι για 34 χρόνια στον ΑΝΤ1.

ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Οριστικά εκτός της πρωινής εκπομπής του ΑΝΤ1 «Πρωινό» θα βρίσκεται η Λίτσα Πατέρα ύστερα από 34 χρόνια και την είδηση ανακοίνωσε ο διευθυντής Προγράμματος Νίκος Χριστοφόρου. Η αστρολόγος συμμετείχε στις καθημερινές ψυχαγωγικές εκπομπές του ΑΝΤ1 από την πρώτη μέρα που βγήκαν στον «αέρα» έως την Παρασκευή 5 Ιουλίου 2024. Να σημειωθεί ότι εδώ και καιρό υπήρχαν έντονες φήμες πως η αστρολόγος δεν θα βρίσκεται την επόμενη σεζόν στην εκπομπή. Ηταν επιθυμία του Γιώργου Λιάγκα, ο οποίος στο πλαίσιο των διαπραγματεύσεων με το κανάλι είχε πει πως δεν επιθυμεί τη διατήρηση αστρολογική στήλης, αφού δεν ταιριάζει με τη θεματολογία του Πρωινού. Ωστόσο η Λίτσα Πατέρα, που θεωρείται «θεμέλιος λίθος» της ψυχαγωγίας του ΑΝΤ1, παραμένει στο κανάλι και κάνει συζητήσεις. Για τη βραδινή εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα δεν έγινε καμία συζήτηση.

ANT118074

Στον ΑΝΤ1 συνεχίζουν ο Θάνος Κιούσης με το τηλεπαιχνίδι «5×5» και η Ζέτα Μακρυπούλια με το «Rouk Zouk». Την επιτυχημένη πορεία τους στη σάτιρα και στον ΑΝΤ1 συνεχίζουν οι «Ράδιο αρβύλα» και ο Αντώνης Κανάκης. Με τρεις εκπομπές θα βρεθεί ο Γρηγόρης Αρναούτογλου: το «The 2night show», το «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος;» και την ταξιδιωτική παραγωγή «The Road Show».

ANT1180744
Λίτσα Πατέρα

Ο Σάκης Τανιμανίδης πήρε το πράσινο φως για το επιχειρηματικό ριάλιτι «Dragons’ Den». Στο παιχνίδι θα προστεθούν νέοι dragons (κριτές). Η πολυσυζητημένη ταξιδιωτική εκπομπή «World party», που άρχισε το 2013 στην ΕΡΤ3 και μεταφέρθηκε την επόμενη χρονιά στον Alpha, όπου ολοκληρώθηκε το 2016, έρχεται στον ΑΝΤ1. Από τον Οκτώβριο του 2023 και μετά την αποκατάσταση των σχέσεων του Σάκη Τανιμανίδη με τον Γιώργο Μαυρίδη, ο ΑΝΤ1 εξέταζε την επιστροφή της εκπομπής. Χθες ανακοινώθηκε από τον ANT1 και επίσημα το νέο project του Σάκη Τανιμανίδη και του Γιώργου Μαυρίδη με τίτλο «S&G Reunion», με τους θαυμαστές του δημοφιλούς project να ανυπομονούν να δουν τα πρώτα επεισόδια. Για την εκπομπή του Σαββατοκύριακου ο κ. Χριστοφόρου όσον αφορά τους παρουσιαστές κράτησε σιγήν ιχθύος.

ANT1180743
Τανιμανίδης – Μαυρίδης στο «World party»

ΜΥΘΟΠΛΑΣΙΑ

Οι νέες σειρές που θα μας απασχολήσουν στον ΑΝΤ1 θα είναι ο δεύτερος κύκλος της «Μάγισσας», το «Grand Hotel», τα «Παιχνίδια εκδίκησης» (πρόκειται για ένα ερωτικό θρίλερ) και τα «Καλά γεράματα», μια κωμωδία που εκτυλίσσεται σε γηροκομείο. Με δυνατό καστ πρωταγωνιστών έρχεται η νέα καθημερινή σειρά του ΑΝΤ1 «Grand Hotel». Οι ηθοποιοί που θα πρωταγωνιστήσουν στη νέα σειρά εποχής του καναλιού είναι η Δάφνη Λαμπρόγιαννη, η Καλλιόπη Χάσκα, ο Τάσος Νούσιας, ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, ο Γιώργος Γεροντιδάκης, η Κόρα Καρβούνη, ο Μιχάλης Συριόπουλος, η Γιολάντα Καλογεροπούλου και η Τζώρτζια Κουβαράκη.

Η υπόθεση έχει ως εξής: Κηφισιά, 1928. Ο μίτος της ιστορίας με επίκεντρο ένα πολυτελές ξενοδοχείο αρχίζει να ξετυλίγεται όταν ένας νεαρός καταφθάνει σε αυτό αναζητώντας τα ίχνη της αδελφής του, η οποία εργαζόταν εκεί. Από έναν συνάδελφό της πληροφορείται ότι την απέλυσαν λόγω κλοπής. Ομως, εκείνος δεν πείθεται. Καθώς υποψιάζεται ότι πρόκειται για πλεκτάνη εις βάρος της, είναι αποφασισμένος να μάθει την αλήθεια. Η υπόθεση της εξαφάνισης μετασχηματίζεται σε υπόθεση δολοφονίας.

Ο αδελφός του θύματος κάνει σκοπό της ζωής του τον εντοπισμό του δράστη. Βάζοντας σε κίνδυνο τον ίδιο του τον εαυτό, θα κινηθεί ανάμεσα στις κουζίνες και τις κάμαρες των υπαλλήλων με την ίδια άνεση που θα κινηθεί και ανάμεσα στις μεγάλες αίθουσες και τις πολυτελείς σουίτες των επισκεπτών. Ο νεαρός άντρας θα ξεσκεπάσει μυστικά και θα ανοίξει πόρτες που θα έπρεπε να μείνουν για πάντα κλειστές. Μόνη σύμμαχός του θα γίνει στην πορεία η κόρη της ιδιοκτήτριας, μια γοητευτική γυναίκα με ανεξάρτητο πνεύμα, πρόσφατα αρραβωνιασμένη με τον οικονομικό διευθυντή κατόπιν των πιέσεων της μητέρας της, την οποία ερωτεύεται με την πρώτη ματιά. Οταν εκείνη ανακαλύψει την πραγματική ταυτότητά του, θα δεχτεί να τον βοηθήσει. Παράλληλα, την υπόθεση προσπαθεί να ερευνήσει κι ένας αστυνομικός σε δυσμένεια.

ANT1180741
«Η Μάγισσα»

Η «Μάγισσα» επιστρέφει με δύο επεισόδια την εβδομάδα. Ο δεύτερος κύκλος της σειράς θα μας ταξιδέψει 100 χρόνια πίσω, στην ενετοκρατούμενη Μάνη, και θα δούμε τους προγόνους Λασκαραίων και Γερακάρηδων. Σύμφωνα με τον προγραμματισμό του ΑΝΤ1 για τη σεζόν 2024-2025, το καστ πλαισιώνεται από τη Μαρία Κίτσου, τον Μελέτη Ηλία, τον Γιώργο Παπαγεωργίου, τον Σπύρο Χατζηαγγελάκη, τη Γιούλικα Σκαφιδά, τον Γιάννη Ποιμενίδη, τον Σπύρο Τσεκούρα, την Ελενα Σαλαμπάση, την Ελένη Σακκά, την Εριφύλη Κιτζόγλου και τον Αλέξανδρο Πιεχόβιακ. Αξίζει να σημειώσουμε ότι τα γυρίσματα της σειράς άρχισαν χθες και θα είναι εντατικά και απαιτητικά για σχεδόν όλο το καλοκαίρι. Η πρεμιέρα της σειράς «Μάγισσα-Φλεγόμενη Καρδιά» αναμένεται μέσα στον Οκτώβριο.

Στον ΑΝΤ1 θα μεταδοθούν η σειρά «Παιχνίδια εκδίκησης» με τη Μαριλίτα Λαμπροπούλου και τον Νίκο Κουρή (πρόκειται για διασκευή της σειράς «Δρ. Φόστερ»), ο δεύτερος κύκλος της σειράς «Σέρρες» του Γιώργου Καπουτζίδη και η κωμωδία για την τρίτη ηλικία «Καλά γεράματα» με τους Τάσο Χαλκιά, Μαρία Πετεβή, Λυδία Φωτοπούλου, Χριστίνα Τσάφου, Δημήτρη Μαυρόπουλο και Αννα Κουτσαφτίκη.

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Οσον αφορά το αθλητικό πρόγραμμα, η Formula 1 συνεχίζει στον σταθμό του Αμαρουσίου.

{{-PCOUNT-}}22{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ντόπα και κόκα από «σφίχτη» γκουρού! – Οι περιπέτειες με το νόμο του ιντερνετικού Mr Fitness

«Στα πράσα» πιάστηκε γνωστός ινσταγκράμερ, που εμφανίζεται ως «γκουρού»...

Εκτός από τη σύζυγο νάρκωνε και την κόρη του για να τη βιάσουν άνδρες

Σε κατάσταση σοκ οι Γάλλοι παρακολουθούν τις καταιγιστικές εξελίξεις...

Η κόρη της Ντενίση, Μαριτίνα, έβγαλε στη… φόρα τον σύντροφό της

Η κούκλα κόρη της Μιμής Ντενίση μεγάλωσε και είναι...

Η βίλα καταφύγιο του «Ιωσήφ» Κεϊτζ

Μπορεί για ενάμιση μήνα ο χολιγουντιανός σταρ Νίκολας Κέιτζ...

Η Καινούργιου στο πλευρό του αγαπημένου της που ανοίγει μαγαζί στο Παγκράτι

Φουλ ερωτευμένη η Κατερίνα, έχει γίνει βράχος για τον...

Φώτης Μεταξόπουλος: «Καλύτερα να μεγαλώσει ένα παιδί σε ίδρυμα παρά από ομόφυλα ζευγάρια»

Ο Φώτης Μεταξόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στο περιοδικό Λοιπόν....

Η αμηχανία της Έλλης Κοκκίνου όταν ο Ηλίας Ψινάκης ανέφερε τον πρώην σύντροφό της, Γιώργο Μπόγρη

Καλεσμένη του Ηλία Ψινάκη στην διαδικτυακή του εκπομπή βρέθηκε...