Σάββατο, 7 Σεπτεμβρίου, 2024

Διακοπές στο Αιγαίο για τον ηθοποιό Τζέισον Στέιθαμ και το μοντέλο Ρόζι...

Ο Τζέισον Στέιθαμ και η Ρόζι Χάντινγκτον διαφημίζουν την...

Στεφανία Γουλιώτη: «Έχω περάσει από μεγάλα σκοτάδια και πολλή θλίψη»

Η Στεφανία Γουλιώτη παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Πρωίαν...

Μάριο Καλντερόνε: Ο Λαρισαίος Αλέν Ντελόν της σικελικής Μαφίας

Η «νόσος των αρχιμαφιόζων», όπως του Ιταλού «νονού των...

Τη Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου τα κανάλια παίρνουν θέσεις μάχης και βγάζουν από...

Ολα για όλα... από τη Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου! Τον...

«Δίχτυα» Κοκλώνη στο Mega

Το Open έδειξε την πόρτα της εξόδου στον τηλεοπτικό παραγωγό μετά τα απογοητευτικά ποσοστά τηλεθέασης

Τα τυπικά απομένουν για τους τίτλους τέλους στη σύμπραξη του τηλεοπτικού σταθμού Open με τον τηλεοπτικό παραγωγό Νίκο Κοκλώνη μετά τα απογοητευτικά ποσοστά τηλεθέασης που έφεραν οι παραγωγές του στο ανοιχτό κανάλι. Να σημειωθεί ότι είναι η δεύτερη φορά που η συνεργασία μεταξύ των δύο πλευρών, Κοκλώνη και «ανοιχτού καναλιού», ολοκληρώνεται. Και να τονίσουμε μάλιστα ότι αυτή τη φορά η συνεργασία τους ήταν σαφώς πιο διευρυμένη σε σχέση με την προηγούμενη. Οι δύο πλευρές, λοιπόν, έπειτα από αλλεπάλληλες συναντήσεις στις οποίες δεν βρήκαν σημεία σύγκλισης, πήραν, όπως λέγεται στη μιντιακή αγορά, διαζύγιο.

koklonis0474

Στη βάση του

Ο ισχυρός άνδρας των media, o Τζώνη Καλημέρης, θα παραμείνει στο Open, ενώ στελέχη του σταθμού που είχαν μετακομίσει στις εγκαταστάσεις της Barking Well Media στην Κάντζα επέστρεψαν ήδη στη βάση τους στην Παιανία. Ο Τζώνη Καλημέρης, ως έμπειρο στέλεχος των εγχώριων μίντια, θα στήσει το ψυχαγωγικό πρόγραμμα του καναλιού για τη νέα σεζόν χωρίς την εμπλοκή των εταιριών της Barking Well Media και ψάχνει τον πιο οικονομικό και νοικοκυρεμένο τρόπο. Ηδη κυκλοφορούν φήμες στους διαδρόμους του σταθμού ότι γίνονται επαφές με την Κατερίνα Ζαρίφη και την Ελένη Τσολάκη ώστε να συνεχίσουν τη συνεργασία τους με τον σταθμό.

koklonis190472

Δεν αποκλείεται στο κανάλι να επιστρέψει και η Μπέττυ Μαγγίρα με ζωντανή καθημερινή ψυχαγωγική εκπομπή, αφού ο άνθρωπος με τον οποίο είχε διαφωνήσει πάνω στη φιλοσοφία της εκπομπής της στο Open, ο Νίκος Κοκλώνης, θα αποτελεί παρελθόν για το κανάλι. Σε δεύτερο χρόνο θα διαμορφωθεί από τον Τζώνη Καλημέρη η βραδινή ψυχαγωγική ζώνη του σταθμού. Ο Νίκος Κοκλώνης, από τη στιγμή που έχει έρθει σε ρήξη με το Open, εργάζεται στη συνέχεια της συνεργασίας του με Μega, Star και Αlpha. O Κοκλώνης, όπως φημολογείται, επιθυμεί να επιστρέψει και τη νέα σεζόν στον Alpha, όχι μόνο ως παραγωγός εκπομπών άλλων παρουσιαστών αλλά και o ίδιος, με ένα δικό του σόου, το οποίο δεν θα είναι το «J2US».

maggira2764

Ο Alpha, όμως, δεν ενδιαφέρεται, όπως τονίζουν βασικά στελέχη του. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Κοκλώνης έχει ρίξει τα δίχτυα του στο Mega για να φέρει στη συχνότητά του ένα χορευτικό σόου. Η εκπομπή θα λέγεται «Dance Dance Dance» και είναι ένα τηλεοπτικό σόου χορού, που έχει παρουσιαστεί σε διάφορες χώρες. Στόχος της εκπομπής είναι να φέρει διάσημους και επαγγελματίες χορευτές για να αναπαραστήσουν γνωστές χορογραφίες από ταινίες, μουσικά βίντεο και άλλες δημοφιλείς παραστάσεις που έχουν μείνει στην ιστορία. Πάντως, ο Κοκλώνης παραμένει στον Alpha με τον έναν ή με τον άλλον τρόπο μέσω της παραγωγής της Κατερίνας Καινούργιου, στο Μega με την παραγωγή της Σίσσυς Χρηστίδου και στο Star με την αστυνομική – κωμική σειρά «IQ 160» με τους ΚαρύδηΚουρή.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ντόπα και κόκα από «σφίχτη» γκουρού! – Οι περιπέτειες με το νόμο του ιντερνετικού Mr Fitness

«Στα πράσα» πιάστηκε γνωστός ινσταγκράμερ, που εμφανίζεται ως «γκουρού»...

Εκτός από τη σύζυγο νάρκωνε και την κόρη του για να τη βιάσουν άνδρες

Σε κατάσταση σοκ οι Γάλλοι παρακολουθούν τις καταιγιστικές εξελίξεις...

Η κόρη της Ντενίση, Μαριτίνα, έβγαλε στη… φόρα τον σύντροφό της

Η κούκλα κόρη της Μιμής Ντενίση μεγάλωσε και είναι...

Η βίλα καταφύγιο του «Ιωσήφ» Κεϊτζ

Μπορεί για ενάμιση μήνα ο χολιγουντιανός σταρ Νίκολας Κέιτζ...

Φώτης Μεταξόπουλος: «Καλύτερα να μεγαλώσει ένα παιδί σε ίδρυμα παρά από ομόφυλα ζευγάρια»

Ο Φώτης Μεταξόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στο περιοδικό Λοιπόν....

Η Καινούργιου στο πλευρό του αγαπημένου της που ανοίγει μαγαζί στο Παγκράτι

Φουλ ερωτευμένη η Κατερίνα, έχει γίνει βράχος για τον...