Τετάρτη, 11 Σεπτεμβρίου, 2024

«Τι ψυχή θα παραδώσεις, μωρή;» σε δύο… δόσεις!

Αποκαλύπτονται σταδιακά οι ηθοποιοί που θα πλαισιώσουν τις τέσσερις...

Μελίνα Νικολαΐδη – Δημήτρης Φιντιρίκος: Κοινή απόδρασή στη Ρώμη

«Φουντώνει» ο έρωτας της Μελίνας Νικολαΐδη και του Δημήτρη...

Βίκυ Λέανδρος: Δεν της κόπηκε η όρεξη παρά το εξώδικο-βόμβα

Δεν φαίνεται να της... κόπηκε η όρεξη της Βίκυς...

Το σχέδιο Λιάγκα – Αντωνά για να μην τους τσακώσουν μαζί...

Από τους παπαράτσι δεν γλιτώνουν όσοι είναι στη Μύκονο,...

Μετά τις «βαριές» συναισθηματικά σειρές, ήρθε η ώρα να επανέλθουν οι κωμωδίες στην TV

Ραντεβού στη... γωνία «Αρχελάου 5» και ΕΡΤ, με την «Τζέλα Δελαφράγκα» των Ρέππα και Παπαθανασίου

Από το ζοφερό δράμα, επιτέλους, στην καλή κωμωδία! Φέτος η μικρή οθόνη θα έχει κωμικές σειρές για να… γελάσει το χειλάκι μας. Η επιστροφή στην κωμωδία έπειτα από χρόνια έχει ιδιαίτερη σημασία!

Αν και τα τελευταία χρόνια οι δραματικές σειρές έχουν τα πρωτεία στα προγράμματα των καναλιών, οι κωμωδίες αποτελούν ένα σπουδαίο κομμάτι στην ψυχαγωγία, γι’ αυτό οι τηλεοπτικοί σταθμοί αποφάσισαν να επενδύσουν στη χαρά τη νέα σεζόν 2024-2025, έπειτα από την… έμμεση απαίτηση των τηλεθεατών, οι οποίοι συνεχίζουν να επιβραβεύουν με τηλεθέαση χιλιοπαιγμένες κωμικές σειρές σε επανάληψη.

komodies080843
Λάμη και Κωνσταντίνου στην «Κατάρα της Τζέλας Δελαφράγκα»

Για να κάνουν στροφή στην κωμωδία τα κανάλια, όμως, σημαίνει ότι βρήκαν καλά κωμικά σενάρια. Ετσι η ΕΡΤ φέρνει από τον Σεπτέμβριο τη νέα καθημερινή, νεανική, κωμική σειρά «Αρχελάου 5». Πρόκειται για μια σύγχρονη ιστορία, που διαδραματίζεται στην πιο πολυσύχναστη και νεανική γειτονιά της Αθήνας, το Παγκράτι. Οι βασικοί χαρακτήρες, που είναι ένοικοι μιας πολυκατοικίας, κάποια στιγμή ανοίγουν ένα μπαράκι κάτω από τα σπίτια τους, στην Αρχελάου 5, και η ζωή τους αλλάζει ριζικά. Το μπαρ, παρά το γεγονός ότι θα μπει στο στόχαστρο πολλών, θα συνεχίσει να λειτουργεί αδιάκοπα και θα αλλάζει συνεχώς τη ζωή και την καθημερινότητα όλων. Στην σειρά παίζουν οι: Γιάννης Στάνκογλου, Εβελίνα Παπούλια, Νατάσσα Εξηνταβελώνη, Αλκηστις Ζιρώ, Γεράσιμος Γεννατάς, Δημήτρης Πιατάς.

komodies080841
Στα γυρίσματα της σειράς «Αρχελάου 5» της ΕΡΤ

Από την άλλη μεριά, στο Mega η νέα κωμική σειρά « Εχω παιδιά», σε σενάριο του Λάμπρου Φισφή, έρχεται το φθινόπωρο για να μας κάνει να ευθυμήσουμε. Η Σάρα και ο Μιχάλης «Εχουν παιδιά» και πλέον η ζωή τους ως ζευγάρι βρίσκεται σε… άλλη διάσταση. Η καθημερινότητά τους προσγειώνεται από το «ροζ συννεφάκι» σε μια ξεκαρδιστική «συνωμοσία», όπου η καθημερινή ρουτίνα γίνεται περιπέτεια. Μια ζωή γεμάτη απρόοπτα, εκρηκτικές καταστάσεις και πολύ γέλιο. Στη σειρά πρωταγωνιστούν οι: Ευγενία Σαμαρά, Βασίλης Μαυρογεωργίου, Αθηνά Οικονομάκου, Λάμπρος Φισφής, Μπέσσυ Μάλφα κ.ά.

komodies08084
Στα γυρίσματα της σειράς «Αρχελάου 5» της ΕΡΤ

Μια πολλά υποσχόμενη κωμωδία με τίτλο «VIΠ – Καλά γεράματα» έρχεται στο πρόγραμμα του ANT1 με πολλούς αγαπημένους ηθοποιούς. Η νέα σειρά θα μας μεταφέρει σε ένα γηροκομείο, του οποίου οι ένοικοι είναι ξεχωριστοί και κάπως εκκεντρικοί, ενώ η ιδιοκτήτρια είναι η Αννα Κουτσαφτίκη. Στο «VΙΠ – Καλά γεράματα» θα δούμε τους: Αλέξανδρο Χρυσανθόπουλο, Τάσο Χαλκιά, Μαρία Πετεβή, Σταύρο Τσουμάνη, Πάρι Θωμόπουλο, Κώστα Καζάκα, Δημήτρη Μαυρόπουλο, Λυδία Φωτοπούλου, Χριστίνα Τσάφου. Στον Alpha θα δούμε την «Κατάρα της Τζέλας Δελαφράγκα» του Θανάση Παπαθανασίου και του Μιχάλη Ρέππα.

Με ένα all star cast ηθοποιών, με υπέρλαμπρα ρούχα και φοβερό μακιγιάζ, θα απολαύσουμε τη στροφή της τηλεόρασης από το γκλάμουρους βλαχομπαρόκ… στην ελληνική ύπαιθρο και θα γελάσουμε με γαργαλιστικές ατάκες, τις οποίες όλοι έχουμε λατρέψει. Ανάμεσα σε δύο χωριά, την Ανω και την Κάτω Παπαριά, εξελίσσεται μία ιστορία αγάπης Ρωμαίου και Ιουλιέτας, ενώ από εκεί και πέρα… τίποτα δεν θα μείνει όρθιο!  Πρωταγωνιστούν οι ηθοποιοί: Αλέξανδρος Αντωνόπουλος, Γιάννης Απέργης, Σοφία Βογιατζάκη, Βάσω Γουλιελμάκη, Τζένη Διαγούπη, Tζόυς Ευείδη, Μάνος Ιωάννου, Κώστας Καζάκας, Αννα Κουρή, Καίτη Κωνσταντίνου, Νίκη Λάμη, Μαρία Λεκάκη, Αντώνης Λουδάρος, Ματθίλδη Μαγγίρα, Αντιγόνη Νάκα, Σπύρος Πούλης, Μιχάλης Ρέππας, Χρύσα Ρώπα, Μαριέλα Σαββίδου, Μαίρη Σαουσοπούλου, Πάνος Σταθακόπουλος, Δήμητρα Στογιάννη, Ελενα Χαραλαμπούδη, Χάρης Χιώτης.

komodies080842
Εβελίνα Παπούλια, Γεράσιμος Γεννατάς και Ναταλία Δραγούμη

Επίσης, στον Σκάι Θα δούμε τη σειρά «Ορκιστείτε παρακαλώ», διά χειρός Μάρκου Σεφερλή. Να θυμίσουμε ότι τον κεντρικό ήρωα στην πρώτη εκδοχή της σειράς τον είχε παίξει ο Γιάννης Μιχαλόπουλος, ενώ τώρα θα τον κρατήσει ο Μάρκος Σεφερλής. Η σειρά παρουσίαζε τις περιπέτειες ενός δικαστή με διάφορες ξεκαρδιστικές υποθέσεις που αναλάμβανε στην Ευελπίδων.

Τέλος, στο Star θα δούμε τον β’ κύκλο της αστυνομικής – κωμικής σειράς «IQ 160». Με πρωταγωνιστές δύο από τους πιο επιτυχημένους και δημοφιλείς ηθοποιούς της γενιάς τους, τη Σμαράγδα Καρύδη και τον Νίκο Κουρή, που έχουν αφήσει το προσωπικό τους αποτύπωμα με σπουδαίες ερμηνείες στην τηλεόραση, στο θέατρο και στον κινηματογράφο, το μυστήριο αλλά και το γέλιο στη σειρά εναλλάσσονται. Μαζί τους η Νέλλη Γκίνη.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στέλλα Μπεζαντάκου: Αγωγή της τραγουδίστριας στον «εισβολέα» αστυνομικό

Στα δικαστήρια αποφάσισε να... σύρει η Στέλλα Μπεζαντάκου τον...

Ούτε η Ελεωνόρα Ζουγανέλη δεν γλίτωσε από τον φακό των παπαράτσι στη Μύκονο!

Σιγά μη γλίτωνε από τους παπαράτσι και η Ελεωνόρα...

Χελωνονιντζάκι… δάγκωσε πορνοστάρ – Διάσωση με απρόοπτα

Ενα απίθανο περιστατικό συνέβη πριν από λίγες ημέρες με...

Μουρμούρα για την πρεμιέρα του «Ράδιο Αρβύλα»

Aρχισαν σιγά σιγά οι πρώτες συζητήσεις ανάμεσα στον ΑΝΤ1...

Αναστέναξε η νυχτερινή Θεσσαλονίκη από ανέμελους υπουργούς, βουλευτές και «γαλάζια» στελέχη

«Αναστέναξαν» η Partytura, το Shelter, το Οψοποιών Μαγγενείαι, Οι...

«Λύτρωση» Λύτρα από εισαγγελέα

Την παραπομπή του Απόστολου Λύτρα για την υπόθεση της...