Τετάρτη, 11 Σεπτεμβρίου, 2024

Κώστας Πολυδώρου: Νεκρός στο σπίτι του ο «Ρομπέν των τραπεζών»

Η ζωή κάνει κύκλους και οι «παραβατικοί» συνήθως ξαναγυρίζουν...

Φωνή ΑμεΑ με τη Χρονοπούλου – Πρωτοφανής καταγγελία μητέρας μη λεκτικού αυτιστικού...

Οργή και αγανάκτηση προκαλεί η συμπεριφορά αρχιμανδρίτη, ο οποίος...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου

ΚΡΙΟΣ: Από εσάς απαιτούνται ωριμότητα, ρεαλισμός και σχολαστικότητα στις...

«Τι ψυχή θα παραδώσεις, μωρή;» σε δύο… δόσεις!

Αποκαλύπτονται σταδιακά οι ηθοποιοί που θα πλαισιώσουν τις τέσσερις...

Οι εκπομπές που θα δώσουν «μάχη» για την τηλεθέαση με το «καλημέρα»

Οι «δοκιμασμένες» συνταγές, τα νέα πρόσωπα στα πάνελ και οι «σταθερές αξίες» των καναλιών

Θα πέσουν κορμιά στην αρένα της πρωινής ζώνης! Ακρως ανταγωνιστική θα είναι η πρωινή τηλεοπτική ζώνη τη σεζόν 2024-2025! Τα «brand names» των τηλεοπτικών σταθμών θα μπουν στο ρινγκ της τηλεθέασης με σκοπό να κόψουν πρώτοι το νήμα της θεαματικότητας. Οι βασικοί πρωταγωνιστές κάθε εκπομπής έχουν φροντίσει από νωρίς να κλείσουν κάθε εκκρεμότητα και να κάνουν το καλύτερο δυνατό προκειμένου να μπουν όλοι μαζί τη Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου στο πεδίο της μάχης.

Το «Πρωινό» στον ΑΝΤ1 με τον Γιώργο Λιάγκα θα ξεκινήσει πανέτοιμο στις 16 Σεπτεμβρίου με σκοπό να πάρει και φέτος την πρωτοκαθεδρία στους πίνακες τηλεθέασης της Nielsen. O Γιώργος Λιάγκας θα κρατήσει και φέτος τη δοκιμασμένη συνταγή του infotainment, αλλά και τους συνεργάτες του, που τον βοήθησαν να κρατήσουν όλοι μαζί ψηλά το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού και να κάνουν ικανοποιητικά νούμερα στην τηλεθέαση. Ετσι, στο πάνελ θα είναι και πάλι ο Τάσος Τεργιάκης, η Φωτεινή Πετρογιάννη, η Αρια Καλύβα και ο Βαγγέλης Περρής. Επίσης θα δούμε την Ελένη Βουλγαράκη σε lifestyle θέματα και σε θέματα που αφορούν τον καλλιτεχνικό κόσμο. Στην κουζίνα του «Πρωινού» ο καταξιωμένος σεφ Αλέξανδρος Παπανδρέου επιστρέφει με φρέσκες ιδέες, αλλά και κλασικές συνταγές ενώ στην ομάδα του «Πρωινού» εισβάλλει τη νέα σεζόν και η Αφροδίτη Γραμμέλη.

tv12084
Γιώργος Λιάγκας

H επικαιρότητα

Ψηλά στην τηλεθέαση θέλει να συνεχίσει να βρίσκεται και αυτή τη σεζόν η εκπομπή «Happy day» με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή στον Alpha. Το πάνελ μένει ίδιο και έτσι θα δούμε ξανά στο πλευρό της παρουσιάστριας την Τίνα Μεσσαροπούλου, τον Δημήτρη Παπανώτα και τον Κώστα Φραγκολιά. Ο Δήμος Βερύκιος θα συνεχίσει να αναλύει με τον δικό του μοναδικό τρόπο όλες τις πολιτικές, οικονομικές και κοινωνικές εξελίξεις της επικαιρότητας, ο Γιώργος Σατσίδης θα μας μεταφέρει ξανά τα πιο hot νέα από το Hollywood, η Ολγα Λαφαζάνη θα συναντήσει ακόμη μια χρονιά πολυσυζητημένα πρόσωπα, ενώ, τέλος, ο Λευτέρης Μητσόπουλος θα μας προσφέρει άφθονο γέλιο, παρουσιάζοντας τα πιο αστεία και περίεργα βίντεο που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο.

tv120842
Σταματίνα Τσιμτσιλή

Αλλη μία χρονιά συνεχίζει η Κατερίνα Καινούργιου με την εκπομπή «Super Κατερίνα» στον Alpha και μαζί της θα είναι και πάλι ο Γρηγόρης Γκουντάρας, ο Γιάννης Πουλόπουλος, ο Στέφανος Κωνσταντινίδης και η Κατερίνα Παπακωστοπούλου. Στην κουζίνα παραμένει ο σεφ Πέτρος Συρίγος.

tv120843
Ελένη Χατζίδου

Το αγαπημένο δίδυμο στη μικρή οθόνη και στη ζωή Ελένη Χατζίδου και Ετεοκλής Παύλου ανανέωσε ακόμη μία χρονιά τη συνεργασία του με το Star και θα μας προσφέρει ξανά πρωινό στις 16/9 μέσα από το «Breakfast@Star». Στο πλευρό της Ελένης και του Ετεοκλή τη νέα σεζόν θα βρίσκονται ξανά η Μαίρη Αργυριάδου, η Λιλή Πυράκη και ο Κωνσταντίνος Ντάφλος, ενώ σταθερή αξία αποτελεί για την εκπομπή η Αση Μπήλιου, που θα αναλύει τις αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας και όχι μόνο. Παρελθόν από την εκπομπή αποτελεί ο σεφ Σταύρος Βαρθαλίτης, του οποίου η θέση θα καλυφθεί σύντομα, πιθανότατα από σεφ του «MasterChef».

Στην ΕΡΤ θα μας κρατούν συντροφιά ξανά η Τζένη Μελιτά και ο Φώτης Σεργουλόπουλος με την εκπομπή «Πρωίαν σε είδον», μια και ανανέωσαν ξανά τη συνεργασία τους με το κανάλι.

tv120845
Τζένη Μελιτά και Φώτης Σεργουλόπουλος

Στο Mega αυτή τη χρονιά θα έχουμε τη Φαίη Σκορδά. Συγκεκριμένα, η αγαπητή παρουσιάστρια επιστρέφει στο κανάλι έπειτα από 11 χρόνια με την πρωινή καθημερινή εκπομπή «Buongiorno». Στο πάνελ της θα δούμε τον Δημήτρη Ουγγαρέζο, και μάλιστα με ενεργό ρόλο, αλλά και τη Νάνσυ Νικολαΐδου. Ο τρίτος της παρέας θα είναι ο Ανδρέας Μικρούτσικος, ενώ η Σκορδά ψάχνει και μια γυναίκα δημοσιογράφο για να κρατήσει το ενημερωτικό κομμάτι της εκπομπής.

tv120841
Φαίη Σκορδά

Τη σκυτάλη από τη Φαίη θα παίρνει η Δανάη Μπάρκα με το μαγκαζίνο «Πάμε Δανάη!». Στο πάνελ θα δούμε για πρώτη φορά τη δημοσιογράφο Μαρία Ενεζλη, που παίρνει τη θέση της Δέσποινας Καμπούρη, ενώ θα προστεθεί και ο Βαγγέλης Χαρισόπουλος, ο οποίος αφήνει το Star. Ο Αρης Καβατζίκης παραμένει κανονικά στο πλάι της Δανάης Μπάρκα.

Στον Σκάι με τον έως τώρα προγραμματισμό του καναλιού οι πρωινές εκπομπές της νέας τηλεοπτικής σεζόν αρχίζουν από τις 5 το πρωί! Την πρώτη καλημέρα, συγκεκριμένα, μας τη λένε στις 05.00 ο Ακης Παυλόπουλος και η Μάρω Καρούση με την εκπομπή «Πρώτη εικόνα», με τους παρουσιαστές να «ξεφυλλίζουν» την ατζέντα της ημέρας που αρχίζει. Στις 06.00 ακολουθεί η εκπομπή «Σήμερα» με τον Δημήτρη Οικονόμου και τον Ακη Παυλόπουλο, οι οποίοι σχολιάζουν τα πρόσωπα που πρωταγωνιστούν στην επικαιρότητα.

Τη σκυτάλη παίρνουν οι «Αταίριαστοι» στις 09.40, με τον Γιάννη Ντσούνο και τον Χρήστο Κούτρα να ξεδιπλώσουν όλες τις πτυχές των γεγονότων με την ιδιαίτερη ματιά τους. Η πρωινή ζώνη κλείνει στις 11.40 με τη νέα εκπομπή «Live you», με παρουσιαστές τη Μαρία Αναστασοπούλου και τον Αρη Πορτοσάλτε. Το νέο αυτό δίδυμο θα συνομιλεί ζωντανά με τους τηλεθεατές και θα αναζητεί καθημερινά λύσεις και απαντήσεις σε σοβαρά θέματα.

{{-PCOUNT-}}16{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στέλλα Μπεζαντάκου: Αγωγή της τραγουδίστριας στον «εισβολέα» αστυνομικό

Στα δικαστήρια αποφάσισε να... σύρει η Στέλλα Μπεζαντάκου τον...

Ούτε η Ελεωνόρα Ζουγανέλη δεν γλίτωσε από τον φακό των παπαράτσι στη Μύκονο!

Σιγά μη γλίτωνε από τους παπαράτσι και η Ελεωνόρα...

Χελωνονιντζάκι… δάγκωσε πορνοστάρ – Διάσωση με απρόοπτα

Ενα απίθανο περιστατικό συνέβη πριν από λίγες ημέρες με...

Μουρμούρα για την πρεμιέρα του «Ράδιο Αρβύλα»

Aρχισαν σιγά σιγά οι πρώτες συζητήσεις ανάμεσα στον ΑΝΤ1...

Αναστέναξε η νυχτερινή Θεσσαλονίκη από ανέμελους υπουργούς, βουλευτές και «γαλάζια» στελέχη

«Αναστέναξαν» η Partytura, το Shelter, το Οψοποιών Μαγγενείαι, Οι...

Tiktoker έγινε καλόγρια! – Από «Helen Mazlou» με χιλιάδες fans, δούλη του Θεού ως μοναχή Υπομονή

Την καριέρα της στα... εγκόσμια και στο TikTok εγκατέλειψε...