Κυριακή, 11 Μαΐου, 2025

Παπαδάκης σε νέες… περιπέτειες

Ο Γιώργος Παπαδάκης μπορεί να κουνάει οσονούπω το μαντίλι...

Η Χριστίνα Μπόμπα αποκαλύπτει: «Μου πήρε ένα χρόνο να αισθανθώ ξανά σεξουαλικό...

Στο νέο επεισόδιο του podcast της BeWell, η Χριστίνα...

Τάμτα και Lila super ηρωίδες

Λίγο μετά το επιτυχημένο live της στο Λονδίνο και...

Βαφτίσια με… γκολ

Νονός έγινε ο Κώστας Γιαννούλης, πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής, αδερφός...

«Η κατάρα της Τζέλας Δελαφράγκα»: Πρεμιέρα Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου στις 21:00 με διπλό χορταστικό επεισόδιο

Τι λένε οι πρωταγωνιστές

«Η κατάρα της Τζέλας Δελαφράγκα». Πρεμιέρα την Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2024 στις 21:00 με διπλό, χορταστικό επεισόδιο και ετοιμάσου για πολύ γέλιο! Η σειρά των σειρών που φέρει τις υπογραφές του επιτυχημένου διδύμου Θανάση ΠαπαθανασίουΜιχάλη Ρέππα έρχεται στις οθόνες μας για να προσφέρει άφθονο γέλιο! Η κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» βρέθηκε στα γυρίσματα της σπαρταριστής κωμωδίας και οι πρωταγωνιστές μίλησαν για τη σειρά και το ρόλο τους.

Ας δούμε τι είπαν:

Μιχάλης Ρέππας: «Η σειρά είναι μια παρωδία των κυριότερων θεματικών των σίριαλ που αρέσουν στον κόσμο και κάνουν πάρα πολύ μεγάλη επιτυχία τα τελευταία χρόνια αλλά και τα παλαιότερα χρόνια. Για να σας δώσω να καταλάβετε Η Τζόυς κι εγώ είμαστε ρομά, πως ήταν τότε οι «Ψίθυροι καρδιάς» με την Ερατώ, η δικιά μας κόρη λέγεται Σαλώμη και την κάνει η Έλενα Χαραλαμπούδη».

Τζόυς Ευείδη: «Με τον Θανάση και τον Μιχάλη γνωριζόμαστε πολλά χρόνια είναι πια οικογένεια για μένα. Νομίζω έχουμε αμοιβαία εκτίμηση. Ξέρω τον τρόπο που θέλουν να δουλεύουν ξέρω το χιούμορ και τη γραφή τους ως εκ τούτου δε βασανίζομαι»

Θάνος Μπίρκος: «Είναι μια αμιγώς καθαρή κωμωδία Ρέππα-Παπαθανασίου και είμαι πάρα πολύ χαρούμενος. Θα γελάσουμε, θα χορέψουμε, κάποιοι θα ερωτευτούνε πολύ άσχημα και πολύ σφοδρά. Χαίρομαι πάρα πολύ που είμαι σε αυτή τη δουλειά».

Ίρις Πανταζάρα: «Είμαι η αδελφή Κατσιμίχα. Όλες οι αδελφές έχουν όνομα κάποιου μουσικού διδύμου, κάποιου συγγραφικού διδύμου».

Τζένη Διαγούπη: «Καλώς ήλθατε στο μοναστήρι μας. Είναι μια πολύ ευτυχισμένη στιγμή για μένα, έχω ξανασυνεργαστεί με τον Μιχάλη και τον Θανάση στο θέατρο, οπότε όταν ήρθε η πρόταση να κάνω την ηγουμένη Κατσάμπα ήμουν πάρα πολύ χαρούμενη και πιστεύω ότι θα έχουμε πολύ καλή ανταπόκριση από το κοινό».

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Χρόνια πολλά» του Μάτσα στην Κεφαλογιάννη με αγωγή για το «χρυσό» φιλέτο των παιδιών τους

Ενα ανέντιμο «δώρο», σε... συσκευασία αγωγής, επεφύλασσε, όπως αποκαλύπτει...

Ο Παύλος Βαρδινογιάννης με νέο έρωτα!

Σχεδόν οκτώ χρόνια μετά το -κάθε άλλο παρά «βελούδινο»-...

Γνωστός τραγουδιστής βίαζε καμαριέρες με συνεργό τη σύζυγό του

Η αγωγή, με την οποία οι γυναίκες διεκδικούν από τον τραγουδιστή αποζημίωση πάνω από 44.000.000 ευρώ,

«Arrivederci» από Βουλγαράκη σε Λιάγκα για χάρη του έρωτα

Ετοιμη να πει «Arrivederci» όχι μόνο στον Γιώργο Λιάγκα...

Πώς πρώην υπουργός έπιασε τον Μάη με σύζυγο και ερωμένη

Μια ιδιαίτερη Πρωτομαγιά αποφάσισε να κάνει ο αμετανόητος πρώην...

Ο μεγαλοδικηγόρος των Αθηνών συχνά «εκτροχιάζεται» και ξεσπάει τα νεύρα του στις συντρόφους του

Είναι κοινό μυστικό στον δικηγορικό κόσμο (το σούσουρο και...

Αγνώριστη η Ασπασία Μηλιαράκη – Δείτε πώς είναι σήμερα η ηθοποιός

Η Ασπασία Μηλιαράκη έπαιξε σε αρκετές σειρές πριν μια...
spot_img