Πέμπτη, 8 Μαΐου, 2025

Στην τελική ευθεία Παπαρίζου – Μαυρίδης για το ξεκαθάρισμα της μεζονέτας στη...

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Το Πρωινό», η...

Μιχάλης Χατζηγιάννης: «Μου προκάλεσε απογοήτευση, απαξίωση και αποστροφή»

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης με αφορμή την παρουσίαση και απονομή...

«Πολλά Τραγούδια Ακόμα» από τον Γιώργο Θεοφάνους

Ο καταξιωμένος συνθέτης Γιώργος Θεοφάνους παρουσιάζει σε όλη την...

Νίκη Λάμη: «Με επηρέασε ο χαμός της Καίτης Κωνσταντίνου, δεν μπορώ να...

Η Νίκη Λάμη καλεσμένη της εκπομπής «Στούντιο 4» αναφέρθηκε...

«Άγιος έρωτας»: Ο Παύλος κάνει τα πάντα για να χωρίσει την κόρη του από τον Αργύρη

Ο πατήρ Νικόλαος επισκέπτεται τη μητέρα του

Όσα θα δούμε στο αποψινό διπλό επεισόδιο της σειράς «Άγιος έρωτας».

Ο Παύλος παίρνει δραστικά μέτρα προκειμένου να κρατήσει μακριά τον Αργύρη από τη Χλόη μια και καλή, ενώ η Θάλεια προσλαμβάνει έναν ντέτεκτιβ θέλοντας να ανακαλύψει τον λόγο που ο σύζυγός της καθυστερεί να επιστρέψει σπίτι τα βράδια. Στο σπίτι των Βαρελάδων, η Ειρήνη, αποκαλύπτει στον αδελφό της, Χάρη, τη σχέση του πατέρα τους με την υπηρέτρια τους Σμαρώ!

Παράλληλα ο πατήρ Νικόλαος που προσπαθεί να ανακαλύψει τι μυστικά κρύβουν οι «σημαντικοί» άντρες της κωμόπολης, μπαίνει στο στόχαστρο της διευθύντριας του σχολείου, που καλείται να συλλέξει πληροφορίες για αυτόν. Ταυτόχρονα ο ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου Ζευς, και άσπονδος εχθρός του Παύλου, ο Κυριάκος Παυλίδης επιστρέφει στη Στέρνα και θα ταράξει κι άλλο τα ήδη ταραγμένα νερά της μικρής πόλης.

Ο Κυριάκος ανακοινώνει σε όλους πως έχει επιστρέψει οριστικά στη Στέρνα και μάλιστα επιθυμεί να αναλάβει την προεδρία της κοινότητας. Αυτή του η απόφαση θα προκαλέσει, όμως, αντιδράσεις. Το μίσος του Μαρκόπουλου για τον Αργύρη δε φαίνεται να κοπάζει. Είναι διατεθειμένος να κάνει τα πάντα για να τον κρατήσει μακριά απ’ την κόρη του και να δείξει το πιο σκληρό του πρόσωπο.

Η Χλόη, δε θα μείνει με σταυρωμένα χέρια. Θα βρει μια πρόφαση για να φύγει απ’ το σχολείο για να πάει να τον συναντήσει στο κρατητήριο, κάτι που δε θα μείνει κρυφό για πολύ. Η Σοφία, τέλος, προφασίζεται ότι είναι αδιάθετη και ζητάει από τον Χάρη να αναβάλλουν το ραντεβού τους με τον φωτογράφο του γάμου τους. Λίγο μετά, η Σοφία θα κάνει μια επικίνδυνη επίσκεψη σε ένα από τα δωμάτια του ξενοδοχείου Ζευς! Ο Παύλος με τη Χριστίνα βρίσκονται κρυφά στην ερωτική τους φωλιά. Όμως, δεν είναι μόνοι τους.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η «ωραία των Αθηνών» ταξίδεψε στο χθες!

Αρωμα από το ελληνικό «The crown» είχε η εκδήλωση...

Πόπη Λάζου: Δείτε πώς είναι σήμερα η μοιραία γυναίκα του ελληνικού κινηματογράφου

Η Πόπη Λάζου υπήρξε η μοιραία γυναίκα του ελληνικού...

Τα πήρε όλα κι… έφυγε η Αθηνά Πολίτη

Από το Eliott Music House, στο θέατρο Παλλάς. H...

Η δήλωση του Ανδρέα Μικρούτσικου για το πρόωρο τέλος του «Πάμε Δανάη»

Η κάμερα της εκπομπής «Πρωινό ΣουΣου» συνάντησε τον Ανδρέα...

Βάσω Λασκαράκη: Δείτε τη να διασκεδάζει με τους γονείς της μερικά χρόνια πριν

Πρόσφατα η Βάσω Λασκαράκη σε συνέντευξή της αναφέρθηκε στους...

Η κομψή κυρία είναι μητέρα Ελληνίδας πρωταγωνίστριας

Η κομψή κυρία της φωτογραφίας είναι μητέρα Ελληνίδας ηθοποιού. Πρόσφατα είχε τα γενέθλιά της και η κόρη της ήθελε ν
spot_img