Πέμπτη, 10 Οκτωβρίου, 2024

Ο Πάνος Μουζουράκης αποκαλύπτει ποιος θα είναι ο τραγουδιστής που θα βαφτίσει...

Ο Πάνος Μουζουράκης παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Πρωίαν...

Κατερίνα Γερονικολού: «Δεν με ενδιαφέρει η πρόταση κάποιας εκπομπής»

Με αφορμή την συμμετοχή της στην παράσταση «Η ληστεία της...

Τα αγόρια που έχουν μεγαλύτερα αδέλφια έχουν περισσότερες πιθανότητες να γίνουν ομοφυλόφιλοι

Ο άνδρας που έχει μεγαλύτερα αδέλφια, είτε αδελφές είτε...

Η παράσταση-αφιέρωμα στην αξέχαστη Βίκυ Μοσχολιού

Η μυθιστορηματική ζωή της αξέχαστης Βίκυς Μοσχολιού, που σφράγισε...

Μπορεί η Μαρία Κίτσου να αποθεώθηκε για την ερμηνεία της στον ρόλο της Πανδώρας, αλλά βρέθηκε στο στόχαστρο για τα… κιλά της

Ο «Τιμωρός»... τιμώρησε το prequel του ΑΝΤ1 στα νούμερα τηλεθέασης

Δεν κέρδισε τη «μάχη» της Nielsen η πρεμιέρα του πολυσυζητημένου prequel της τηλεοπτικής «Μάγισσας» του ΑΝΤ1. Ωστόσο, η Μαρία Κίτσου ως «Πανδώρα» βρέθηκε στην κορυφή των trends του X (πρώην twitter), συγκεντρώνοντας αποθεωτικά σχόλια για την ερμηνεία της. Παράλληλα, η ηθοποιός βρέθηκε και στο στόχαστρο μερίδας χρηστών της πλατφόρμας με αφορμή τα παραπανίσια κιλά της.

kitsou091041
Η Μαρία Κίτσου με τη Γιούλικα Σκαφιδά

«Θέλω να απεμπλακώ από τον ρόλο της “Ελένης Σταμίρη” από τις “Aγριες Μέλισσες”» είχε δηλώσει πριν από μερικούς μήνες η Μαρία Κίτσου και φαίνεται ότι το κατάφερε από το πρώτο κιόλας επεισόδιο της «Φλεγόμενης καρδιάς», όπως είναι ο υπότιτλος του νέου κύκλου της επικής σειράς των Μελίνας Τσαμπάνη και Πέτρου Καλκόβαλη, που σκηνοθετεί ο Λευτέρης Χαρίτος. Υποδυόμενη την Πανδώρα, μια επιβλητική, αινιγματική και σκιώδη παρουσία, η Μαρία Κίτσου έκανε το τηλεοπτικό κοινό να υποκλιθεί ξανά στο ταλέντο της.

kitsou09104
Μελέτης Ηλίας

Παρ’ όλα αυτά, ενώ το fan club της εκφράστηκε με τα καλύτερα λόγια για την τηλεοπτική επιστροφή της, δεν συνέβη το ίδιο και με κάποιους χρήστες του Χ οι οποίοι αποφάσισαν να ασχοληθούν με την εξωτερική εμφάνιση της ηθοποιού. Οπως φάνηκε από σχόλια που αναρτήθηκαν, ήταν αρκετοί και εκείνοι που περίμεναν την πρεμιέρα του prequel της «Μάγισσας» για να βγάλουν… χολή, όχι φυσικά για την ερμηνεία της πρωταγωνίστριας, αλλά για το βάρος που έχει πάρει. «Η Μαρία Κίτσου είναι σαν να έφαγε όλη την… Πάργα» σχολίασε μια τηλεθεάτρια. «Σε φαγανή καρδιά φέρνει, όχι σε φλεγόμενη» έγραψε άλλος.

Παρ’ όλα αυτά οι fans της ηθοποιού την υπερασπίστηκαν σθεναρά ενάντια στο body shaming. «Η Μαρία Κίτσου ως Πανδώρα θα είναι η… μπιτσάρα της καρδιάς μου φέτος. Πολύ δυνατό το comeback της στην τηλεόραση. Τα σχόλια για τα κιλά της εμετικά και προσβλητικά. Δεν ξέρετε γιατί πήρε ή έχασε κιλά κάθε άνθρωπος. Μπορεί να είναι θέμα υγείας. Ντροπή» την αποθέωσε κάποια. «Η κάθε Κίτσου, άμα γουστάρει, μπορεί να ξαναγίνει Νάρα (όχι ότι τα κιλά είναι προϋπόθεση). Εσείς οι υπεργκόμενες που κράζετε κάποιον για την εμφάνισή του δημόσια, σε μια εποχή που το bullying βασιλεύει, θα γίνετε ποτέ άνθρωποι;» εκφράστηκε υπέρ της άλλη τηλεθεάτρια.

kitsou091042

Από την πλευρά της η Μαρία Κίτσου δήλωσε χθες στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1: «Με λυπούν η ανθρωποφαγία και η κακία που υπάρχει στα social media». Οσο για την τηλεθέαση της «Φλεγόμενης καρδιάς», δεν έπιασε… κόκκινο. Το τηλεοπτικό κοινό υποδέχτηκε με επιφύλαξη το prequel της «Μάγισσας», κάτι που αποτυπώθηκε και στους πίνακες της Nielsen, με τη σειρά να κάνει πρεμιέρα με 12,5% στο δυναμικό κοινό και 13% στο γενικό σύνολο, και τον «Τιμωρό» του Alpha να κρατά την πρωτιά με 17,3% και 16,2% αντίστοιχα.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

O Παύλος Γερουλάνος «φύλακας άγγελος» της Σούλης Σαμπάχ!

Μπορεί ο Παύλος Γερουλάνος ως υποψήφιος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ...

Ο Πλούταρχος πάει στα δικαστήρια 47χρονη θαυμάστρια που είναι εμμονικά «άρρωστη» μαζί του

Στη Δικαιοσύνη αναγκάστηκε να προσφύγει ο Γιάννης Πλούταρχος για...

Ο εφοπλιστής δρ Γιάννης Κούστας και η σύζυγός του υποδέχτηκαν τον μικρό JJC!

«Welcome, JJC» έγραψαν στον προσωπικό τους λογαριασμό στο Instagram...

Τσιμτσιλή για Σεργουλόπουλο: «Έχεις πικράνει κόσμο αλλά επειδή πέρασαν 20 χρόνια δεν μετράει;»

Στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή σχολίασαν την συνέντευξη που...

Λύτρας και Παπαδοπούλου μιλούν πλέον ανοιχτά για τον έρωτά τους

Καινούργια αρχή στο πλευρό της νέας αγαπημένης του, μεσίτριας...

Οι followers αποθέωσαν τη 16χρονη κόρη του Ρουβά και της Ζυγούλη στα social media

Πληθώρα κολακευτικών σχολίων στο πρόσωπό της συγκέντρωσε η Αναστασία...