Σάββατο, 19 Οκτωβρίου, 2024

Μπορεί να βρισκόμαστε στην αρχή της σεζόν, αλλά ήδη τα κανάλια…...

Ενας μήνας πέρασε από την επίσημη έναρξη των τηλεοπτικής...

Μίνως Μάτσας: Από την οικογένεια με την Όλγα Κεφαλογιάννη, στις δημόσιες ερωτικές...

Η είδηση ότι η Ολγα Κεφαλογιάννη και ο Μίνως...

Θανάσης Κουρλαμπάς: «Για μένα είναι αυτονόητο ένας γονιός να αναγνωρίζει μια κλίση...

Ο Θανάσης Κουρλαμπάς, ο κοσμοπολίτης ξενοδόχος του «Άγιου έρωτα»...

«Kitchen Lab»: Τα πιο νόστιμα πιάτα που έχετε δοκιμάσει!

Ο Άκης Πετρετζίκης σήμερα Σάββατο 19 Οκτωβρίου παραδίδει ένα...

Μπορεί να βρισκόμαστε στην αρχή της σεζόν, αλλά ήδη τα κανάλια… τραβάνε τα μαλλιά τους για κάποια projects

H καλή μέρα από τα νούμερα φαίνεται

Ενας μήνας πέρασε από την επίσημη έναρξη των τηλεοπτικής σεζόν και η μάχη της τηλεθέασης έχει σχεδόν κριθεί για πολλές εκπομπές, ριάλιτι και σειρές. Βέβαια, η μάχη της τηλεθέασης είναι μαραθώνιος και όχι αγώνας ταχύτητας, αλλά, κακά τα ψέματα, κάποια προγράμματα των καναλιών δεν τραβάνε όπως αυτά περίμεναν να τσουλήσουν, δεδομένων και των ονομάτων που ηγούνται σε αυτά, που είναι «brand» μετοχές, αλλά και της οικονομικής επένδυσης που έχει γίνει.

Στην πρωινή ζώνη η Κατερίνα Καινούργιου από τον Alpha δεν είναι η περσινή Κατερίνα. Αν και λαμβάνει ένα απίθανο lead in από το «Happy Day» και τη Σταματίνα Τσιμιτσιλή, δεν ακολουθεί τα βήματα της πρώτης. Μια φιγουράρει στην τρίτη θέση με 11,7 % στο δυναμικό κοινό και φτάνει στο γενικό σύνολο στο 9,6% και μια σκαρφαλώνει και στη δεύτερη θέση, αφήνοντας πίσω τον Γιώργο Λιάγκα που αυτό το διάστημα βρίσκεται σε δυσμένεια μετά το μεγάλο λάθος που έκανε με τον τρόπο κάλυψης του θανάτου του Τζορτζ Μπάλντοκ. Κερδισμένη μέχρι στιγμής στα πρωινάδικα φαίνεται να είναι η Φαίη Σκορδά, που χτυπά πρωτιές.

noumera181045
Κατερίνα Καινούργιου

Ο Γιώργος Παπαδάκης με το «Καλημέρα, Ελλάδα» στον ΑΝΤ1 περιμένει την αλλαγή της θερινής ώρας για να βρεθεί πάλι εκεί που του αξίζει. Η τηλεθέαση φέτος τού κάνει παιχνίδια. Αλλοτε αγγίζει το 7,2% στο δυναμικό κοινό και 11,8% στο σύνολο και άλλοτε έχει 11,7% στο δυναμικό κοινό και 11,8% στο σύνολο. Από την αρχή της τηλεοπτικής σεζόν ο Γιώργος Παπαδάκης φιγουράρει στην τρίτη θέση. Αλλά ο παλιός είναι αλλιώς και ξέρει πώς να καλύψει τα μέτρα που χάθηκαν.

Kακές επιδόσεις

Κερδισμένοι στην πρωινή μονομαχία, η Σταματίνα Τσιμιτσιλή στον Alpha και το δίδυμο Ανθή Βούλγαρη και Ιορδάνης Χασαπόπουλος στο Mega. Το «Πάμε Δανάη!» με τις συνεχόμενες χαμηλές πτήσεις δεν βοηθάει το Μega να ανεβάσει τη μεσημεριανή ζώνη σε ποσοστά τηλεθέασης. Με με 8,7% στο δυναμικό και 9,2% στο σύνολο, η… τσαχπίνα Δανάη Μπάρκα γράφει κακές επιδόσεις στο τηλεβαρόμετρο. Η κατάρα της ζώνης αυτής είναι μεγάλη. Κάτι που δικαιώνει και τα άσχημα νούμερα πέρυσι της Ελένης Μενεγάκη. Εκτός κι αν το «Πάμε Δανάη!» κάνει την ανατροπή με πολλή δουλειά, απέναντι σε πολύ επιτυχημένα τηλεπαιχνίδια.

noumera181043
Δανάη Μπάρκα

Ο Μάρκος Σεφερλής στον Σκάι με το «Η μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα από τη δική σου» φαίνεται πως δεν προχωράει με το 7,6% στο δυναμικό και 8,7% στο γενικό σύνολο και ίσως δεν βγάλει τη χρονιά. Μία από τα ίδια και το «Shopping Star» της ωραίας Ηλιάνας Παπαγεωργίου, που οι καλές εποχές των διψήφιων ποσοστών ανήκουν πλέον στο παρελθόν. Με 7,2 % στο δυναμικό κοινό και στο γενικό σύνολο 8,8% απογοητεύει και αυτούς που είχαν παλέψει για εκείνη στο κανάλι της Κάτω Κηφισιάς, στελέχη σοβαρά, που πίστευαν στο γκελ της.

noumera181041
Η Καραβάτου με τους κριτές του «My Style Rocks»

Τεράστια αποτυχία για την τηλεόραση του Σκάι είναι και η απογευματινή του ζώνη, με το «My Style Rocks» να πιάνει το 5,4% στο δυναμικό κοινό και στο γενικό σύνολο μόλις 6,7%! Η Κατερίνα Καραβάτου κάνει ό,τι μπορεί, αλλά ένας κούκος δεν φέρνει την άνοιξη. Απελπισία έχει πιάσει και τον Χρήστο Φερεντίνο με το τηλεπαιχνίδι «Still Standing», όπου το κοντέρ δείχνει 4,9% στο δυναμικό και στο γενικό σύνολο 6%! Κάτι μας λέει ότι τον Ιανουάριο θα τον φάει τον Χρήστο η καταπακτή… Από την άλλη μεριά, και το «Survivor» δεν είναι αυτό που κάποτε ήταν. Με 7,6% στο δυναμικό κοινό και στο γενικό σύνολο 9,2% έχει χάσει τη δυναμική του! Ξεχείλωσε το προϊόν και ούτε τα πρωινάδικα δεν ασχολούνται με τους παίκτες που παίρνουν μέρος.

noumera181044
Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Κλείνει… πόρτες

Ο κόσμος βαρέθηκε και τη ζούγκλα και την ίντριγκα. Μεγάλη απογοήτευση και αποτυχία είναι και η βουκολική «Φάρμα» του Star. Το πρόγραμμα δεν παίρνει με τίποτα τα πάνω του, παρά τις φιλότιμες προσπάθειες του Λεωνίδα Κουτσόπουλου. Το αγροτικό ριάλιτι έφτασε μόλις το 6,3% στο δυναμικό κοινό και το 6,7% στο γενικό σύνολο. Μάλλον θα κλείσει οριστικά τις πόρτες της το 2025!

noumera18104
Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος στη «Φάρμα»

Στον ANT1 η σειρά εποχής «Μάγισσα – Φλεγόμενη καρδιά» θεωρείται ήδη μαύρο πρόβατο στο prime time και πολλοί τη συγκρίνουν με τον πρώτο κύκλο. Κι εδώ αναφερόμαστε σε μία πανάκριβη παραγωγή στην οποία είχε επενδύσει το κανάλι πάρα πολλά, αλλά τα πρώτα νούμερα τηλεθέασης όπως και τα πρώτα αποτελέσματα απογοητεύουν ακόμα και στην κριτική.

noumera181042
Η Γιούλικα Σκαφιδά στη «Μάγισσα»

Η τηλεθέαση έφτασε το 9,6% στο δυναμικό κοινό και το 9,8% στο γενικό σύνολο. Χρειάζεται όμως να της δώσουμε χρόνο μόνο και μόνο για το λαμπερό καστ των ηθοποιών της. Επίσης, από το κακό στο χειρότερο πάει και η νέα σειρά του Αντρέα Γεωργίου και της Βάνας Δημητρίου «Ταμπού» στο Mega, από τα λίγα προγράμματα του καναλιού στην prime time ζώνη που δεν προχωράει. Με 6,9% στο δυναμικό κοινό και 11% στο γενικό σύνολο δεν θα βγάλει τη σεζόν, λένε πολλοί, κι ας κόστισε χρυσάφι.

{{-PCOUNT-}}16{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τζούλια Αλεξανδράτου: Call girl στα φανερά η πρώην πορνοστάρ!

Επιστροφή της Τζούλιας Αλεξανδράτου στη βιομηχανία του σεξ, όχι...

«Λουκέτο» στην Αρχελάου 5

Αυτό το τηλεοπτικό μπαρ στην Αρχελάου 5 θα κλείσει...

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος παντρεύτηκε τον σύντροφό του

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος και ο σύντροφός του παντρεύτηκαν στο...

Πατέλης σε gay όρκους αγάπης No2

Ζήλεψε τη δόξα του Στέφανου Κασσελάκη ο Αλέξης Πατέλης...

«Σύννεφο» η… αυτοϊκανοποίηση στο «GNTM»

Η αυτοϊκανοποίηση πήγαινε... σύννεφο στο «GNTM 2». Αυτή την...

Θ. Μαυρομμάτης: Για party του χωρίς την… «Κασσάνδρα»

To Αγρίνιο στις 4 Οκτωβρίου χτυπιόταν από την «Κασσάνδρα»...

Ζευγάρια και σόλο εμφανίσεις στο θέατρο Αργώ!

Ζευγάρια και solo παρουσίες της showbiz σε θεατρική πρεμιέρα....