Τρίτη, 22 Οκτωβρίου, 2024

«Ο Γιατρός»: Βλέποντας την Κέλλυ και τον Γρηγόρη να έχουν έρθει κοντά,...

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο Γιατρός».Βλέποντας την Κέλλυ...

Νίνα Λοτσάρη: «Τρώω ό,τι θέλω απλά τρώω λίγο»

Η Νίνα Λοτσάρη παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής...

Θοδωρής Μαραντίνης: «Γιατί στο γάμο έχεις συνεπιμέλεια και ξαφνικά με το που...

Ο Θοδωρής Μαραντίνης παραχώρησε μια συνέντευξη σε διαδικτυακή εκπομπή...

6.000 αποβολές για τα κινητά!

Η αποβολή πάει... σύννεφο για τους μαθητές που δεν...

«Διάφανη αγάπη»: Η συνέχεια θα είναι συντριπτική

Η κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» βρέθηκε στα γυρίσματα της αισθηματικής σειράς μυστηρίου του Alpha, «Διάφανη αγάπη» και οι πρωταγωνιστές μίλησαν στη δημοσιογράφο Μένια Κούκου για τον ρόλο τους, αλλά και τις εξελίξεις της σειράς.

diafani agapi22104

Η Χαρά Μάτα Γιαννάτου για τον ρόλο της: «Ο ρόλος μου είναι απαιτητικός, όχι λόγω του επαγγέλματός της, αλλά επειδή χάνει τον έρωτα της ζωής της οπότε αυτό είναι πιο ισχυρό απ’ όλα τα υπόλοιπα. Η Άννα είναι μια γυναίκα σε πένθος, έχει χάσει τον άντρα της, τον έρωτά της, την αγάπη της… Κάποια στιγμή θα μπει κι αυτή πολύ δυναμικά στο να διερευνήσει και η ίδια ποιος είναι ο δολοφόνος του άντρα της».

diafani agapi221046

Ο Μάρκος Παπαδοκωνσταντάκης αποκαλύπτει: «Είμαι ένας αστυνομικός της δίωξης ναρκωτικών, ο οποίος μετά τον θάνατό του καλείται να εξιχνιάσει τη δυσκολότερη υπόθεση. Τον δικό του θάνατο… Μέσα από αυτό τον ρόλο θέλω κυρίως να δείξω την πορεία ενός ανθρώπου ο οποίος στο παρελθόν υπήρξε αλαζόνας και τώρα στον θάνατο πρέπει να μετανοήσει. Είναι σημαντικό όσο ζούμε και να συγχωρούμε και να πιστεύουμε ότι κάναμε λάθος, να βλέπουμε τα λάθη μας και να τα διορθώνουμε».

diafani agapi221045

Η Άννα Μάσχα μιλά για τον ρόλο της και την εγκατάλειψη της Φωτεινής: «Η ηρωίδα μου θα ξαναβρεί την κόρη της, γιατί η κόρη θα μάθει ότι η μαμά της δεν έχει πεθάνει όπως της έλεγαν και θα την ψάξει. Θα έρθει να την βρει».

diafani agapi221044

Ο Μιχάλης Σαράντης, ο αστυνομικός Χάρης Παυλίδης, λέει: «Υποδύομαι τον Χάρη, συνάδελφο του Στέφανου. Είμαστε όλοι μαζί στο τμήμα και θα εξιχνιάσουμε ένα έγκλημα, το οποίο θα δούμε ποιος το έκανε στα επόμενα επεισόδια. Παράλληλα βλέπουμε και τις ζωές των υπόλοιπων χαρακτήρων, οπότε αποκτά ακόμα περισσότερο η σειρά».

diafani agapi221043

Ο Μιχάλης Οικονόμου, που υποδύεται τον Σπύρο Αυγέρη τον καλύτερο φίλο του Στέφανου, μας λέει ότι «αυτό που τον ιντρίγκαρε περισσότερο στον ρόλο του, είναι η εξέλιξή του. Αρχίζει σαν ένας πολύ συνηθισμένος, τυπικός άνθρωπος, αστυνομικός στο επάγγελμα και αυτά που αποκαλύπτονται στη συνέχεια είναι συντριπτικά».

diafani agapi221042

Ο Μπάμπης Χατζηδάκης απαντά: «Πράγματι είναι πρωτότυπο, είναι κάτι το οποίο εγείρει και ερωτήματα του τύπου: πόσο αυτό αφορά την κοινωνία σήμερα;» με την Θεοδώρα Σιάρκου να συμπληρώνει πως «όσο παράξενο κι αν φαντάζει να κυκλοφορεί ένα πνεύμα έχει μια γοητεία και νομίζω ότι αυτό θα ιντριγκάρει και το τηλεοπτικό  κοινό».

diafani agapi221041

Όσο για την μεταφυσική εμπειρία της, η Θεοδώρα Σιάρκου απαντά: «Μία μόνο στιγμή που νομίζω ότι είδα το πρόσωπο του πατέρα μου. Εκεί που καθόμουν στο σαλόνι του σπιτιού μου, γύρισα το κεφάλι μου και είδα το πρόσωπό του στην μπαλκονόπορτα».

{{-PCOUNT-}}16{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τζούλια Αλεξανδράτου: Call girl στα φανερά η πρώην πορνοστάρ!

Επιστροφή της Τζούλιας Αλεξανδράτου στη βιομηχανία του σεξ, όχι...

Χωρισμός για πασίγνωστο ζευγάρι στην ελληνική showbiz

Το ζευγάρι μετράει επτά χρόνια κοινής πορείας και μέχρι...

Ο αστυνομικός πρώην σύζυγος της Ελενας Ράπτη παντρεύτηκε τον… κλώνο της

Ο «ωραίος σωματοφύλακας» και πρώην σύζυγος της Ελενας Ράπτη...

Άδωνις σε φόρμα με γυμνάστρια «πειρασμό» του Instagram

Αντί να χτίσει καμιά νέα πτέρυγα στο ετοιμόρροπο ΚΑΤ,...

«Σβήνει» η Καίτη Γκρέυ

Ενα εγκεφαλικό επεισόδιο, αφυδάτωση, χαμηλό αιματοκρίτη καθώς και μια...