Τετάρτη, 20 Αυγούστου, 2025

250 Drone τρομοκράτες

Τα droneς άλλαξαν τον τρόπο που διεξάγεται ο σύγχρονος πόλεμος και τώρα, όπως προειδοποιούν ειδικοί, υπάρχουν έντονοι φόβοι

Γιώργος Αγγελόπουλος: Οι βουτιές με την κορούλα του στη Σκιάθο

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος κάνει διακοπές το νησί του, τη Σκιάθο με τη σύζυγό του, Δήμητρα Βαμβακούση και την κορούλα τους.

Σταμάτης Γονίδης: Θα δώσει μία μοναδική συναυλία στο Κατράκειο στις 22 Σεπτεμβρίου

Ο Σταμάτης Γονίδης, μολονότι έχει γράψει «χρυσές» σελίδες στον...

«Άγιος έρωτας» spoiler: Τα τρία αντίγραφα που «καίνε» τον Παύλο για τη...

Πολλές οι εξελίξεις στα νέα επεισόδια της σειράς «Άγιος έρωτας». Συνεχίζει την αιμοβόρα δράση του ο Παύλος, θέλοντας να καλύψει για ακόμη μία φορά τα πανούργα σχέδια του.

Μετά τα τρίποντα, πήγε για σλάλομ ο Κυριάκος

❱❱ O πρόεδρος της Ν.Δ. άφησε την μπάλα του μπάσκετ και ανέβηκε στο Βελούχι για σκιAπό τη
Βίβιαν Μπενέκου

Μόλις προχθές ο Κυριάκος Μητσοτάκης φορούσε το σορτς στο παρκέ του γηπέδου του Προμηθέα της Πάτρας, όπου ξεδίπλωσε τις ικανότητές του στο μπάσκετ, και χθες έκανε σκι στο Βελούχι.

Ο πρόεδρος της Ν.Δ., που είναι φαν του σκι, ανέβηκε μέχρι την κορυφή Ηρακλής του νέου Χιονοδρομικού Κέντρου Βελουχίου στο Καρπενήσι, όπου είχε πάει περιοδεία, και επιδόθηκε στο αγαπημένο του άθλημα.

Φέτος, μάλιστα, επισκέπτεται για τρίτη φορά χιονοδρομικό κέντρο μέσα σε λίγους μήνες.

Χαρακτήρισε δε το Καρπενήσι και την ευρύτερη περιοχή έναν πραγματικό πόλο έλξης του χειμερινού τουρισμού. «Το Βελούχι είναι ένα βουνό», είπε ο κ. Μητσοτάκης, «το οποίο έχει σημαντικά περιθώρια ανάπτυξης. Πρέπει να αντιληφθούμε ότι το τουριστικό προϊόν της χώρας μας δεν είναι μόνο ήλιος και θάλασσα, αλλά είναι και η αξιοποίηση των ορεινών μας όγκων».

Τρέχουν για να βγουν πρώτοι στον δρόμο που χάραξε ο Ανδρέας

❱❱Δύο πόλεις και δύο πόλοι ερίζουν για τα «σοσιαλιστικά ιμάτια» του Ανδρέα Παπανδρέου. Τι τραβάει ο Ανδρέας… Ησυχία δεν θα μπορεί να βρει ούτε εκεί όπου είναι…

Δύο εκδηλώσεις, λοιπόν, για τον Ανδρέα Παπανδρέου διοργανώνονται σήμερα! Η μία στη Χίο από τη Φώφη Γεννηματά και η άλλη από τον πρώην πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ και πρώην πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου στην Πάτρα.

Το Ιδρυμα «Ανδρέας Παπανδρέου» ετοιμάζει το απόγευμα στην αίθουσα Αίγλη εκδήλωση με θέμα «Ανδρέας Παπανδρέου – 100 χρόνια, ο αγώνας για μια Ελλάδα με ανοιχτούς ορίζοντες» και ομιλητή τον Γιώργο Παπανδρέου, που ως γιος του Ανδρέα μπορεί να κάνει ό,τι θέλει.

Η Φώφη, εφευρετικότερη του Γιώργου, διάλεξε να κάνει το ίδιο στη Χίο, γενέθλιο τόπο του ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ. Η επίσκεψη οργανώνεται προκειμένου να τιμηθεί η 5η Φεβρουαρίου, επέτειος συμπλήρωσης 100 χρόνων από τη γέννηση του Ανδρέα Παπανδρέου.
Αντε τώρα να αποφασίσουν οι πασοκτζήδες πού θα πάνε. Φοβερά διλήμματα!

Εξαρχειώτης ο Γιάνης

❱❱Αν και πριν από τρία χρόνια παραλίγο να του βγουν ξινά τα Εξάρχεια, μια και είχε δεχτεί λεκτική επίθεση από ομάδα 30 αγνώστων, εκείνος επιμένει να πηγαίνει πλατεία.
Ο λόγος για τον Γιάνη Βαρουφάκη, που επέλεξε να κόψει την πίτα του κόμματός του στην ταβέρνα Ροζαλία. Αν και έγινε υπουργός, αν και είναι πρόεδρος κόμματος, εκείνος πιστός, εκεί στις παλαιές αριστερές συνήθειες.
Παρ’ όλα αυτά, το ΜέΡΑ25 ετοιμάζεται, όπως είπε στους συναδέλφους του εκεί, για τις ευρωεκλογές του Μαΐου, αρχικά. Από τα Εξάρχεια αρχίζει η «επανάσταση Βαρουφάκη».

(!)

Η Ελενα δεν φοβάται μήπως χάσει κάτι ή κάποιος χαθεί… Εχει την Αγγελική Νικολούλη, που θα της τον βρει στο πι και φι!
Η βουλευτής Θεσσαλονίκης της Ν.Δ. Ελενα Ράπτη και η δημοσιογράφος Αγγελική Νικολούλη είναι φίλες, άρα η Ελενα μπορεί να κοιμάται ήσυχη. Προσφάτως, μάλιστα, οι δύο ξανθιές κυρίες συναντήθηκαν σε εκδήλωση και απαθανάτισαν την ωραία στιγμή. Αλλωστε και η Αγγελική στον φιλελεύθερο – δεξιό χώρο κινείται χρόνια τώρα.

{{-PCOUNT-}}20{{-PCOUNT-}}

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κατερίνα Καινούργιου: Το πρώτο ποστ της μετά τη σύλληψη του αδελφού της

Μετά το σάλο που ξέσπασε με τον αδελφό της Κατερίνας Καινούργιου καθώς συνελήφθη μεθυσμένος μετά από καταδίωξη της αστυνομίας η παρουσιάστρια έκανε ποστ.

Συνελήφθη ο αδελφός της Κατερίνας Καινούργιου – Καταδίωξη υπό την επήρεια αλκοόλ

Ως κεραυνός εν αιθρία έσκασε, χθες, στην αγαπημένη παρουσιάστρια...

Ερωτεύτηκαν στα γυρίσματα και τώρα ζουν τον έρωτά τους στην Κρήτη

Ο έρωτάς τους γεννήθηκε στα γυρίσματα της σειράς που πρωταγωνιστούσαν και η σχέση τους καλά κρατεί.

Ψυχροπολεμικό κλίμα ανάμεσα σε Αλεξάνδρου – Τούνη: Ούτε καλημέρα λόγω διατροφής

«Δεν τα βρίσκουν σε τίποτα, μιλούν μόνο για τον...

Επανασύνδεση για τον Απόστολο Γκλέτσο – Οι αγκαλιές με την Αρβανίτη στη Μύκονο

Ο Απόστολος Γκλέτσος απολαμβάνει τις διακοπές του στη Μύκονο...

Ερωτευμένη στην Αλόννησο η Στέλλα Μπεζαντάκου

Το καταπράσινο νησί των Σποράδων με τα καταγάλανα νερά, που επισκέφθηκαν και οι δυο για πρώτη φορά φέτος, τους μάγεψε με τις ομορφιές του.

Γενέθλια για τον Γιώργο Σίσκο – Πόσο χρονών γίνεται;

Ο Γιώργος Σίσκος πέρα από σπουδαίος ηθοποιός υπήρξε και...