Τρίτη, 18 Μαρτίου, 2025

Περήφανη γιαγιά η Μαίρη Ραζή

Την πρώτη της δημόσια έξοδο με την κόρη της...

«Grand Hotel»: Η Θεώνη κάνει πρόταση γάμου στον Χαραλάμπη!

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Grand Hotel».Μετά τις σοβαρές...

«Μείνε μακριά»: Κυκλοφόρησε το νέο single του Μάριου Τσιλιγιάννη

Ένα δισκογραφικό ντεμπούτο, που αφήνει πολλές υποσχέσεις για το...

«Οικογενειακές ιστορίες» στο Προεδρικό Μέγαρο!

«Συν γυναιξί και τέκνοις» παρουσιάστηκαν τα «παλαιά πρωτάκια», στην...

Αθλητικός τουρισμός στη Θεσσαλονίκη

❱❱ Ο υποψήφιος δήμαρχος Γιώργος Ορφανός, έτοιμος να «ξυπνήσει» την πόλη που γεννάει ταλένταΜια πόλη που «γεννάει» ταλέντα, πρωταγωνίστρια στον χώρο των σπορ, στοχεύει να ξανακάνει τη Θεσσαλονίκη ο υποψήφιος δήμαρχος Γιώργος Ορφανός μέσα από το στιβαρό πρόγραμμά του για τον αθλητισμό και την ανάπτυξή του, που προβλέπει δράσεις μαζικού αθλητισμού σε συνεργασία με τα σχολεία και πρωτοβουλίες εθελοντών. 

Προτεραιότητά του είναι η υποστήριξη και η ενίσχυση της αθλητικής τουριστικής ανάπτυξης, με στόχο την τόνωση της τοπικής οικονομίας και την προβολή της πόλης.

«Η Θεσσαλονίκη είναι συνυφασμένη με τον αθλητισμό. Μια πόλη που “γεννάει” ταλέντα κατά κύματα σε όλα τα αθλήματα, τα οποία διακρίθηκαν σε αγώνες υψηλών προδιαγραφών, όπως Ολυμπιακοί και Παραολυμπιακοί Αγώνες, Παγκόσμια και Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα, καθώς και Μεσογειακοί Αγώνες, χαρίζοντας δόξα και φήμη στην Ελλάδα μας. Ανάλογες διακρίσεις υψηλού επιπέδου πέτυχαν οι ομάδες της Θεσσαλονίκης σε πολλά αθλήματα, αποδεικνύοντας ότι με σωστή οργάνωση τα καταφέρνουμε παντού. Εχω διατελέσει υφυπουργός Αθλητισμού και με τους περισσότερους από τους συλλόγους της Θεσσαλονίκης έχω ήδη συνεργαστεί. Την ίδια πολιτική θα ακολουθήσουμε και στον Δήμο Θεσσαλονίκης. Θα ενημερώνομαι από τους συλλόγους, θα αξιολογώ τα προβλήματα και θα δίνω λύσεις που θα ανταποκρίνονται στα πραγματικά δεδομένα της πόλης» τονίζει ο κ. Ορφανός.

Ο ΣΕΓΑΣ

Στον τομέα του μαζικού αθλητισμού προτείνει την ενδυνάμωση του Μαραθωνίου Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με την οργανωτική επιτροπή, το ΣΕΓΑΣ και την προσέλκυση συμμετοχής μεγάλων αθλητών. Ακόμα ανακοίνωσε «ολυμπιακές μέρες», καθώς το 2020 είναι χρονιά Ολυμπιακών Αγώνων. Μεγάλοι Ελληνες αθλητές από τα 33 ολυμπιακά αθλήματα θα διδάξουν το άθλημά τους σε παιδιά.

Επίσης, θα θεσμοθετήσει τον Ποδηλατικό Γύρο της Θεσσαλονίκης με στόχο την καλλιέργεια της ποδηλατικής κουλτούρας.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Χωμενίδης στον ΑΝΤ1 με τη «Νίκη»

Η ελληνική λογοτεχνία εμπνέει την ελληνική τηλεόραση! Και τρίτο...

Γιώργος Ζαμπέτας junior: Ο εγωιστής θείος μου «κύριος Νταλάρας»

Το 2025 δεν είναι μόνο Ετος Μίκη Θεοδωράκη, αλλά...

Γιατί η Ράπτη δεν πρόλαβε να χαρεί την παραμονή της στην κυβέρνηση

Δεν την άφησε να χαρεί την παραμονή της στο...

Δον Ζουάν της Ζενεβιέβ, «μαϊμού» πολιτσμάνος

Τη δόξα του αείμνηστου Κώστα Χατζηχρήστου στην κινηματογραφική επιτυχία...

Ο ΑΝΤ1 βάζει στον… πάγο τον Τανιμανίδη

Aποχωρεί ο Σάκης Τανιμανίδης από τον ΑΝΤ1; Μόνο την...