Τετάρτη, 2 Απριλίου, 2025

«The 2Night Show»: Καλεσμένοι του Γρηγόρη Αρναούτογλου η Αλέκα Κανελλίδου με τον...

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχεται στο «The 2Night Show» την...

Τα «ροζ» σκάνδαλα που προκάλεσαν παγκόσμιο σάλο, με πρωταγωνιστές τα πέντε μέλη...

Η νέα σχέση του Λούις Τόμλινσον έχει ήδη προκαλέσει...

«Άγιος έρωτας»: Ο π. Νικόλαος δεν μπορεί να ελέγξει τα συναισθήματά του

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Άγιος έρωτας».https://www.youtube.com/watch?v=-Fmp-DuxjrM&feature=youtu.beΟ πατήρ Νικόλαος παραδέχεται...

Στο L.A. μέχρι τις 18 Μαΐου η πρώτη έκθεση φωτογραφίας του διεθνούς...

Η πρώτη έκθεση φωτογραφίας του Γιώργου Λάνθιμου, με τίτλο...

«Μαγνήτισε» τα βλέμματα η Κατερίνα Μονογυιού

❱❱ Μπορεί για τη νέα τηλεοπτική σεζόν να αναζητούν στο Star το Next Top Model, όμως η Βουλή έχει ήδη «στέψει» το δικό της

Από την
ΒΙΒΙΑΝ ΜΠΕΝΕΚΟΥ

H βουλευτής Κυκλάδων Κατερίνα Μονογυιού, η οποία από την πρώτη στιγμή μαγνήτισε τα φλας στη νέα Βουλή, έκλεψε την παράσταση και στην ορκωμοσία του δημάρχου Μυκόνου Κωνσταντίνου Κουκά.

Φορώντας ένα υπέροχο μάξι φόρεμα με γεωμετρικά σχήματα γαλάζιων και μπλε αποχρώσεων τρέλανε τους πάντες και εισέπραξε πολλά κομπλιμέντα! Αφηστε δε που παρατηρήθηκε στριμωξίδι στην προσπάθεια των παρευρισκομένων να φωτογραφηθούν με τη βουλευτίνα, η οποία δεν λείπει από κανένα σημαντικό γεγονός του τόπου της.

Η Μονογυιού «το ‘χει», που λέει κι ο λαός, όσον αφορά την εμφάνιση, και μπράβο στον Κυριάκο Μητσοτάκη που το διέκρινε.

Μένει όμως να δείξει και τα κοινοβουλευτικά της προσόντα.

Περιφερειάρχης παράδειγμα προς μίμηση

Ενας περιφερειάρχης… λεβεντιά! Δεν φτάνει που είναι αεικίνητος όλη μέρα, ασχολείται με τα της Θεσσαλίας, βούτηξε και στη θάλασσα για να την καθαρίσει από τα… πάσης φύσεως σκουπίδια.

«Οχι πλαστικά σε θάλασσες και ακτές», που λέει και το σχετικό σλόγκαν, μόνο που ο Κώστας Αγοραστός, περιφερειάρχης Θεσσαλίας (φωτό), έδωσε συνολικό μήνυμα: «Ποτέ σκουπίδια στη θάλασσα».

Ο ίδιος κολύμπησε μαζεύοντας διάφορα πλαστικά από τον βυθό κι έπειτα από την παραλία, δίνοντας το καλό παράδειγμα στους συμπολίτες του ότι όλοι πρέπει να συμμετέχουν στη μάχη για την προστασία του περιβάλλοντος.

Πρωτοπόρος πάντοτε ο Αγοραστός, γι’ αυτό και οι Θεσσαλοί «ξαναγόρασαν»!

Στα λημέρια της η Κεφαλογιάννη

Η Ολγα Κεφαλογιάννη πήρε τα όρη και τα βουνά. Ανέβηκε χθες στον Ψηλορείτη, στα λημέρια της στον νομό Ρεθύμνης, και επισκέφθηκε και το Ιδαίο Αντρο, το σπήλαιο όπου κατά τη μυθολογία ανατράφηκε ο Δίας, εξ ου λεγόμενος και Κρηταγενής, από τη βρεφική του ηλικία.

Λέγεται μάλιστα ότι την είσοδο της σπηλιάς φύλαγαν μυθικές φιγούρες, και κάθε φορά που ο μικρός Δίας έκλαιγε χτύπαγαν τα σπαθιά τους πάνω στις ασπίδες που κρατούσαν για να μην ακούσει το κλάμα του ο Κρόνος.

Εκεί λοιπόν περπάτησε η βουλευτής της Ν.Δ. και πρώην υπουργός, κι ύστερα κατέβηκε στα Ανώγεια για τις τσικουδιές της, όπου μας σύστησε κι έναν γηραιό Ανωγιανό, τον Μπέρκη ή ποιητή των Ανωγείων, όπως η ίδια τον χαρακτηρίζει.

{{-PCOUNT-}}18{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Μπαμ» χωρισμού: O Μπισμπίκης έφυγε από το σπίτι της Βανδή και μένει σε ξενοδοχείο

Σαν βόμβα έσκασε στα αγαπημένα τους πρόσωπα η είδηση...

Αρπακτικά του σεξ γύρω από την κόρη της Καίτης Χωματά

Η Ιουλία Μαυρομάτη, κόρη της σπουδαίας ερμηνεύτριας του Νέου...

Με ρόλο στους «Weekenders» η σύζυγος του Βαρθακούρη

Ηρθε το πλήρωμα του χρόνου για την ανανεωμένη Αντελίνα...

«Happy end» στο… θρίλερ με «Το σόι σου»

Φαμίλια ενωμένη, ποτέ νικημένη. Οι οικογενειακές ιστορίες λείπουν από...

Η Φιλιππινέζα και ο βίαιος mr Οnirama

Δεν έχει τέλος ο «πόλεμος» ανάμεσα στη Σίσσυ Χρηστίδου...