Σάββατο, 10 Μαΐου, 2025

Η Αμερικανίδα που σύντομα προσγειώνεται στα δελτία ειδήσεων του ΑΝΤ1

H ώρα που η Κίμπερλι Γκίλφοϊλ θα προσγειωθεί στην...

Η Άριελ Κωνσταντινίδη ξεκαθαρίζει: «Δεν υπάρχει μπαμπάς»

Η Άριελ Κωνσταντινίδη διανύει τον 6ο μήνα της εγκυμοσύνης...

Ο «Τιτανικός» της Λαμποργκίνι των influencers

Τι κι αν ήταν αυτές που «βύθισαν» ανοιχτά του...

Χρυσή Βαρδινογιάννη – Νικόλαος ντε Γκρες: Σε αποστολή αγάπης

Για ακόμα μία φορά η εθελοντική οργάνωση Axion Hellas...

ΣΤΗ… ΣΕΝΤΡΑ: Ο Δημήτρης Βίτσας

❱❱ Η Μόρια τείνει να γίνει μνημείο ντροπής για τη χώρα, με τα διεθνή ΜΜΕ να καταγράφουν το ένα μετά το άλλο εικόνες ντροπιαστικές για τον ευρωπαϊκό πολιτισμό και τη χώρα. Με την ίδια συχνότητα εμφανίζεται και ο υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Δημήτρης Βίτσας απλώς για να συμφωνήσει με την κατάσταση που επικρατεί, λες και είναι και ο ίδιος σχολιαστής της επικαιρότητας, και όχι ο αρμόδιος κυβερνητικός παράγοντας, που πρέπει να κάνει τα αδύνατα δυνατά για να βρει λύση. Οι ροές των μεταναστών συνεχίζονται, οι επαναπατρισμοί γίνονται με το σταγονόμετρο και δεν έχει ακουστεί μια ηχηρή αντίδραση για μη τήρηση των όρων της συμφωνίας Ευρωπαϊκής Ενωσης και Τουρκίας.

Ο κ. Βίτσας, που πάντοτε στις δηλώσεις του επιβεβαιώνει το άθλιο περιβάλλον στη Μόρια, όπου στοιβάζονται 9.000 μετανάστες, δεν έχει καταφέρει να προτείνει μια ρεαλιστική λύση και επικαλείται τις ασταμάτητες ροές.

Και ποιος πρέπει να δώσει λύση και να καλυτερέψει την κατάσταση; Ποιος πρέπει να πάρει πρωτοβουλία για να απομακρύνει τα ευάλωτα άτομα και τα παιδιά από τον χώρο, όπως ζητούν επιτακτικά οι Γιατροί Χωρίς Σύνορα; Ο αρμόδιος υπουργός αρκείται σε «υψηλής πολιτικής» τοποθετήσεις, του τύπου «το μεγάλο διακύβευμα είναι η ανακατανομή σε όλη την Ευρώπη». Με αυτές τις «χλιαρές» τοποθετήσεις, όμως, δεν θα «ιδρώσει το αυτί» των εταίρων και δεν πρόκειται να συγκινηθούν, αν δεν υπάρξει μια πιο δυναμική φωνή από την πλευρά του αρμόδιου υπουργού ότι τα όρια ξεπεράστηκαν.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Γνωστός τραγουδιστής βίαζε καμαριέρες με συνεργό τη σύζυγό του

Η αγωγή, με την οποία οι γυναίκες διεκδικούν από τον τραγουδιστή αποζημίωση πάνω από 44.000.000 ευρώ,

«Τσακώσαμε» τον Λευτέρη Πανταζή με την εντυπωσιακή, 30χρονη σύντροφό του

«Φωτιά» έβαλε στα media ο Λευτέρης Πανταζής μετά την...

Ιζαμπέλα Κογεβίνα: Στα δικαστήρια με τον πρώην άντρα της για τα παιδιά τους

Η Ιζαμπέλα Κογεβίνα βρίσκεται στα δικαστήρια με τον πρώην...

Αγνώριστη η Ασπασία Μηλιαράκη – Δείτε πώς είναι σήμερα η ηθοποιός

Η Ασπασία Μηλιαράκη έπαιξε σε αρκετές σειρές πριν μια...

Πώς πρώην υπουργός έπιασε τον Μάη με σύζυγο και ερωμένη

Μια ιδιαίτερη Πρωτομαγιά αποφάσισε να κάνει ο αμετανόητος πρώην...

«Arrivederci» από Βουλγαράκη σε Λιάγκα για χάρη του έρωτα

Ετοιμη να πει «Arrivederci» όχι μόνο στον Γιώργο Λιάγκα...

Eurovision 2025: Ο Λιάγκας για την εμφάνιση της Klavdia – «Είναι σαν περίττωμα σκύλου»

Ο Γιώργος Λιάγκας βλέποντας τη σκηνική παρουσία της Klavdia...
spot_img