Κυριακή, 11 Μαΐου, 2025

Το «πλήρωμα» του ιπτάμενου «Μανόλο»

Κοσμοσυρροή στο Κολλέγιο Αθηνών για την παρουσίαση του βιβλίου...

Μάρκος Σεφερλής: «Μακάρι να μου έμοιαζαν σαν άνθρωπο, έχω βοηθήσει κόσμο»

Ένα απόσπασμα από το νέο επεισόδιο του podcast «Unblock»...

Γιώργος Μουκίδης: «Αυτό που έγινε με τον Light είναι για τα πανηγύρια»

Ο Γιώργος Μουκίδης παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Το...

Οι κυρίες πίσω από τις… χρυσές στέκες!

Την ώρα που σήμερα οι μεγαλύτεροι παίκτες μπιλιάρδου στον...

ΣΤΗ ΣΕΝΤΡΑ: Ο Θεόδωρος Πάγκαλος

❱❱ Συνεχίζει «ακάθεκτος»!«Αλλα αντ’ άλλα… κουτρουβάλα, της Παρασκευής το γάλα». Αυτή η φράση ταιριάζει γάντι στην κατάσταση του Θόδωρου Πάγκαλου, ο οποίος μίλησε χθες «εκ μέρους των πασόκων που θα ψηφίσουν Ν.Δ.» και επιτέθηκε στον αναπληρωτή εκπρόσωπο Τύπου του ΠΑΣΟΚ, λέγοντας: «Λέει μαλ…., εγώ δεν πρόκειται να συνομιλήσω με τον κ. Καρανικόλα». 

Συνέχισε, μάλιστα, ακάθεκτος στο ίδιο απαξιωτικό ύφος, προσθέτοντας ότι «αν θέλει η Φώφη, επάγγελμα Γεννηματάς, να με συναντήσει, θα δεχόμουνα πολύ ευχαρίστως να συζητήσω μαζί της»! Ωστόσο, κατηγόρησε την πρόεδρο του ΚΙΝ.ΑΛ. ότι είναι σε διάλογο με τους «πασόκους που έχουν φύγει, έχουν πάει στον ΣΥΡΙΖΑ και είναι ήδη υπουργοί». Ενδεικτικό της πλήρους σύγχυσης στην οποία βρίσκεται ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ είναι και το γεγονός ότι μπέρδευε τον Ευκλείδη Τσακαλώτο με τον… Ηλία Τσιριμώκο, ενώ παράλληλα αποκαλούσε τον Γιώργο Παπανδρέου «Γιωργάκη».

Το παραλήρημα του κ. Πάγκαλου δεν σταμάτησε εκεί, καθώς επανέλαβε ότι είναι συνταξιούχος των… 370 ευρώ και ότι ζει με δανεικά και «με τη βοήθεια διαφόρων φίλων»! Παραδέχτηκε, πάντως, ότι διαθέτει δεκάδες ακίνητα, αλλά παρίστανε ότι δεν έχουν καμία αξία!

Παρ’ όλα αυτά, δεν αρκέστηκε να παριστάνει μόνο το θύμα της κρίσης και να αυτοπροβάλλεται ως «μεσαία τάξη», αλλά δήλωσε ότι φοβάται να κυκλοφορήσει λόγω των «τραμπούκων της Αριστεράς», που «με απειλούν όπως και όλη μου την οικογένεια»!

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Χρόνια πολλά» του Μάτσα στην Κεφαλογιάννη με αγωγή για το «χρυσό» φιλέτο των παιδιών τους

Ενα ανέντιμο «δώρο», σε... συσκευασία αγωγής, επεφύλασσε, όπως αποκαλύπτει...

Ο Παύλος Βαρδινογιάννης με νέο έρωτα!

Σχεδόν οκτώ χρόνια μετά το -κάθε άλλο παρά «βελούδινο»-...

Γνωστός τραγουδιστής βίαζε καμαριέρες με συνεργό τη σύζυγό του

Η αγωγή, με την οποία οι γυναίκες διεκδικούν από τον τραγουδιστή αποζημίωση πάνω από 44.000.000 ευρώ,

«Arrivederci» από Βουλγαράκη σε Λιάγκα για χάρη του έρωτα

Ετοιμη να πει «Arrivederci» όχι μόνο στον Γιώργο Λιάγκα...

«Τσακώσαμε» τον Λευτέρη Πανταζή με την εντυπωσιακή, 30χρονη σύντροφό του

«Φωτιά» έβαλε στα media ο Λευτέρης Πανταζής μετά την...

Ιζαμπέλα Κογεβίνα: Στα δικαστήρια με τον πρώην άντρα της για τα παιδιά τους

Η Ιζαμπέλα Κογεβίνα βρίσκεται στα δικαστήρια με τον πρώην...

Πώς πρώην υπουργός έπιασε τον Μάη με σύζυγο και ερωμένη

Μια ιδιαίτερη Πρωτομαγιά αποφάσισε να κάνει ο αμετανόητος πρώην...
spot_img