Σάββατο, 10 Μαΐου, 2025

Γιώργος Καφετζόπουλος: Η πρώτη δήλωση για την υπόθεση με τα όπλα του...

Ο Γιώργος Καφετζόπουλος, γιος του Αντώνη Καφετζόπουλου, κάθισε στον...

Και καλοκαιρινός Πάτρας στον ΑΝΤ1

O Θανάσης Πάτρας, όπως ακούγεται έντονα τα τελευταία 24...

Επιχειρηματίας φανατικός ΠΑΣΟΚτζής πήρε τη Mercedes της αλλαγής!

Τον νέο της ιδιοκτήτη βρήκε η θρυλική Mercedes-Benz, που...

Η συνάντηση της Σωτηροπούλου και της Κωσταρά με τον Μπέκαμ στο Λονδίνο

Μια συνάντηση που πολλές γυναίκες ονειρεύονται πραγματοποίησαν η Τόνια...

ΣΤΗ… ΣΕΝΤΡΑ: Η Όλγα Γεροβασίλη

❱❱ Ούτε ίχνος αυτοκριτικής δεν επέδειξε η υπουργός Προστασίας του Πολίτη Ολγα Γεροβασίλη για τα χημικά με τα οποία «έλουσε» η ΕΛ.ΑΣ. τους διαδηλωτές του συλλαλητηρίου…… αφού προσπάθησε να πετάξει την μπάλα στην εξέδρα, κάνοντας λόγο για απόπειρα εισβολής στο Κοινοβούλιο ακροδεξιών στοιχείων που απωθήθηκαν με επιτυχία.

Η κυρία Γεροβασίλη δεν βρήκε ούτε μια λέξη για να καταδικάσει τη «βροχή» ληγμένων χημικών που έπληξαν την καρδιά της κινητοποίησης και προκάλεσαν αναπνευστικά προβλήματα σε μικρά παιδιά και ηλικιωμένους, που σίγουρα δεν ήταν οι ροπαλοφόροι εισβολείς οι οποίοι θα αποτελούσαν στόχο των αστυνομικών. Η υπουργός της κυβέρνησης που θα καταργούσε τα κιγκλιδώματα και τα χημικά υπεραμύνθηκε της ομοβροντίας από τα ΜΑΤ, χαρακτηρίζοντάς την τη μόνη επιλογή!

«Οι τραυματισμοί αστυνομικών, που εμπόδισαν με επιτυχία την απόπειρα εισόδου οργανωμένων ομάδων στην ελληνική Βουλή, η στοχευμένη βία κατά συγκεκριμένων φωτορεπόρτερ, που κάλυπταν επαγγελματικά το συλλαλητήριο, έχουν φυσικούς και ηθικούς αυτουργούς» δήλωσε η Ολγα Γεροβασίλη, αποφεύγοντας να σχολιάσει τις αμέτρητες φωτογραφίες και τα βίντεο με τα γερόντια να γονατίζουν από τα αναπνευστικά προβλήματα που τους προκάλεσαν τα χημικά.

Δεν απάντησε, ωστόσο, η πολιτική προϊστάμενος της ΕΛ.ΑΣ. γιατί οι ροπαλοφόροι δεν απομονώθηκαν έγκαιρα από τους αμέτρητους αστυνομικούς που είχαν ακροβολιστεί στην περιοχή, αν και πολλοί τους φωτογράφισαν να κινούνται ανενόχλητοι προς το μνημείο. Ούτε κουβέντα για όλα αυτά ούτε μια συγγνώμη από την κυρία Γεροβασίλη! Για εκείνη, όλο αυτό το σκηνικό πολέμου που στήθηκε ήταν μια επιτυχημένη επιχείρηση, για την οποία και η ίδια αξίζει συγχαρητήρια ως προϊσταμένη!

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Γνωστός τραγουδιστής βίαζε καμαριέρες με συνεργό τη σύζυγό του

Η αγωγή, με την οποία οι γυναίκες διεκδικούν από τον τραγουδιστή αποζημίωση πάνω από 44.000.000 ευρώ,

«Τσακώσαμε» τον Λευτέρη Πανταζή με την εντυπωσιακή, 30χρονη σύντροφό του

«Φωτιά» έβαλε στα media ο Λευτέρης Πανταζής μετά την...

Ιζαμπέλα Κογεβίνα: Στα δικαστήρια με τον πρώην άντρα της για τα παιδιά τους

Η Ιζαμπέλα Κογεβίνα βρίσκεται στα δικαστήρια με τον πρώην...

Αγνώριστη η Ασπασία Μηλιαράκη – Δείτε πώς είναι σήμερα η ηθοποιός

Η Ασπασία Μηλιαράκη έπαιξε σε αρκετές σειρές πριν μια...

«Arrivederci» από Βουλγαράκη σε Λιάγκα για χάρη του έρωτα

Ετοιμη να πει «Arrivederci» όχι μόνο στον Γιώργο Λιάγκα...

Πώς πρώην υπουργός έπιασε τον Μάη με σύζυγο και ερωμένη

Μια ιδιαίτερη Πρωτομαγιά αποφάσισε να κάνει ο αμετανόητος πρώην...
spot_img