Δευτέρα, 12 Μαΐου, 2025

«Παιχνίδια εκδίκησης»: Η εγκυμοσύνη της Κλέλιας και το δίλημμα του Άγη

Η Μαρίνα προσπαθεί να βοηθήσει τον Άγη να πλησιάσει...

«Ο πατέρας μου είχε βγει, εγώ με τη μαμά πήραμε τα έπιπλα...

Aναφέρθηκε στον κακοποιητικό πατέρα της και στον τρόπο που εκείνη και η μητέρα της κατάφεραν να φύγουν από το σπίτι.

Πένθος για τον Κώστα Αρβανίτη

Δύσκολες ώρες περνάει ο Κώστας Αρβανίτης καθώς βιώνει μεγάλο πένθος.

Αρναούτογλου σε Γερμανού: «Με έθιξε αυτό που είπες» – «Συγγνώμη, απολογούμαι»

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται»...

Η Κατερίνα Μονογυιού έγινε η νονά του γιου του αδικοχαμένου αδελφού της

Ουράνιο τόξο μετά την... καταιγίδα

«Οι ψυχές δεν φεύγουν από τη Γη, παρά μόνο τα σώματα» δήλωσε πολύ συγκινημένη η βουλευτής Κατερίνα Μονογυιού, σε μια στιγμή χαρμολύπης, καθώς βάφτισε τον ανιψιό της, γιο του αδελφού της που έχασε τη ζωή του σε τραγικό τροχαίο, εννέα μήνες πριν.

Το πρωί του Σαββάτου έγινε σε στενό οικογενειακό και φιλικό κύκλο στη Μύκονο η βάφτιση του 2 ετών γιου του Τζώρτζη Μονογυιού και της συζύγου του Αθηνάς, στο εκκλησάκι του Αγίου Ιωάννη στην παραλία του Αγίου Ιωάννη στη Μύκονο. Η βουλευτής Κυκλάδων, της Νέας Δημοκρατίας βγάζοντας για πρώτη φορά μετά τον θάνατο του αδελφού της τα μαύρα ρούχα, βάφτισε το αγοράκι του Τζώρτζη παρέα με τον κολλητό του φίλο Θωμά Σφυρή. Ο μικρός πήρε το όνομα «Γιώργος-Μιχαήλ», ενώ τη μέρα που βαφτίστηκε είχε και τα γενέθλιά του.

«Οι ψυχές δεν φεύγουν από τη Γη, παρά μόνο τα σώματα. Ενιωθα ότι ο Τζώρτζης ήταν εδώ και ότι έγιναν όλα όπως ακριβώς τα είχε σχεδιάσει και αυτός. Ο μικρός Γιώργος-Μιχαήλ, εκτός από ανιψιός μου, είναι πλέον και πνευματικό μου παιδί, με όσα συνεπάγεται αυτός ο τίτλος τιμής» είπε η Κατερίνα Μονογυιού, συμπληρώνοντας: «Θα είμαι δίπλα του ως νονά και ως θεία, και θα τον στηρίξω στα όνειρά του, πάντα με την ευχή που θα του δίνει ο αδελφός μου από εκεί ψηλά που βρίσκεται. Ευχαριστώ πολύ τη μητέρα του που με εμπιστεύτηκε και ως νονά. Ενα μεγάλο “ευχαριστώ” θα ήθελα να πω και στον καλό φίλο του αδελφού μου, τον Θωμά, με τον οποίο βαφτίσαμε μαζί το μωρό».

Ο νεοφώτιστος έδωσε χαρά και στον παππού και στη γιαγιά του, που ήταν εκεί μαζί του. Στο τραπέζι που ακολούθησε, οι μπομπονιέρες της βάφτισης αλλά και η τούρτα γενεθλίων είχαν ως θέμα τον ανεμόμυλο, σήμα κατατεθέν της Μυκόνου, όπου βαφτίστηκε ο μικρούλης.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Χρόνια πολλά» του Μάτσα στην Κεφαλογιάννη με αγωγή για το «χρυσό» φιλέτο των παιδιών τους

Ενα ανέντιμο «δώρο», σε... συσκευασία αγωγής, επεφύλασσε, όπως αποκαλύπτει...

Ο Παύλος Βαρδινογιάννης με νέο έρωτα!

Σχεδόν οκτώ χρόνια μετά το -κάθε άλλο παρά «βελούδινο»-...

Ο μεγαλοδικηγόρος των Αθηνών συχνά «εκτροχιάζεται» και ξεσπάει τα νεύρα του στις συντρόφους του

Είναι κοινό μυστικό στον δικηγορικό κόσμο (το σούσουρο και...

Συζητήσεις στον ΑΝΤ1 για την πρωινή ζώνη και οι υποψήφιοι παρουσιαστές

Σε μεγάλη σπαζοκεφαλιά εξελίσσεται η υπόθεση της πρωινής ενημερωτικής...

Παπαδάκης σε νέες… περιπέτειες

Ο Γιώργος Παπαδάκης μπορεί να κουνάει οσονούπω το μαντίλι...

Αγνώριστη η Ασπασία Μηλιαράκη – Δείτε πώς είναι σήμερα η ηθοποιός

Η Ασπασία Μηλιαράκη έπαιξε σε αρκετές σειρές πριν μια...

Γνωστός τραγουδιστής βίαζε καμαριέρες με συνεργό τη σύζυγό του

Η αγωγή, με την οποία οι γυναίκες διεκδικούν από τον τραγουδιστή αποζημίωση πάνω από 44.000.000 ευρώ,
spot_img