Σάββατο, 7 Σεπτεμβρίου, 2024

Διακοπές στο Αιγαίο για τον ηθοποιό Τζέισον Στέιθαμ και το μοντέλο Ρόζι...

Ο Τζέισον Στέιθαμ και η Ρόζι Χάντινγκτον διαφημίζουν την...

Στεφανία Γουλιώτη: «Έχω περάσει από μεγάλα σκοτάδια και πολλή θλίψη»

Η Στεφανία Γουλιώτη παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Πρωίαν...

Μάριο Καλντερόνε: Ο Λαρισαίος Αλέν Ντελόν της σικελικής Μαφίας

Η «νόσος των αρχιμαφιόζων», όπως του Ιταλού «νονού των...

Τη Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου τα κανάλια παίρνουν θέσεις μάχης και βγάζουν από...

Ολα για όλα... από τη Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου! Τον...

Στέφανος Κασσελάκης: Reality προέδρου Stefanos με NBA, Τάιλερ και selfies!

ΣΥΡΙΖΑ «Big Brother»

Ποιο «Big Brother» και ποιο «Power Of Love»! Σαν το ριάλιτι του ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει, με πρωταγωνιστές τον νέο πρόεδρο Στέφανο Κασσελάκη, τον σύζυγο Τάιλερ και όλο το σόι!

  • Απο τη Βίβιαν Μπενέκου

Και φυσικά με όλα τα συστατικά μιας τηλεοπτικής κλειδορότρυπας, σαν αυτές που ψοφά να βλέπει το τηλεοπτικό κοινό! Αγάπη και ίντριγκα… πασπαλισμένη με πολύ κους κους, αλλά με κενό (προς το παρόν) πολιτικό περιεχόμενο!

Πρώτη ημέρα ως πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κι οι «τρομερές» αποκαλύψεις για τον Κασσελάκη πάνε σύννεφο: Ο Στέφανος έχει καρτοκινητό χωρίς… μονάδες, συνεχίζει τη γυμναστική, παρά το βεβαρυμένο του πρόγραμμα, βλέπει NBA, κυκλοφορεί με το μετρό, έχοντας πάντα τον Τάιλερ και τη σκυλίτσα της καρδιάς του! Στο μετρό, μάλιστα χθες, σε μια νέα έκρηξη λαϊκισμού, ζήτησε να τον φωνάζουν «σκέτο Στέφανο» κι έβγαλε selfies με όλους και πάντα αγκαλιά με τον Αμερικανό σύζυγο!

«Ζει τον μύθο του»

Ενας νέος «Μεγάλος αδελφός» δηλαδή, που έκανε επίσημη πρεμιέρα στην Κουμουνδούρου το βράδυ των νικηφόρων για εκείνοπν εκλογών, και -όπως φαίνεται- θα ακολουθεί τη ζωή του νέου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ καθημερινά. Κι ενώ βγαίνοντας από το σπίτι του, αρχικά δείχνει να δυσανασχετεί με την παρουσία των τηλεοπτικών συνεργείων, στην πορεία «ζει τον μύθο του»! Αφήνει ανοιχτή διάπλατα την κλειδαρότρυπα, να βλέπουν όλοι τι συμβαίνει στα του οίκου του. Μιλάνε εξ ονόματός του ο μπαμπάς, ο αδελφός, οι συγγενείς, οι κολλητοί, οι βουλευτές νυν και πρώην, που τον υποστηρίζουν, και ούτω καθεξής.

syriza260933
Ο Στέφανος Κασσελάκης στο μετρό επιδίδεται στην αγαπημένη του συνήθεια: selfies με θαυμαστές

«Πάω στο Σύνταγμα, πάω να βάλω μονάδες στο κινητό μου. Θα αλλάξω συμβόλαιο. Το απόγευμα θα πάω στο γυμναστήριο. Να είστε καλά. Εκτιμώ το λειτούργημά σας και μία ημέρα θα το κάνετε χωρίς επιρροή από κυβερνήσεις» δήλωσε στα τηλεοπτικά συνεργεία που τον περίμεναν στην πρωινή του, χθεσινή έξοδο, σε ακόμα ένα «επεισόδιο» του ριάλιτι που παρακολουθούμε!

syriza260934
Στέφανος Κασσελάκης και Ευάγγελος Αποστολάκης

Χθες, λοιπόν, και αφού έβαλε μονάδες στο κινητό του, βγήκε από τον σταθμό Συντάγματος του μετρό και κατευθύνθηκε στο γραφείο του Αλέξη Τσίπρα στη Βουλή, παρέα με τον στενό του συνεργάτη, ναύαρχο εν αποστρατεία και βουλευτή Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ Ευάγγελο Αποστολάκη, αλλά και τον Βασίλη Κόκκαλη. Εκεί έγινε η άτυπη παράδοση – παραλαβή, του παλαιού στον νέο, που, όμως, δεν είναι βουλευτής.

syriza260931
Χαλαρή κουβέντα μπροστά στα τηλεοπτικά συνεργεία

Ο τέως πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, κατά τη διάρκεια της συνάντησής τους έστειλε το μήνυμα, αλλά δεν γνωρίζουμε εάν ο Κασσελάκης το πήρε. «Να είσαι σιδεροκέφαλος… Θα σου χρειαστεί» του είπε με νόημα, συμπληρώνοντας: «Να χαρείς αυτές τις ημέρες δίχως ενοχές, γιατί όποιος μπαίνει στην πολιτική πρέπει να ξέρει ότι οι χαρές δεν είναι περίσσιες και οι δυσκολίες είναι συνεχόμενες. Να χαρείς αυτές τις ημέρες και μετά να αφοσιωθείς στην παρακαταθήκη που αναλαμβάνεις και τις δυνατότητες που υπάρχουν.

Η ελληνική κοινωνία βρίσκεται σε δυσκολίες μεγάλες. Κρατάω μια φράση που είπες, ότι στους συντρόφους και ο δεύτερος είναι πρώτος, δεν είναι όπως στο ΝΒΑ…» Ο Τσίπρας, απαλλαγμένος από τα βαρίδια του, μπορεί πια να συμβουλεύει. «Ζήσε τον μύθο σου τώρα, γιατί αύριο θα αρχίσουν τα όργανα» προειδοποίησε, σε ελεύθερη μετάφραση, τον διάδοχό του ο πρώην πρωθυπουργός. Μόνο που ο τρόπος που κινείται ο Στέφανος Κασσελάκης, η επικοινωνιακή του τακτική, δεν έχει καμιά σχέση με αυτή του Τσίπρα.

syriza260935
Θερμή χειραψία με τον Αλέξη Τσίπρα

Ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ χρησιμοποιεί υπέρ το δέον την εικόνα του και αυτό, εάν ξεφύγει, γυρίζει μπούμερανγκ. Η χαρά όμως του Στέφανου προηγείται όλων. Το ίδιο και η χαρά των συριζαίων, που υπερψηφίστηκε επειδή είναι κάτι εντελώς διαφορετικό. Οι εκλέκτορές του έδειξαν ότι δεν τους πειράζει αν το κόμμα μετατραπεί σε ριάλιτι με κόνσεπτ την καθημερινότητα του Στέφανου με τον σύζυγό του Τάιλερ Μάκμπεθ, αρκεί να διευρύνει την εκλογική του επιρροή στα νέα κοινά, κι ας είναι και απολίτικα κοινά του Ιnstagram και του TikTok! Αυτά τα κοινά που τρελαίνονται όταν ο Κασσελάκης ανεβάζει φωτογραφίες και βίντεο σε κάθε του βήμα.

Τώρα, εάν η επιλογή των συριζαίων θα τους δικαιώσει, ουδείς το ξέρει. Μπορεί να πήραν και «γουρούνι στο σακί», όμως αυτό θα φανεί σε μερικούς μήνες και σίγουρα στις ευρωεκλογές…

Ποιοι θα είναι στο στενό επιτελείο του

Ο Ευάγγελος Αποστολάκης, η Δώρα Αυγέρη, ο Γιώργος Τσίπρας, ο Πέτρος Παππάς, η Θεοδώρα Τζάκρη και ο Παύλος Πολάκης θα είναι τα «πρωτοπαλίκαρα» του Στέφανου Κασσελάκη στο επιτελείο που θα δημιουργηθεί τις αμέσως επόμενες ημέρες.

syriza260937
O Παύλος Πολάκης

syriza260932
H Δώρα Αυγέρη

Αυτά ήταν και τα πρόσωπα που σήκωσαν το βάρος της εκλογής του. Ομως και ο Νίκος Παππάς, που τον στήριξε, θα είναι πολύ κοντά του και θα αξιοποιηθεί, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες.

syriza260936
O Γιώργος Τσίπρας

syriza26093
H Θεοδώρα Τζάκρη

O trader της Goldman Sachs που διαδέχθηκε τον president Alexis

«Ενας trader στην Goldman Sachs και αουτσάιντερ της πολιτικής αναλαμβάνει το “τιμόνι” του ΣΥΡΙΖΑ και διαδέχεται τον Αλέξη Τσίπρα» έγραψε σχεδόν σύσσωμος ο ξένος Τύπος, υποδεχόμενος την εκλογή του Στέφανου Κασσελάκη. Εκτενείς αναφορές στη νίκη του Κασσελάκη υπήρξαν χθες στον διεθνή Τύπο, με τα σχόλια να εστιάζονται κυρίως στο πώς ένας «άγνωστος» στο πολιτικό σκηνικό της χώρας κατάφερε να αναλάβει την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο ξένος Τύπος στέκεται περισσότερο στο γεγονός ότι ένας νέος στην πολιτική που οι πολίτες της Ελλάδας δεν γνώριζαν ούτε το πρόσωπό του πριν από σχεδόν έναν μήνα κατάφερε μέσω μιας επιδέξιας καμπάνιας στα social media να ηγηθεί ενός κόμματος που προηγουμένως είχε δεχτεί βαριά ήττα.

syriza26093 kentriki

«Ο Κασσελάκης διαθέτει μικρή πολιτική εμπειρία» γράφει το Reuters, συμπληρώνοντας: «Ο πρώην συνεργάτης της Goldman Sachs και αρχάριος πολιτικός Στέφανος Κασσελάκης εξελέγη την Κυριακή αρχηγός του αριστερού κόμματος ΣΥΡΙΖΑ στην Ελλάδα, της αξιωματικής αντιπολίτευσης της χώρας, που ελπίζει σε επιστροφή έπειτα από μια βαριά ήττα στις εθνικές εκλογές. Ο ΣΥΡΙΖΑ εκτοξεύτηκε στην εξουσία στο απόγειο της κρίσης χρέους της Ελλάδας το 2015, αλλά έχασε από το συντηρητικό κόμμα της Νέας Δημοκρατίας το 2019 και τον Ιούνιο του 2023».

{{-PCOUNT-}}23{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ντόπα και κόκα από «σφίχτη» γκουρού! – Οι περιπέτειες με το νόμο του ιντερνετικού Mr Fitness

«Στα πράσα» πιάστηκε γνωστός ινσταγκράμερ, που εμφανίζεται ως «γκουρού»...

Εκτός από τη σύζυγο νάρκωνε και την κόρη του για να τη βιάσουν άνδρες

Σε κατάσταση σοκ οι Γάλλοι παρακολουθούν τις καταιγιστικές εξελίξεις...

Η κόρη της Ντενίση, Μαριτίνα, έβγαλε στη… φόρα τον σύντροφό της

Η κούκλα κόρη της Μιμής Ντενίση μεγάλωσε και είναι...

Η βίλα καταφύγιο του «Ιωσήφ» Κεϊτζ

Μπορεί για ενάμιση μήνα ο χολιγουντιανός σταρ Νίκολας Κέιτζ...

Φώτης Μεταξόπουλος: «Καλύτερα να μεγαλώσει ένα παιδί σε ίδρυμα παρά από ομόφυλα ζευγάρια»

Ο Φώτης Μεταξόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στο περιοδικό Λοιπόν....

Η Καινούργιου στο πλευρό του αγαπημένου της που ανοίγει μαγαζί στο Παγκράτι

Φουλ ερωτευμένη η Κατερίνα, έχει γίνει βράχος για τον...